Καλάθι αγορών

Οδηγίες για έπιπλα που θα μεγαλώσουν το καθιστικό σας

Ιδέες για το σπίτι με έπιπλα που θα μεγαλώσουν το καθιστικό σας.

Ιδέες για το σπίτι με έπιπλα που θα μεγαλώσουν το καθιστικό σας.

Τις περισσότερες φορές τα έπιπλα σε ένα μικρό δωμάτιο καταλαμβάνουν όλο το χώρο με αποτέλεσμα να μην κάνει κάλο στην αισθητική του χώρου. Καθώς κάτι τέτοιο τον “πνίγουν”.
Βέβαια, ακόμη και μεγαλύτεροι χώροι που είναι γεμάτοι με έπιπλα, δείχνουν πιο μικροί από όσο είναι στην πραγματικότητα.
Ρίξτε μια ματιά παρακάτω, και μάθετε συμβουλές για την επιλογή επίπλων ώστε να μην μικραίνει ο χώρος.
#1 Αποφύγετε έπιπλα που μπορεί να είναι πολύ άνετα, αλλά είναι εκτός κλίμακας σε ένα μικρό καθιστικό. Καθώς ο όγκο τους «μπουκώνει» έναν χώρο.

Καθιστικό με λευκούς καναπέδες.
Σε έναν μικρό χώρο αποφύγετε τα παραγεμισμένα έπιπλα.

#2 Διαλέξτε έπιπλα πολλαπλών χρήσεων. Όπως, τραπέζια με συρτάρια, καναπέδες που γίνονται κρεβάτια και έπιπλα με αποθηκευτικό χώρο.
#3 Ιδανικά είναι τα τραπέζια, τραπεζάκια και γραφεία που μεγαλώνουν και μικραίνουν ανάλογα με τις ανάγκες σας.
#4 Κρατήστε τις γραμμές όσο πιο απλές και μίνιμαλ γίνεται. Μην ξεχνάτε ότι όσο πιο περίτεχνα είναι τα αντικείμενά σας, τόσο πιο μικρός δείχνει ο χώρος.
#5 Τοποθετήστε τα μεγάλα έπιπλα στους τοίχους και όχι στο κέντρο του δωματίου.
#6 Το μέγεθος των επίπλων πρέπει να είναι αρμονικό με το μέγεθος του δωματίου. Όσο πιο μικρά τα έπιπλα, τόσο μεγαλύτερος θα φαίνεται ο χώρος.
#7 Μην τοποθετείτε έπιπλα στους διαδρόμους κίνησης.
#8 Φροντίστε τα περισσότερα κομμάτια να είναι σε ανοιχτούς χρωματισμούς. Ακόμη και τα μεγαλύτερα έπιπλα θα «χαθούν» με αυτόν τον τρόπο.
#9 Αν κάποια έπιπλα είναι πολύ ψηλά, θα κάνουν τον χώρο σας να μοιάζει πιο κοντός. Αποφύγετε τα και φροντίστε να υπάρχει αρκετό κενό ανάμεσα σε αυτά και το ταβάνι.
#10 Διαλέξτε καναπέδες, πολυθρόνες και καρέκλες χωρίς ψηλές πλάτες και με χαμηλά μπράτσα.
Καθιστικό.
Προτιμήστε πολυθρόνες χωρίς ψηλές πλάτες.

#11 Τα έπιπλα είναι καλό να έχουν εμφανή πόδια ώστε το κυρίως σώμα τους να μην ακουμπάει στο πάτωμα. Με αυτό τον τρόπο θα αφήνουν το φως να περνάει από κάτω, δημιουργώντας την αίσθηση του πολύ μεγαλύτερου χώρου.
 
 

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.