Καλάθι αγορών

Tips για ένα πανέμορφο και λειτουργικό γραφείο

Γραφείο σπιτιού

Τέσσερις προτάσεις για ένα λειτουργικό γραφείο σπιτιού. Ιδέες διακόσμησης σχετικά με το φωτισμό,την καρέκλα,και το στυλ του γραφείου.

Πολλές φορές η δημιουργία ενός λειτουργικού γραφείου στο σπίτι καταλήγει να είναι από τις τελευταίες εργασίες στη λίστα μας. Οι περισσότεροι προτιμούν να βγάλουν το έργο εξ ολοκλήρου από του μυαλό τους, παρά να αντλήσουν ιδέες και να σχεδιάσουν βήμα-βήμα τον χώρο. Η παραμέληση αυτού του δωματίου, όπως και να έχει, είναι λάθος.
Τα γραφεία του σπιτιού δεν χρειάζεται να είναι βαρέτα, καθώς υπάρχουν κάποιες φορές που εργαζόμαστε από το σπίτι. Επομένως, μπορεί να γίνουν ένα εργαλείο που αυξάνει την παραγωγικότητά μας.
Εάν, λοιπόν, είστε έτοιμοι να δώσετε στο γραφείο σας μια ευκαιρία ανανέωσης, ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω ιδέες. Έχουμε συλλέξει τις πιο πρακτικές συμβουλές για τη δημιουργία ενός όμορφου και ταυτόχρονα λειτουργικού γραφείου. Να είστε σίγουροι ότι με τις παρακάτω προτάσεις, το γραφείο σας θα γίνει το αγαπημένο σας δωμάτιο στο σπίτι.

#1 Καρέκλα γραφείου

Γραφείο με μπλε καρέκλα
Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο το γεγονός ότι την καρέκλα του γραφείου την βάλαμε πρώτη στη λίστα. Απλώς, σκεφτείτε με αυτόν τον τρόπο: Η καρέκλα του γραφείου είναι εκεί που περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της μέρας μας. Σύμφωνα με μία έρευνα του 2013 από την Etrogon (γνωστή εταιρεία παραγωγής επίπλων γραφείου), οι εργαζόμενοι – και ειδικά οι Αμερικάνοι- είναι επιρρεπείς σε συνεδριάσεις έως και 13 ώρες την ημέρα.
Γι’ αυτό, λοιπόν, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι η καρέκλα του γραφείου είναι σωστά τοποθετημένη στο σώμα σας. Αν δεν βρίσκεται σε σωστή θέση, τότε μπορεί να οδηγήσει σε βραχυπρόθεσμο πόνο και μακροπρόθεσμα προβλήματα υγείας. Το καλύτερο είναι να επενδύσετε σε μια καρέκλα με αρκετές επιλογές προσαρμογής. Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να ψάξετε για μια καρέκλα που σας επιτρέπει να καθίσετε άνετα με ίσους ώμους, προσφέροντας άφθονη στήριξη της οσφυϊκής χώρας.
Αφήστε το προσωπικό σας στυλ να λάμψει προσθέτοντας συμπληρωματικά καθίσματα στο χώρο. Σκεφτείτε να προσθέσετε μια καρέκλα ή δύο απέναντι από το γραφείο σας, τα οποία θα σας επιτρέπουν να υποδεχτείτε τους επισκέπτες. Εναλλακτικά, μπορείτε να προσθέσετε μια καρέκλα και μια βιβλιοθήκη με στυλ σε μια γωνιά του δωματίου.

