Μενού
Μενού

Ένα πανέμορφο πολύχρωμο σκανδιναβικό διαμέρισμα

Όμορφο σκανδιναβικό διαμέρισμα.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Ιδέες διακόσμησης από ένα πολύχρωμο σκανδιναβικό διαμέρισμα με μινιμαλιστικό στυλ.Ιδέες για το σπίτι για να βάλετε χρώμα στο σπίτι σας.

Ψάχνετε τρόπους για να προσθέσετε χρώμα στο σπίτι σας; Αυτό το πολύχρωμο σκανδιναβικό διαμέρισμα είναι γεμάτο με μοναδικά διακοσμητικά στοιχεία για να κλέψετε για το δικό σας χώρο.

Αυτό το διαμέρισμα τεσσάρων δωματίων στο Linnéstaden, Γκέτεμποργκ διαθέτει 114 τετραγωνικά μέτρα. Χωρίζεται σε τρία υπνοδωμάτια, ένα γενναιόδωρου μεγέθους καθιστικό, κουζίνα και μπάνιο. Μια ποικιλία από όμορφα παραδοσιακά στοιχεία έχουν διατηρηθεί προσεκτικά, αποδίδοντας φόρο τιμής στην κληρονομιά του κτιρίου.

Το κτίριο ανεγέρθηκε το 1908 και περιέχει μοναδικές λεπτομέρειες. Όπως ένα εντυπωσιακό ύψος της οροφής, φαντασμαγορικές πόρτες, και ένα παραδοσιακό τζάκι, το οποίο χρησιμοποιείται για τις κρύες μέρες του σουηδικού χειμώνα.

Αυτό που μας αρέσει περισσότερο σε αυτό το σουηδικό σπίτι είναι ο τρόπος με τον οποίο οι σχεδιαστές κατόρθωσαν να συνδυάσουν τα ιστορικά στοιχεία με μια πρωτότυπη διακόσμηση. Ως το βασικό δωμάτιο του διαμερίσματος, το σαλόνι εμπνέει ευχαρίστηση σε όλη την έκταση.
Το χρώμα είναι το κύριο θέμα εδώ, το οποίο χρησιμοποιείται σε αρκετά μαξιλάρια, πίνακες και στις ταπετσαρίας των επίπλων. Ο εντυπωσιακός πολυέλαιος φαίνεται να “διώχνει” ακόμη περισσότερο τα κακά πνεύματα.
Το μικρό αλλά όμορφο μπαλκόνι, είναι ένα καλό μέρος για να απολαύσετε τον καφέ σας το πρωί, αγναντεύοντας τις γραφικές στέγες της γειτονιάς.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το πολύχρωμο σκανδιναβικό διαμέρισμα και πάρτε ιδέες για το σπίτι σας.

Πανέμορφο σκανδιναβικό σαλόνι.

Ο μοναδικός και εντυπωσιακός πολυέλαιος κλέβει τις εντυπώσεις σε αυτό το σκανδιναβικό σαλόνι.


Το πολύχρωμο σκανδιναβικό διαμέρισμα.

Πίσω από την τεράστια άσπρη πόρτα είναι η κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματος.


Το μπαλκόνι του σκανδιναβικού διαμερίσματος με θέα τις γραφικές στέγες των απέναντι σπιτιών.

Το μικρό αλλά όμορφο μπαλκόνι, είναι ένα καλό μέρος για να απολαύσετε τον καφέ σας το πρωί, αγναντεύοντας τις γραφικές στέγες της γειτονιάς.


Σκανδιναβικό καθιστικό.

Ο εντυπωσιακός πολυέλαιος φαίνεται να “διώχνει” ακόμη περισσότερο τα κακά πνεύματα.


Πολύχρωμο σκανδιναβικό διαμέρισμα.

Ως το βασικό δωμάτιο του διαμερίσματος, το σαλόνι εμπνέει ευχαρίστηση σε όλη την έκταση.

Σκανδιναβικό καθιστικό με άσπρο coffe table.Σκανδιναβική κουζίνα σε απαλές αποχρώσεις.Σκανδιναβική κουζίνα με ένα μικρό τραπέζι κουζίνας.Ράφια για αποθηκευτικό χώρο.Άσπροι πάγκοι και ντουλάπια κουζίνας.Άσπρη σκανδιναβική κουζίνα.Χωλ σε σκανδιναβικό διαμέρισμα.Πολύχρωμη ταπετσαρία στο χωλ.Σκανδιναβικό υπνοδωμάτιο.Σκανδιναβικό υπνοδωμάτιο με πίνακες.Σκανδιναβικό παιδικό δωμάτιο.Παιδικό δωμάτιο σκανδιναβικού στυλ.Άσπρο σκανδιναβικό μπάνιο.

Main Menu