Μενού
Μενού

Φτιάξε μόνος σου πρωτότυπα ρολόγια τοίχου

DIY ρολόγια τοίχου
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Φτιάξε μόνος σου πρωτότυπα και πανέμορφα ρολόγια τοίχου για το σπίτι σου!

Από τα πιο εύκολα διακοσμητικά του σπιτιού που μπορείς να φτιάξεις μόνος σου, είναι τα ρολόγια τοίχου. Μπορείς να τα φτιάξεις από πλαστικό, ξύλο και καμβά και να τα διακοσμήσεις με αρκετές πρωτότυπες ιδέες.
Βέβαια, όπως καταλαβαίνετε το μόνο που θα χρειαστείτε είναι το βασικό αξεσουάρ, δηλαδή τον μηχανισμό. Στην ουσία θα είναι και ο μόνος που θα πρέπει να αγοράσεις.
1. Δημιούργησε μια όμορφη ξύλινη κατασκευή, χρησιμοποιώντας μόνο ένα κομμάτι ξύλο και τα κομμάτια από το παλιό σου domino. Κόλλησε πάνω στο ξύλο τα κομμάτια, με τους ανάλογους αριθμούς ώστε να δείξεις την ώρα.
DIY ρολόγια τοίχου2. Αντί να πετάξεις τις παλιές εφημερίδες και τα περιοδικά, αξιοποίησε τα φτιάχνοντας ένα ιδιαίτερο ρολόι τοίχου. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι μερικές σελίδες και ένα πλαστικό κομμάτι για να κολλήσεις πάνω τα ρολά. Μην ξεχάσεις να αφήσεις χώρο στο κέντρο για τον μηχανισμό.
DIY ρολόγια τοίχου
3. Μια εξαιρετική καλοκαιρινή ιδέα για το εξοχικό σου. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι μερικά κομμάτια ξύλου και πολύχρωμες πέτρες για να τις χρησιμοποιήσεις ως αριθμούς.
DIY ρολόγια τοίχου
4.  Αν έχεις μια παλιά ρόδα ποδηλάτου και δεν ξέρεις τι να την κάνεις, μην την πετάξεις! Φτιάξε, λοιπόν, ένα vintage ρολόι! Χρησιμοποίησέ την σαν βάση και στην θέση των δεικτών τοποθέτησε δύο ξύλινους χάρακες.
DIY ρολόγια τοίχου
5. Το λες και watercolor ρολόι, καθώς το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα στρογγυλό κομμάτι κόντρα πλακέ και ακρυλικές τέμπερες, για να κάνεις όποιο σχέδιο επιθυμείς.
DIY ρολόγια τοίχου
6. Το συγκεκριμένο ρολόι είναι ιδανικό για την διακόσμηση της κουζίνας. Πάρε και πάλι μία στρόγγυλη ξύλινη επιφάνεια και χώρισε την σε 12 ίσα μέρη. Έπειτα, δώσε ένα διαφορετικό χρώμα σε κάθε κομμάτι και το αντίστοιχο στην ξύλινη κουτάλα που θα κολλήσεις επάνω του.
DIY ρολόγια τοίχου
7. Αν, από την άλλη, το βρίσκεις χρονοβόρο το να κατασκευάσεις ένα ρολόι μόνος σου. Μπορείς απλά να πλέξεις μια θήκη με έντονα χρώματα και να διακοσμήσεις το χαλασμένο σου ρολόι τοίχου.
DIY ρολόγια τοίχου
 
 

Main Menu