Πέντε tips για να σχεδιάσετε την τέλεια υπαίθρια κουζίνα

Σχεδιασμός υπαίθριας κουζίνας: Tips και λύσεις. Ιδέες και λύσεις για το σπίτι με οικονομικές κατασκευές

Σχεδιασμός υπαίθριας κουζίνας: Tips και λύσεις. Ιδέες και λύσεις για το σπίτι με οικονομικές κατασκευές.

Και ποιος δεν θα ήθελε να μαγειρεύει έξω στην αυλή του απολαμβάνοντας τον καθαρό αέρα; Στη δεκαετία του ’50 ανακάλυψαν το barbecue, κάτι όμορφο και διασκεδαστικό. Τα τελευταία χρόνια όμως είναι πολύ στη μόδα οι υπαίθριες κουζίνες. Ειδικά αν έχεις μεγάλο εξωτερικό χώρο είναι ότι πρέπει. Το θέμα μας, λοιπόν, σήμερα είναι «Σχεδιασμός υπαίθριας κουζίνας«. Σας έχουμε ιδέες και λύσεις για το σπίτι με τις πιο απλές και οικονομικές κατασκευές.

Πριν ξεκινήσετε κάτι τέτοιο στο σπίτι σας, διαβάστε μερικές από τις συμβουλές παρακάτω που θα σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε την ιδανική υπαίθρια κουζίνα.

#1 Τύπος

Για να επιλέξετε την ιδανική υπαίθρια κουζίνα για εσάς, αυτό θα εξαρτηθεί από το budget που διαθέτετε. Υπάρχουν πολλοί τύποι από τον πιο απλό μέχρι ενός υπαίθριου «μπαρ». Αποφασίστε αν θέλετε μια πλήρης λειτουργική κουζίνα ή κάτι πιο βασικό. Στην αγορά θα βρείτε αρκετούς τύπους υπαίθριας κουζίνας για να διαλέξετε βάση των προτιμήσεων σας.

#2 Μόνιμη ή φορητή

Εάν το σπίτι που μένετε είναι νοικιασμένο και σχεδιάζεται να μετακομίσετε τα επόμενα χρόνια, τότε μια καλή ιδέα για εσάς είναι να αγοράσετε συσκευές που μπορούν να μετακινούνται εύκολα. Αν από την άλλη δεν έχετε σκοπό να μετακομίσετε μπορείτε μόνοι σας να σχεδιάσετε την τέλεια υπαίθρια κουζίνα. Βρείτε μια βολική και ασφαλής τοποθεσία και χρησιμοποιήστε υλικά που ταιριάζουν με τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας.

υπαίθρια κουζίνα
Βρείτε μια βολική και ασφαλής τοποθεσία και χρησιμοποιήστε υλικά που ταιριάζουν με τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας.

#3 Κάντε ένα προϋπολογισμό για να «κινήστε» μέσα σε αυτόν

Δημιουργήστε ένα προϋπολογισμό με τα χρήματα που σκοπεύετε να χαλάσετε και κινηθείτε μέσα σε αυτόν. Αυτό θα σας βοηθήσει αρκετά και είναι μια πρακτική λύση, καθώς μπορεί στο τέλος τα πράγματα που θα διαλέξετε να κοστίζουν περισσότερο απ’ όσο νομίζατε. Μην ξεχάσετε τις επιπρόσθετες δαπάνες οι οποίες είναι η απόκτηση άδειας, και η πρόσληψη υδραυλικού και ηλεκτρολόγου.

ζευγάρι που χαμογελάει και παίζει με το tablet
Δημιουργήστε ένα προϋπολογισμό με τα χρήματα που σκοπεύετε να χαλάσετε και κινηθείτε μέσα σε αυτόν.

#4 Στυλ μαγειρικής

Αγαπάτε τα ψητά ψάρια ή το κρέας μαγειρεμένο πάνω σε μπάρμπεκιου; Προτιμάτε την πίτσα που μαγειρεύεται σε εξωτερικό φούρνο; Χρειάζεστε εξωτερικό νιπτήρα ή θα τα ετοιμάζεται μέσα και όταν χρειαστούν ψήσιμο θα τα πάτε έξω; Για πόσα άτομα θα μαγειρεύετε; Αφού σκεφτείτε όλα αυτά επιλέξτε και την κατάλληλη υπαίθρια κουζίνα. Στην αγορά θα βρείτε διάφορα στυλ όπως φούρνο αερίου, ηλεκτρικούς, με κάρβουνο κλπ.

 Πατέρας και γιος ετοιμάζουν πίτσα σε φούρνο από τούβλα
Στην αγορά θα βρείτε διάφορα στυλ όπως φούρνο αερίου, ηλεκτρικούς, με κάρβουνο κλπ.

5. Εξωτερικά υλικά

Μπορείτε να το κάνετε εύκολα και οικονομικά αναλόγως τα υλικά που θα επιλέξετε. Επιλέξτε υλικά όπως τούβλο, μάρμαρο, μέταλλο ή κεραμιδί. Προτιμήστε αυτό που θα φαίνεται πιο ελκυστικό στο χώρο σας.

Καλέστε μας στο 2103003039 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό