Καλάθι αγορών

Εύκολοι τρόποι για να μεταμορφώσετε το παιδικό δωμάτιο σε εφηβικό

Μεταμορφώστε το παιδικό σε εφηβικό δωμάτιο με εύκολους και οικονομικούς τρόπους.Ιδέες και λύσεις για το σπίτι.

Μεταμορφώστε το παιδικό σε εφηβικό με εύκολους και οικονομικούς τρόπους.

Έρχεται η στιγμή που το παιδί σας μεγαλώνει, και μαζί με αυτό και οι απαιτήσεις του επίσης. Τι πιο φυσιολογικό από το να σας ζητήσει να “ενηλικιωθεί” και το παιδικό δωμάτιο; Αυτή η μετατροπή είναι αρκετά σημαντική για την ψυχολογία του παιδιού. Καθώς με αυτόν τον τρόπο θα νιώσει ότι πλέον το αντιμετωπίζεται σαν ένα μεγάλο άνθρωπο.
Πριν ξεκινήσετε την οποιαδήποτε αλλαγή, συζητήστε μαζί του τις οικονομικές σας δυνατότητες αλλά επιτρέψτε του να πάρει αυτό τις αποφάσεις για το πώς θέλει να είναι ο καθημερινός του χώρος. Ρωτήστε το παιδί σας τι το εκφράζει περισσότερο, τι χρώμα θέλει να βαφτεί και τι στυλ θέλει να έχει και δημιουργήστε μαζί το περιβάλλον που ονειρεύεται.

Ιδέες και λύσεις για το σπίτι που θα σας βοηθήσουν να κάνετε αυτή την μετατροπή, και να δημιουργήσετε ένα όμορφο εφηβικό δωμάτιο.

1. Βάψτε το δωμάτιο

Το πρώτο στάδιο της αλλαγής περιλαμβάνει το βάψιμο. Ο πιο εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος για να γίνει μια τέτοια μετατροπή. Και αυτό δεν αφορά μόνος τους τοίχους αλλά και τα έπιπλα. Χρωματίστε μια βιβλιοθήκη η οποία είναι απαραίτητη σε κάθε νεανικό δωμάτιο. Για τους τοίχους διαλέξτε ένα χρώμα που αρέσει στο παιδί σας, αλλά πείστε το να μην προτιμήσει κάτι πολύ έντονο γιατί θα το βαρεθεί πολύ σύντομα.

2. Αλλάξτε τα έπιπλα

Αν έχετε την οικονομική δυνατότητα να αλλάξετε τα έπιπλα, αφήστε το παιδί να επιλέξει ποια θα ήθελε και ποια όχι. Αν, από την άλλη δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα μπορείτε απλά να τους κάνετε μερικές αλλαγές ή να τους αλλάξετε θέση. Τροποποιήστε τα έπιπλα και κάντε να ταιριάζουν περισσότερο σε έναν έφηβο παρά σε παιδί.

Έπιπλα παιδικού δωματίου.
Αλλάξτε έπιπλα ή να διαμορφώστε αυτά που ήδη έχετε.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

3. Αξεσουάρ

Είναι το Α και το Ω της διακόσμησης, καθώς δεν θα σας στοιχίσει αρκετά και θα μεταμορφώσουν τελείως τον χώρο. Προσθέστε, λοιπόν, “ενήλικες” λεπτομέρειες όπως ένα ιδιαίτερο φωτιστικό, μερικά μαξιλαράκια ή έναν μεγάλο καθρέφτη αφού το παιδί είναι σε ηλικία που κοιτάει πολύ την εμφάνισή του.

4. Γραφείο

Φροντίστε να είναι άνετο και να έχεις καλό φωτισμό, καθώς το γραφείο είναι μια πολύ σημαντική υπόθεση σε αυτή την ηλικία. Αν δεν έχετε βιβλιοθήκη ή δεν χωράει να τοποθετήσετε μια, τότε βάλτε αρκετά ράφια στον τοίχο πάνω από το γραφείο.
Γραφείο εφηβικού δωματίου.
 

Σκέφτεστε να προβείτε σε ανακαίνιση του σπιτιού – κατοικίας σας και αναζητάτε μία εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει; Eνημερωθείτε για τα οφέλη της ανακαίνισης καθώς και για τις υπηρεσίες της recons στη σελίδα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ και ΤΙΜΕΣ

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.