Τα πιο όμορφα καλοκαιρινά σαλόνια από όλο τον κόσμο

Ιδέες διακόσμησης με τα πιο όμορφα σαλόνια για το σπίτι.Χρώματα για το σαλόνι για να εμπνευστείτε για το δικό σας σπίτι..
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Ιδέες διακόσμησης με τα πιο όμορφα σαλόνια για το σπίτι. Χρώματα για το σαλόνι για να εμπνευστείτε για το δικό σας σπίτι.

Σίγουρα σε όλα τα σπίτια, αυτή την εποχή κυριαρχούν τα απαλά χρώματα και υφάσματα που κάνουν την ατμόσφαιρα του χώρου πιο αέρινη, ελαφριά και καλοκαιρινή. Κάθε καλοκαίρι η διάθεσή μας είναι πιο ανάλαφρη, και το ίδιο επιθυμούμε για το σπίτι μας.

Δείτε μερικά πανέμορφα καλοκαιρινά σαλόνια για να εμπνευστείτε, και δημιουργήστε τη δική σας μοναδική καλοκαιρινή διακόσμηση.

#1 Μια λεπτή μοκέτα δεν είναι απαγορευτική, τουλάχιστον πριν το διάστημα που ξεκινάνε οι μεγάλες ζέστες. Τα μπεζ σε συνδυασμό με τα φυτά και τα έντονα χρώματα στα έργα τέχνης δημιουργούν μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα.
Καλοκαιρινή διακόσμηση σαλονιού.
#2 Διακοσμήστε τον χώρο γύρω από το τζάκι. Τοποθετήστε ένα πίνακα με θέμα τη θάλασσα σε συνδυασμό με θαλασσί και πράσινα διακοσμητικά.
Σαλόνι με τζάκι.
#3 Ένα όμορφο σαλόνι με βάση το μπεζ. Για μια πιο “ναυτική” αίσθηση στον χώρο, τοποθετήστε μερικά θαλασσί μαξιλάρια και διακοσμητικά (όπως ο αστερίας). Το ξύλο κυριαρχεί στην διακόσμηση.
Σαλόνι σε μπεζ απόχρωση.

#5 Τα βασικά χρώματα αυτού του σαλονιού είναι το πράσινο και το άσπρο. Το φυσικό φως είναι στα μεγάλα πλεονεκτήματα, ενώ οι καθρέφτες το πολλαπλασιάζουν ακόμα περισσότερο.

Χρώματα για σαλόνι,διακόσμηση σαλονιού,διακόσμηση,ιδέες διακόσμησης
#6 Ένα κλασσικό και παράλληλα πανέμορφο σαλόνι, όπου αναδεικνύονται οι μπλε κουρτίνες και τα δύο έργα τέχνης με τους παπαγάλους στο κέντρο. Τα μεταλλικά αντικείμενα ολοκληρώνουν την εικόνα αυτού του ιδιαίτερου σαλονιού.
Πολυτελές σαλόνι.
#7 Μια πρωτότυπη προσέγγιση για καλοκαιρινή διακόσμηση με πρωταγωνιστή το θαλασσί.
Σαλόνι με καλοκαιρινή διακόσμηση.
#8 Μια όμορφη και έξυπνη λύση για να προσεγγίσετε την καλοκαιρινή διάθεση είναι τα φλοράλ υφάσματα. Οι γλάστρες με τα λουλούδια και τα σερβίτσια τσαγιού ολοκληρώνουν την πανέμορφη σύνθεση.
Φλοράλ υφάσματα για την διακόσμηση του σαλονιού.
#8 Άλλο ένα σαλόνι όπου τα φλοράλ υφάσματα πρωταγωνιστούν. Μάλιστα, για να αναδειχτούν ακόμα περισσότερο ο υπόλοιπος χώρος παραμένει ουδέτερος.
Καναπές σε φλοραλ σχέδιο.
#9 Ένα πραγματικά τολμηρό σαλόνι με μπλε χρώμα. Ο τοίχος, η καρέκλα, τα μαξιλάρια και το πλαίσιο γύρω από το coffee table αποτελούν μια όμορφη ατμόσφαιρα. Η πολύ ιδιαίτερη διακόσμηση ολοκληρώνεται με τους μεταλλικούς καθρέφτες που που διακοσμούν τον τοίχο.
Μπλε σαλόνι.
#10 Ένα φωτεινό και αέρινο σαλόνι με λευκές και θαλασσί αποχρώσεις. Τα φυσικά υλικά κυριαρχούν στον χώρο, όπως το ξύλο, τα πλεκτά καλάθια, και τα πλεκτά έπιπλα.
Σαλόνι με λευκές και θαλασσί αποχρώσεις.
#11 Ένα όμορφο σαλόνι, χωρίς υπερβολές. Μια, πραγματικά, καλοκαιρινή διακόσμηση με ανοιχτά χρώματα και διακοσμητικά, όπως το κοράλλι που βρίσκεται στο τραπέζι. Βέβαια, αυτό που κλέβει τις εντυπώσεις σε αυτό το σαλόνι είναι η θέα της θάλασσας από πίσω.
Καλοκαιρινή διακόσμηση σαλονιού.

Κατηγορίες Προιόντων