Οικονομικές ιδέες διακόσμησης για το βρεφικό δωμάτιο
Αρχική Παιδί Βρεφικό δωμάτιο Ιδέες για ένα όμορφο βρεφικό υπνοδωμάτιο

Ιδέες για ένα όμορφο βρεφικό υπνοδωμάτιο

0
601
Οικονομικές ιδέες διακόσμησης για το βρεφικό δωμάτιο.Αντλήστε ιδέες για το σπίτι σας με συνδυασμούς χρωμάτων που θα ηρεμούν το μωρό.

Προετοιμάζεται το βρεφικό δωμάτιο του μωρού σας; Σας έχουμε μερικές από τις πιο οικονομικές ιδέες διακόσμησης.

Οι μέλλοντες γονείς ευχαριστιούνται πολύ αυτή τη διαδικασία, αλλά τις περισσότερες φορές δεν ξέρουν πως θα είναι το τελικό αποτέλεσμα. Το πιο σημαντικό που θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας είναι να έχετε όλα τα απαραίτητα πράγματα σε μικρή απόσταση. Ύστερα, αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι τα χρώματα που θα συνδυάσετε.

Όλες οι υπόλοιπες λεπτομέρειες ακολουθούν τα χρώματα και το decor του δωματίου. Μην ξεχάσετε ότι το βρεφικό δωμάτιο θα πρέπει να έχει αρκετό φυσικό φως, και πέρα από την κεντρική λάμπα να υπάρχουν και μικρά φωτιστικά που θα τα χρησιμοποιείτε όταν κοιμάται το παιδί.

Ρίξτε, λοιπόν, μια ματιά παρακάτω και αντλήστε ιδέες για το σπίτι με συνδυασμούς χρωμάτων που θα ηρεμούν το μωρό.

1. Βάλτε μπόλικο χρώμα

Διαλέξτε ένα έντονο χρώμα και τοποθετήστε μερικά αυτοκόλλητα με παιδικά θέματα στους τοίχους, για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Βρεφικό υπνοδωμάτιο με κίτρινο τοίχο με ζωγραφιά.

2. Φτιάξτε μόνοι σας το decor

Στο διαδίκτυο θα βρείτε πολλές προτάσεις για το πως να δημιουργήσετε μόνοι σας πράγματα για το βρεφικό δωμάτιο. Φτιάξτε καδράκια ή βάλτε ράφια με κουκλάκια, και γενικά βάλτε την φαντασία σας να δουλέψει.

Ροζ βρεφικό υπνοδωμάτιο.
Γίνετε δημιουργικοί και φτιάξτε μόνοι σας πραγματάκια (κάδρα, διακοσμητικά) για να στολίσετε το δωμάτιο του βρέφους σας.

3. Μετατρέψτε μια συρταριέρα σε τραπέζι-αλλαξιέρα

Αντί να αγοράζετε ειδικό τραπέζι για να αλλάζετε το μωρό σας, πάρτε μια συρταριέρα και μετατρέψτε την σε αλλαξιέρα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι πάνω από τη συρταριέρα να βάλετε μια πρόσθετη αλλαξιέρα.

Συρταριέρα σε τραπέζι-αλλαξιέρα.

4. Αγοράστε ευέλικτα έπιπλα

Γιατί να αγοράσετε βρεφικά έπιπλα τα οποία κάποια στιγμή θα αναγκαστείτε να τα πετάξετε; Επιλέξτε έπιπλα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν και αλλού εκτός του βρεφικού δωματίου. Πάρτε φωτιστικά και βιβλιοθήκες που θα μπορούσαν κάποια στιγμή να μεταφερθούν στο σαλόνι ή σε κάποιο άλλο δωμάτιο όταν το μωρό μεγαλώσει.

5. Φερθείτε έξυπνα με την κούνια 

Αν ο χώρος σας είναι περιορισμένος, τότε καλό θα είναι να πάρετε μια κούνια η οποία θα έχει αποθηκευτικό χώρο από κάτω. Επιπλέον, μπορείτε να αγοράσετε μια κούνια η οποία θα μπορεί αργότερα να γίνει κανονικό κρεβάτι για το παιδί σας.

Κούνια μωρού.
Ίσως μια τέτοια κούνια σας κοστίσει κάτι παραπάνω αλλά αξίζει τον κόπο να κάνετε μια επένδυση τώρα για να απολαμβάνετε αργότερα.
Δείτε επιπλέον φωτογραφίες με υπέροχα βρεφικά δωμάτια και πάρτε ιδέες για εσάς:

Βρεφικό δωμάτιο. Βρεφικό δωμάτιο με κίτρινες πινελιές. Μεγάλο βρεφικό δωμάτιο. Ξύλινη κούνια μωρού. Γκρι βρεφικό δωμάτιο. Βρεφικό υπνοδωμάτιο. Βρεφικό δωμάτιο με άσπρο χαλί. Ροζ βρεφικό δωμάτιο με κουρτίνες μουσταρδί. Βρεφικό δωμάτιο με το όνομα του παιδιού στον τοίχο. Βρεφικό δωμάτιο με λευκή κούνια. Βρεφικό δωμάτιο σε λιλά αποχρώσεις. Βρεφικό δωμάτιο σε απαλό μπλε χρώμα. Βρεφικό δωμάτιο με ριγέ ταπετσαρία. Βρεφικό δωμάτιο με λευκή κούνια. Βρεφικό δωμάτιο. Βρεφικό δωμάτιο με μπλε πολυθρόνα. Αγορίστικο βρεφικό δωμάτιο.