Δημιουργικά γραφεία που θα θέλαμε να δουλεύουμε

Τα πιο όμορφα γραφεία του κόσμου που θα θέλαμε να δουλεύουμε.Ιδέες διακόσμησης γραφείων με απίστευτο και πρωτοποριακό στυλ.

Τα πιο όμορφα γραφεία του κόσμου που θα θέλαμε να δουλεύουμε.

Το να πηγαίνουμε καθημερινά στο γραφείο είναι μια σκληρή κατάσταση για όλους μας. Αφού, όταν ακούμε για δουλειά γραφείου το μυαλό μας πηγαίνει κατευθείαν σε βαρετές αίθουσες γεμάτες υπολογιστές και χωρίς χρώμα.

Ανεξάρτητα από το πόσο αγαπάτε ή οχι τη δουλειά σας, ξοδεύοντας 40 ώρες την εβδομάδα σε έναν ανεπιθύμητο χώρο είναι ο καθένας μας υποχρεωμένος να αφήσει τα όνειρα και τη δημιουργικότητα στο σπίτι.

Γι΄αυτό εμείς βρήκαμε το πιο δημιουργικά και εντυπωσιακά γραφεία που όλοι θα ήθελαν να είναι υπάλληλοι εκεί, εστώ και για μια μέρα. Αφού, η διακόσμηση και ο σχεδιασμός των παρακάτω γραφείων δημιουργούν ένα αξιοζήλευτο εργασικό περιβάλλον.

Ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις εταιρείες που έχουν επαναπροσδιορίσει αυτό που θεωρούμε ως εταιρικό γραφείο. Έχουν κόψει συλλογικά το θάλαμο, αγκάλιασαν την κουζίνα των εργαζομένων και αναβαθμίστηκαν σε πολύ πιο άνετα καθίσματα.

Εάν το πιο αναζωογονητικό μέρος του γραφείου σας είναι το ψυγείο νερού, ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα εντελώς διασκεδαστικά, πρωτοποριακά και δημιουργικά γραφεία. Τα οποία κάνουν τη δουλειά τους να φαίνεται πολύ πιο ευχάριστη.

Και για αυτό τα ζηλεύουμε, αλλά αν πείσετε τον εργοδότη σας να δημιουργήσει ένα πιο αποδοτικό γραφείο για όλους, εμείς είμαστε εδώ με διαρκώς νέες προσφορές για εργασιακούς χώρους.

(Κάντε κλικ για μεγένθυση και slide show)

TRIPADVISOR

LINKED IN

MOO

Wieden+Kennedy

Dropbox

Foursquare

Καλέστε μας στο 2103003039 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό