Μενού

Μοναδικές κρυψώνες για να βάλετε τα κοσμήματα και τα λεφτά σας

Ιδέες και λύσεις για το σπίτι με έξυπνες κρυψώνες για να βάλετε τα κοσμήματα και τα λεφτά σας.

Ζούμε σε μια εποχή όπου οι ληστείες τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί. Αν, λοιπόν, έχετε κοσμήματα, μετρητά ή άλλα πολύτιμα αντικείμενα και θέλετε να τα κρατήσετε ασφαλή, δεν χρειάζεται να αγοράσετε χρηματοκιβώτιο. Αφού, μια τέτοια κίνηση δεν είναι και η πιο οικονομική λύση.

Διαβάστε, λοιπόν, τα παρακάτω tips που θα σας βοηθήσουν να βρείτε έξυπνες κρυψώνες στο σπίτι για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

1. Αδειάστε ένα βιβλίο

Βρείτε ένα βιβλίο που δεν χρησιμοποιείτε πλέον και κόψτε το εσωτερικά ώστε να φτιάξετε έναν κρυφό χώρο. Εκεί μπορείτε να τοποθετήστε κοσμήματα αξίας αλλά και χρήματα. Μετά ξαναβάλετέ το κανονικά στη βιβλιοθήκη μαζί με τα υπόλοιπα βιβλία σας.

Βιβλίο-κρυψώνα.2. Τοποθετήστε ψεύτικο αεραγωγό

Τοποθετήστε στον τοίχο σας έναν ψεύτικο αεραγωγό για να κρύψετε πράγματα αξίας. Προσέξτε να τον βάλετε πιο κοντά στο ταβάνι ώστε να μην κινήσει υποψίες στους ληστές.

Ψεύτικος αεραγωγός.
Δημιουργήστε πίσω από τον αεραγωγό ραφάκια σε εσοχή ώστε να μπουν εκεί τα αντικείμενα που θέλετε.

3. Κρύψτε μέσα σε θήκη πούρου

Η ιδανική κρυψώνα για φλασάκια με σημαντικά αρχεία ή χρήματα. Πάρτε μια μεταλλική θήκη πούρου και τοποθετήστε ότι θέλετε και είναι σημαντικό για εσάς . Κάντε μια τρύπα στο πάνω μέρος της πόρτας σας και βάλτε τη θήκη μέσα στο εσωτερικό της πόρτας.

Κρυψώνα μέσα σε θήκη πούρου.

4. Ζώνη

Η ιδανική λύση για να κρύψετε τα χρήματά σας, καθώς κανένας ληστής δεν πρόκειται να ψάξει τις ζώνες σας.

Ζώνη-κρυψώνα.
Σίγουρα σε μια ζώνη δεν χωράει μεγάλος αριθμός χρημάτων γι’αυτό αν έχετε πολλά χρήματα στο σπίτι σας χρησιμοποιήστε και κάποιες από τις άλλες λύσεις.

5. Αξιοποιήστε την υδρόγειο

Η υδρόγειος μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμη και ως αυτοσχέδιο θησαυροφυλάκιο. Κόψτε, λοιπόν, ένα κομμάτι της υδρογείου και βάλτε μέσα χρήματα και κοσμήματα. Ξαναβάλετε πίσω το κομμάτι που βγάλατε και μόλις βρήκατε τη τέλεια κρυψώνα για τα αντικείμενα αξίας που έχετε.

Υδρόγειος.

Περισσότερα άρθρα

Same Category

Stay in touch!

7,084ΥποστηρικτέςΚάντε Like
186ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,340ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής