Δείτε απίθανα σημεία που μπορείτε να βάλετε ταπετσαρίες

Διακόσμηση σπιτιού με όμορφες ταπετσαρίες στα πιο απίθανα σημεία του σπιτιού.

Διακόσμηση σπιτιού με όμορφες ταπετσαρίες στα πιο απίθανα σημεία που μπορείτε να φανταστείτε.

Όλοι έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε ταπετσαρίες μόνο στους τοίχους, καθώς αυτή η χρήση είναι η πιο διαδεδομένη. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι είναι και μοναδική.

Φέτος, οι τάσεις της ταπετσαρίες την θέλουν και σε άλλα σημεία που δεν πηγαίνει καν το μυαλό σας. Με αυτόν τον τρόπο θα ανανεώνεται πολύ εύκολα ένα χώρο, χωρίς να αγγίξετε τον τοίχο.

Δείτε παρακάτω μερικά από τα σημεία που μπορούμε να την κολλήσουμε, και πάρτε ιδέες για το δικό σας σπίτι.

1. Ράφια

Δώστε ένταση και ενδιαφέρον στα βαρετά ράφια του σπιτιού. Παίξτε με τα χρώματα, τα μοτίβα και προτιμήστε ζωηρές αποχρώσεις για μια παιχνιδιάρικη και γεμάτη ενέργεια ατμόσφαιρα.

Ράφια με ταπετσαρία.

2. Γραφείο

Κάντε την επιφάνεια του γραφείου σας πιο μοντέρνα και στιλάτη με μια μόνο κίνηση. Καλύψτε την με μια ταπετσαρία και θα δείτε πως θα αναβαθμιστεί αμέσως ο χώρος.

Γραφείο με ταπετσαρία.

3. Κουτιά αποθήκευσης

Χρησιμοποιήστε ταπετσαρίες για να δώσετε ενδιαφέρον στους αποθηκευτικούς χώρους του σπιτιού, όπως τα κουτιά αποθήκευσης.

Κουτιά αποθήκευσης με ταπετσαρία.

4. Έξυπνο τρικ για τα συρτάρια σας 

Αν δεν θέλετε να «ντύσετε» το μπροστινό μέρος των συρταριών σας, τότε μπορείτε να βάλετε ταπετσαρία στα πλαϊνά, όπως στην εικόνα παρακάτω.

Συρτάρια με ταπετσαρία.

5. Βάλτε ταπετσαρία στα κάδρα

Αν έχετε βάλει ταπετσαρία σε έναν μόνο τοίχο μπορείτε να διακοσμήσετε τον απέναντι τοίχο με κάδρα μέσα στα οποία θα έχετε τοποθετήσει την ίδια ή παρόμοια ταπετσαρία. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ εντυπωσιακό καθώς θα «δέσει» τέλεια με την υπόλοιπη διακόσμηση του χώρου.

Κάδρα με ταπετσαρία.
Μια όμορφη ιδέα για ένα κομψό στυλ.

6. Σκαλοπάτια

Μια όμορφη και έξυπνη λύση για να ανανεώσετε την εσωτερική σκάλα του σπιτιού σας. Κόψτε ίσα τμήματα ταπετσαρίας και κολλήστε τα στα σκαλοπάτια. Το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό και εντυπωσιακό.

Σκαλοπάτια με ταπετσαρία.

7. Βάζα

Μια πρακτική λύση για να ανανεώσετε την εικόνα του σπιτιού σας χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Ντύστε παλιά βάζα ή βάζα με μικροραγίσματα με ταπετσαρίες.

Βάζα με ταπετσαρία.

Καλέστε μας στο 2103003039 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό