Αν αγαπάτε τη σκανδιναβική διακόσμηση τότε αυτό το γραφείο είναι ότι πρέπει για εσάς

Ιδέες διακόσμησης για ένα ονειρικό γραφείο με σκανδιναβική διακόσμηση.Ιδέες για το σπίτι με ένα μοναδικό στυλ που σε όλους θα αρέσει πολύ.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Ιδέες διακόσμησης για ένα ονειρικό γραφείο με σκανδιναβική διακόσμηση. Ιδέες για το σπίτι με ένα μοναδικό στυλ.

Η Kasia Rutkowiak, blogger και διακοσμήτρια, μετά από 12 χρόνια παραμονής στη Δανία αποφάσισε να επιστρέψει με την οικογένειά της στη χώρα της, την Πολωνία. Ωστόσο, στο μεσοδιάστημα αποφάσισε να διακοσμήσει το διαμέρισμά της.
Οπότε, δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστη από τη σκανδιναβική διακόσμηση. Όπως θα δείτε παρακάτω, όχι απλά δεν έμεινα ανεπηρέαστη, αλλά την ερωτεύτηκε.
Γραφείο με σκανδιναβική διακόσμηση.
«Είχα μεγάλη οικογένεια και μικρό χώρο κι έτσι έπρεπε να ενσωματώσω το γραφείο στο καθιστικό μας» λέει η ίδια. «Ήθελα να είναι όμορφο, απλό, καθαρό και ταυτόχρονα λειτουργικό».
Δεδομένου του μικρού χώρου, προτίμησε ελαφριά ράφια που βρίσκονται πάνω σε πάνελ. Μέσα στα οποία είναι ενσωματωμένο το γραφείο και ο υπολογιστής της. Η συγκεκριμένη σχεδιαστική προσέγγιση πρωτοεμφανίστηκε το 1949 από τον Σουηδό αρχιτέκτονα Nils Strinning. Και παραμένει μέχρι σήμερα ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά δείγματα εσωτερικού σχεδιασμού του 20ου αιώνα.
Βιβλιοθήκη γραφείου με μαιμού διακοσμητικό.
Αυτά τα ανοιχτά ράφια μπορούν να εξυπηρετούν ως κατακόρυφα αποθηκευτικά μέσα, ενώ μπορούν πολύ εύκολα να διακοσμηθούν. Φιλοξενούν πανέμορφα αρκουδάκια και ένα πολύ πρωτότυπο, κρεμαστό, ξύλινο μαϊμουδάκι. Όπως θα δείτε και εσείς υπάρχουν και φυτά, τα οποία δίνουν χρώμα στον χώρο.

Σκανδιναβική διακόσμηση γραφείου.

Η Rutkowiak δηλώνει την αγάπη της για τα ζώα, αλλά και για τα λουλούδια.


Σκανδιναβική διακόσμηση.
Η διακοσμήτρια και blogger κάνει, μάλιστα, συλλογή από βάζα. Κάποια από τα οποία έχει χρησιμοποιήσει για να διακοσμήσει το γραφείο της. Ωστόσο, όπως η ίδια λέει, της αρέσουν πολύ και ως απλά διακοσμητικά, χωρίς απαραίτητα να φιλοξενούν λουλούδια.

Οι φρέσκιες πασχαλιές της φωτογραφίας βρίσκονται σε ένα βάζο σε σχήμα ποτηριού κονιάκ. Επίσης, η διακόσμηση περιλαμβάνει πολλά κηροπήγια τα οποία είναι τοποθετημένα διάσπαρτα στα ράφια.

Γραφείο με σκανδιναβική διακόσμηση και φυτά.

Μικρά διακοσμητικά.

Πανέμορφα μικρά διακοσμητικά βρίσκονται παντού.


Όπως ομολογεί και ίδια, για να φτιάξεις ένα τέτοιο γραφείο χρειάζεται υπομονή και δημιουργική σκέψη. Ενώ, προτείνει υλικά όπως το ξύλο, το γυαλί, την πορσελάνη και τη φυσική πέτρα για ένα πιο διαχρονικό στυλ που δεν θα επηρεαστεί από τον χρόνο και την εποχή.
Σκανδιναβική διακόσμηση γραφείου.

Η συμβουλή που μας δίνει; «Less is more»! Με άλλα λόγια, τα λίγα και επιλεκτικά πράγματα αρκούν για να δημιουργήσετε το γραφείο των ονείρων σας.

Κατηγορίες Προιόντων