#2 Προσθέστε άφθονο φωτισμό

Γραφείο με βιβλιοθήκη
Είναι αυτονόητο ότι αν σχεδιάζετε να εργάζεστε για πολλές ώρες, χρειάζεστε αρκετό φως για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα κουραστούν τα μάτια σας. Για να το κάνετε αυτό αποτελεσματικά, χρησιμοποιήστε ένα μείγμα τύπων φωτισμού για να γεμίσετε κάθε γωνιά του δωματίου. Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, συμπεριλαμβανομένης μιας ποικιλίας φωτεινών πηγών, σας δίνει περισσότερο έλεγχο της ατμόσφαιρας του δωματίου.
Το απαραίτητο λαμπατέρ στο γραφείο πρέπει να εστιάζει τη δέσμη φωτός πάνω στο χώρο εργασίας και να έχει μεγάλο, σπαστό βραχίονα για να μπορεί να ρυθμιστεί στη σωστή κάθε φορά θέση. Βέβαια, εκτός από το λαμπατέρ, πρέπει να υπάρχει και ένα άλλο φωτιστικό για τον υπόλοιπο χώρο. Καθώς η αντίθεση ανάμεσα σε σκοτάδι και φως καταπονεί τα μάτια.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

#3 Οργάνωση

Γραφείο με λευκή ανοιχτή βιβλιοθήκη
Δεν υπάρχει μεγαλύτερο εμπόδιο στην παραγωγικότητα από ένα γραφείο που είναι κρυμμένο κάτω από ντοσιέ και διάφορα φυλλάδια. Γι’ αυτό καλό θα είναι να θέσετε μερικά οργανωτικά συστήματα, και θα ταιριάζουν στις ανάγκες σας.
Πριν κάνετε οποιεσδήποτε αγορές, καθίστε και σκεφτείτε τα αντικείμενα που πρέπει να αποθηκεύσετε. Ο φόρτος εργασίας σας είναι ως επί το πλείστον με γνώμονα τα έγγραφα ή χρειάζεστε χώρο για να στοιβάζετε αντικείμενα πιο ογκώδη (πχ. είδη τέχνης);
Στη συνέχεια, να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας για τις οργανωτικές σας ικανότητές. Είστε το είδος του ατόμου που μπορεί να κρατήσει ανοιχτά ράφια που φαίνονται τακτοποιημένα ή θα προτιμούσατε να κρατάτε την εσωτερική λειτουργία του γραφείου σας κρυμμένη;
Μόλις έχετε μια σταθερή ιδέα για το είδος της οργάνωσης που χρειάζεστε, κάντε μια έρευνά. Ψάξτε για αντικείμενα που ταιριάζουν στον προϋπολογισμό, τις διαστάσεις του δωματίου και την αισθητική σας.

#4 Προσωπικό στυλ

Γραφείο με πίνακα
Τελευταίο αλλά όχι ασήμαντο: το γραφείο χρειάζεται μια υγιή δόση προσωπικότητας. Θα πρέπει να κάνετε τον χώρο να αισθάνεται δικό σας, γι’ αυτό προσθέστε πολλές προσωπικές πινελιές. Με αυτό τον τρόπο θα περνάτε πιο ευχάριστα τον χρόνο σας στο γραφείο.
Εδώ, η παλέτα χρωμάτων είναι το πιο ισχυρό εργαλείο σας. Ένα από τα καλύτερα διατηρημένα μυστικά του εσωτερικού σχεδιασμού είναι ότι ένα φρέσκο χρώμα είναι ο καλύτερος τρόπος να για να ανανεώσετε ένα χώρο. Επιλέξτε ένα χρώμα που σας αρέσει, ακόμα κι αν είναι λίγο έξω από το όρια, και στη συνέχεια επιλέξτε τολμηρές χρωματικές πινελιές σε διάφορα διακοσμητικά του γραφείου.
Μην φοβάστε να προσθέσετε μια στο δωμάτιο υφάσματα, κουβέρτες, και μαξιλάρια. Κοσμήστε τους τοίχους με πρωτότυπα έργα τέχνης, και τοποθετήστε στο χώρο μερικά μερικά διακοσμητικά αντικείμενα. Αυτά τα μικρά αισθητικά κομμάτια είναι οι τέλειες προσθήκες για τα ράφια σας.

Σκέφτεστε να προβείτε σε ανακαίνιση του σπιτιού – κατοικίας σας και αναζητάτε μία εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει; Eνημερωθείτε για τα οφέλη της ανακαίνισης καθώς και για τις υπηρεσίες της recons στη σελίδα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ και ΤΙΜΕΣ

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.