Καλάθι αγορών

Ανακαίνιση και διακόσμηση γραφείου

Ιδέες για την ανακαίνιση και διακόσμηση γραφείου με τους πιο εύκολους και οικονομικούς τρόπους.

Ιδέες για την ανακαίνιση και διακόσμηση γραφείου με τους πιο εύκολους και οικονομικούς τρόπους.

Έρευνες από ψυχολόγους έδειξαν πως το περιβάλλον εργασίας είναι καθοριστικός παράγοντας για την απόδοση κάθε ατόμου. Ο επαγγελματικός χώρος είναι ιδιαίτερα σημαντικός.
Αφενός, γιατί, περνάμε σε αυτόν ένα μεγάλο κομμάτι της μέρας μας, αφετέρου πρέπει να φροντίζουμε καθετί που μας περιβάλλει γιατί συντελεί στο να πετυχαίνουμε τον στόχο μας. Πρέπει επομένως να λειτουργεί ως πηγή έμπνευσης.
Για αυτό είναι σημαντικό τα γραφεία να ανακατασκευάζονται και να ανακαινίζονται από δύσχρηστους χώρους σε λειτουργικούς χώρους υψηλού Design.
Δείτε, λοιπόν, παρακάτω έξυπνα design για το γραφείο, τα οποία μας αλλάζουν την καθημερινότητα με έναν ξεχωριστό τρόπο. Πρωτότυπες ιδέες που καλύπτουν κάθε γούστο. Αλλά και υπέροχα γραφεία με  διαφορετικά στυλ που υπάρχουν παρακάτω για να μας προσφέρουν μια επιπλέον πινελιά έμπνευσης και φαντασίας.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες και αντλήστε έμπνευση.

Ανακαίνιση γραφείου.
Ο ιδανικός χώρος εργασίας βοηθά στη μείωση του στρες και ενισχύει τη συγκέντρωση και τη δημιουργικότητα.

Ένας επαγγελματικός χώρος μπορεί πιθανά λόγω της λανθασμένης διαρρύθμισης των χώρων και την μη λειτουργική οργάνωση του να μην μπορεί να αναδείξει σωστά την υπηρεσία που θέλει να αντιπροσωπεύει. Για να μπορέσει να τα προβάλει σωστά, απαιτείται μια κατάλληλα προσαρμοσμένη ανακαίνιση που θα ολοκληρωθεί με βάση την σωστή και αποτελεσματική ανάδειξη του προϊόντος.

Διακόσμηση γραφείου.
Ο σωστός σχεδιασμός του επαγγελματικού χώρου προσελκύει πελάτες.

Η εικόνα ενός επαγγελματικού χώρου αποτελεί και το σήμα κατατεθέν της φιλοσοφίας ενός επαγγελματία ή μιας εταιρίας. Αν σε έναν χώρο δεν υπάρχει χαρακτήρας ή ιδιαίτερο ύφος  δεν υπάρχει μια σωστά διαμορφωμένη εικόνα ως προς το κοινό και τους εργαζομένους του. Έτσι η κατάλληλη ανακαίνιση μπορεί να επαναπροσδιορίσει την ταυτότητα και την φιλοσοφία ενός επαγγελματικού χώρου κάτι το οποίο θα φέρει τα επιθυμητά σε σας αποτελέσματα.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

Λευκό γραφείο.
Η διαρρύθμιση του χώρου και η διάταξη των επίπλων στέλνουν σημαντικά μηνύματα στους πελάτες σας.
Είναι γεγονός πως ένα μεγάλο μέρος της μέρας οι εργαζόμενοι βρίσκονται στον χώρο εργασίας. Γι’αυτό το εργασιακό περιβάλλον παίζει σημαντικό ρόλο στην απόδοση, στην διάθεση για εργασία και στην ψυχολογία τους. Οπότε η ανανέωση του έχει σίγουρα θετική επίδραση σ΄αυτούς. Μιας και θα είναι πιο λειτουργικός και πιο αξιοποιήσιμος, αλλά φυσικά και στους πελάτες/επισκέπτες.
Τεράστια αίθουσια συνεδριάσεων
Η ύπαρξη ενός εναλλακτικού τραπεζιού συνεδριάσεων, όπου μπορείτε να καθίσετε μαζί με τους πελάτες και πιθανώς τους συνεργάτες σας είναι απαραίτητη, ειδικά αν πρέπει να συζητήσετε και να δείτε μαζί σχέδια, έγγραφα κλπ.

Η επιστήμη της ψυχολογίας έχει αποδείξει ότι τα χρώματα επηρεάζουν άμεσα τη διάθεση μας. Κάθε χρώμα προσφέρει και κάτι διαφορετικό στην ψυχολογία μας και είναι καλό να γνωρίζεις ποιο χρώμα είναι κατάλληλο για το δικό σου χώρο εργασίας. Οι “ασφαλείς” επιλογές είναι πάντα το λευκό και το μπεζ.

Γραφείο.
Το κάθισμα του πελάτη, εκτός του ότι πρέπει να είναι αναπαυτικό, θα πρέπει να βρίσκεται έτσι τοποθετημένο, ώστε να κατευθύνει το βλέμμα του εκεί που εσείς θέλετε να κοιτάζει.
Γραφείο σε γήινες αποχρώσεις.
Η επίπλωση και διακόσμηση του γραφείου σας δηλώνουν την ταυτότητά σας.

Τα έπιπλα του γραφείου είναι πολύ σημαντικά, τόσο για τους εργαζομένους, όσο και για τους πελάτες. Πρέπει να είναι άνετα και να μην προδιαθέτουν τους παρευρισκόμενους με διάθεση να αποχωρήσουν από το γραφείο. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στα καθίσματα. Μια άνετη καρέκλα μπορεί να σημαίνει για τον εργαζόμενο ότι δε χρειάζεται να αλλάζει στάση διαρκώς.

Σκέφτεστε να προβείτε σε ανακαίνιση του σπιτιού – κατοικίας σας και αναζητάτε μία εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει; Eνημερωθείτε για τα οφέλη της ανακαίνισης καθώς και για τις υπηρεσίες της recons στη σελίδα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ και ΤΙΜΕΣ

Γραφείο με θέα την θάλασσα.
Το να περιστοιχίζεστε από όμορφα έπιπλα, αντικείμενα, έργα τέχνης και καλοδιατηρημένα φυτά είναι σημαντικό.
Αν το σημείο αυτό σου φαίνεται περιττό, καλό θα ήταν να το ξανασκεφτείς. Τα φυτά εσωτερικού χώρου φέρνουν ηρεμία, χαλάρωση και συγκέντρωση. Αυτό συμβαίνει, γιατί η επαφή με τη φύση τείνει να ηρεμεί και να ισορροπεί τους ανθρώπους, ακόμα κι αν πρόκειται για κάτι μικρό. Δε χρειάζεται να γεμίσεις το γραφείο με γλάστρες, ούτε να φυτέψεις κανένα θάμνο. Αρκεί να τοποθετήσεις στρατηγικά στο χώρο μερικά διακριτικά φυτά εσωτερικού χώρου, έτσι ώστε οι εργαζόμενοι να έχουν οπτική επαφή με αυτά.
Καλόγουστα διακοσμημένο γραφείο.
Υπάρχουν λύσεις αξιοπρεπείς και καλόγουστες, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε μια περιουσία.
Αίθουσα υποδοχής.
Η θερμοκρασία του χώρου, ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που όμως πολλοί παραβλέπουν.

Τέλος, πρέπει να παραδεχθείς ότι δε μπορείς να εργαστείς, όταν ο φωτισμός του γραφείου σου σε ενοχλεί. Η ιδανική διακόσμηση επαγγελματικού χώρου προϋποθέτει την εγκατάσταση του σωστού συστήματος φωτισμού. Όταν η εποχή το επιτρέπει, ο χώρος μπορεί να φωτίζεται από το φως της μέρας, μέσα από μεγάλα παράθυρα. Όταν, όμως, η μέρα μικραίνει και το φυσικό φως είναι περιορισμένο, πρέπει να έχεις προνοήσει για το σωστό φωτισμό του γραφείου.
Διακόσμηση και ανακαίνιση γραφείου.

Tips για την διακόσμηση του γραφείου:

 • Το γραφείο μπορεί για κάποιους να είναι απλά ένας ακόμη χώρος, για κάποιους άλλους όμως είναι ο χώρος όπου εργάζονται και περνάνε αρκετές ώρες την ημέρα.Εκεί υποδέχονται συνεργάτες ή πελάτες μας και μπορεί να πραγματοποιούνται σπουδαία  ραντεβού.
 • Επιπλέον όλων των παραπάνω μεγάλη σημασία έχει  η εμφάνιση του γραφείου στην ψυχολογία σας αλλά και στην αποδοτικότητα σας. Ένας ευχάριστος χώρος εργασίας σίγουρα μπορεί να μας ανεβάζει την διάθεση και παράλληλα να αυξάνει την παραγωγικότητα μας την ώρα που εργαζόμαστε.
 • Όταν λοιπόν σκεφτείτε να ανακαινίσετε το γραφείο σας σκεφτείτε από πριν τα εξής: α) την χωροθέτηση, β) την επίπλωση που θα επιλέξετε, γ) τους χρωματισμούς των επίπλων και τα διακοσμητικά στοιχεία που θα χρησιμοποιήσετε.
 • Εάν όμως, είναι επαγγελματικός ο χώρος σας, τότε θα χρειαστεί πολύ μεγαλύτερη προσοχή. Ενδέχεται να χρειαστείτε έναν επαγγελματία διακοσμητή. Έτσι δεν θα ρισκάρετε σε καμία περίπτωση και το ουσιαστικότερο όλων θα ο επαγγελματικός σας χώρος θα έχει ταυτότητα.
Η εταιρεία μας ανακατασκευάζει και ανακαινίζει το γραφείο σας οικονομικά και ποιοτικά! Γνωρίστε μας: RECONS

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.