Καλάθι αγορών

ΦΤΙΑΞΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ: Ρολόι τοίχου με κορνίζες

diakosmisi-recons-anakainisi-stegi-στέγη-σκεπή--ενεργειακή-αναβάθμιση-διακόσμηση-αναπαλαίωση-πέτρινα-σπίτια-σπιτιού

ΦΤΙΑΞΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ: Ρολόι τοίχου με κορνίζες !

ΦΤΙΑΞΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ: Ρολόι τοίχου με κορνίζες : Το ρολόι συνήθως όχι μόνο είναι από τα πιο κοινά και σημαντικά αντικείμενα μέσα στο σπίτι, όχι μόνο μπορεί να καταστήσει τεράστιο διακοσμητικό στοιχείο του χώρου, αλλά είναι και το πιο εύκολο να φτιαχτεί αφού εσείς αγοράζετε απλώς τον μηχανισμό και μπορείτε να τον τοποθετήσετε σε ό,τι μπορείτε να φανταστείτε! Η ομάδα της Recons, επέλεξε να σας δείξει πώς να φτιάξετε ένα ρολόι τοίχου με τις αγαπημένες σας φωτογραφίες, αυτές που θα κοσμούν τα έπιπλα σας, και τον χώρο σας!

Τι θα χρειαστείτε:

 • Δύο φύλλα χαρτί
 • Κολλητική ταινία
 • Ένα μολύβι
 • 12 φωτογραφίες σε 12 κορνίζες ίσου μεγέθους
 • Έναν μηχανισμό ρολογιού
 • Ένα χαρτόνι
 • Ψαλίδι
 • Πρόκες
 • Σφυρί

Βήμα 1ο: Ζωγράφισε το
Τοποθετήστε στο πάτωμα ένα μεγάλο χαρτί ή μια παλιά αφίσα και φανταστείτε πού θα μπουν ποιες φωτογραφίες. Τοποθετήστε τα κάδρα και σχεδιάστε με ένα μολύβι το περίγραμμά τους.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

Βήμα 2ο: Τοποθέτησε το ρολόι
Είναι ένα μικρό κόλπο να τοποθετήσετε μεταξύ των δεικτών και του μηχανισμού ένα χαρτόνι. Στη συνέχεια διαβάστε τις οδηγίες του ρολογιού προσεκτικά ώστε να το συναρμολογήσετε σωστά.ΦΤΙΑΞΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ: Ρολόι τοίχου με κορνίζες

Βήμα 3ο: Καρφώστε το
Ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσετε το σχέδιο που φτιάξατε στο πρώτο βήμα. Φτιάξτε σημάδια, είτε με μολυβάκι είτε με ταινία στον τοίχο ώστε να ξέρετε που θα τοποθετήσετε τι. Με το χαρτί ως οδηγό σας, καρφώστε την πρώτη πρόκα στη μέση, στη θέση του ρολογιού και συνεχίστε με τα καρφιά για όλα τα κάδρα. Βγάλτε προσεκτικά το χαρτί, χωρίς να φύγουν οι πρόκες.

Σκέφτεστε να προβείτε σε ανακαίνιση του σπιτιού – κατοικίας σας και αναζητάτε μία εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει; Eνημερωθείτε για τα οφέλη της ανακαίνισης καθώς και για τις υπηρεσίες της recons στη σελίδα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ και ΤΙΜΕΣ

Βήμα 4ο: Κρεμάστε το
Με όλες τις πρόκες στο σωστό σημείο, ήρθε η ώρα να κρεμάσετε τα κάδρα σας με τη σειρά που εσείς θεωρείτε κατάλληλη! Απολαύστε το νέο σας ρολόι τοίχου, που είναι ενας όμορφος τρόπος επίσης για να στολίσετε και να δείξετε την οικογένεια σας, αν το επιλέξετε.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.