Μενού
Μενού

Εντυπωσιακές τραπεζαρίες με ταπετσαρίες

Χρώματα για το σαλόνι με όμορφες ταπετσαρίες.Διακόσμηση τραπεζαρίας με μοντέρνες ιδέες διακόσμησης.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Χρώματα για το σαλόνι με όμορφες ταπετσαρίες.

Είναι στιγμές που έχουμε βαρεθεί το μονότονα χρώματα στους τοίχους και μια τέτοια αλλαγή μας φαίνεται σίγουρα επίπονη διαδικασία. Δεν είναι όμως όλα τόσο δύσκολα καθώς υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να αλλάξουμε την εικόνα των τοίχων μας.
Οι ταπετσαρίες είναι μια ιδιαίτερη και μοντέρνα επιλογή για τους τοίχους της τραπεζαρίας, και όχι μόνο. Αν θέλετε να αλλάξετε το στυλ του τοίχου έξυπνα και κυρίως οικονομικά τότε αυτή είναι η ιδανική λύση.
Ρίξτε μια ματιά παρακάτω, και αντλήστε έμπνευση για την δική σας τραπεζαρία.

#1 Χρυσό και κρεμ

Ένας όμορφος συνδυασμός για μια κομψή τραπεζαρία. Η συγκεκριμένη ταπετσαρία είναι ιδανική για όσους προτιμούν ένα χαλαρωτικό και ευχάριστο στυλ στο χώρο τους.
Ταπετσαρία τραπεζαρίας.

#2 Φλοράλ και ριγέ

Ο συνδυασμός φλοράλ με ριγέ ταπετσαρίες δίνουν ένα σούπερ στιλάτο αποτέλεσμα στο χώρο. Για να το κάνετε σωστά επιλέξτε την ταπετσαρία με τα λουλούδια για τις μεγάλες επιφάνειες και την ριγέ για εξοχές. Μπορείτε να προτιμήσετε χαλί με ρίγες που να φαίνεται σαν να είναι συνέχεια του τοίχου ή και ένα μονόχρωμο χαλί ανάλογα με τα γούστα σας αλλά και το πώς θέλετε να δείχνει το αποτέλεσμα.
Φλοράλ και ριγέ ταπετσαρία.

#3 Ταπετσαρία οροφής

Μια πρωτότυπη και τέλεια λύση που θα δώσει πραγματικά ένα ιδιαίτερο στυλ στο σπίτι σας. Τοποθετήστε μια ταπετσαρία στο ταβάνι και βάλτε ένα ουδέτερο χωρίς σχέδια χαλί για να κρατιέται η ισορροπία ανάμεσα στο χρώμα της ταπετσαρίας, του τοίχου και του χαλιού.
Ταπετσαρία οροφής.

#4 Γκρι

Αν θέλετε να δημιουργήσετε μια αίσθηση συνεκτικότητας στο χώρο προτιμήστε ίδιο χρώμα ταπετσαρίας σε τοίχους και ταβάνι.
Γκρι ταπετσαρία.

#5 Πολύχρωμη ταπετσαρία με σχέδια

Η επιλογή μιας τέτοιας ταπετσαρίας δίνει σίγουρα ζωντάνια στο χώρο. Ο δε συνδυασμός με ένα όμορφο χαλί δημιουργεί στο χώρο μια αίσθηση ελαφρότητας.
Πολύχρωμη ταπετσαρία με σχέδια.

#6 Γεωμετρική

Μία από τις καλύτερες επιλογές που ταιριάζει σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού. Το μαγευτικό αποτέλεσμα αυτών των μοτίβων μαζί με όμορφα έπιπλα και αξεσουάρ κλέβουν σίγουρα τις εντυπώσεις των καλεσμένων.
Δείτε εδώ όμορφες και εντυπωσιακές ταπετσαρίες με γεωμετρικά σχήματα.
Γεωμετρική ταπετσαρία τραπεζαρίας.

Main Menu