Μενού
Μενού

Διακοσμήστε έξυπνα και εντυπωσιακά το εφηβικό δωμάτιο

Διακόσμηση εφηβικού δωματίου με έξυπνα και οικονομικά tips. Ιδέες διακόσμησης.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Διακόσμηση εφηβικού δωματίου με οικονομικά tips. Ιδέες διακόσμησης που αφορούν όλα τα γούστα, κοριτσιών και αγοριών.

Η διακόσμηση εφηβικού δωματίου δεν είναι εύκολη υπόθεση, καθώς η εφηβεία είναι μια δύσκολη περίοδος για κάθε παιδί. Επομένως, ο τρόπος διακόσμηση δεν μπορεί να είναι τίποτα λιγότερο από μοντέρνα, και πάντα σύμφωνα με τον χαρακτήρα και το γούστο του παιδιού.
Φροντίστε, λοιπόν, το δωμάτιο να είναι άνετο με φιλικά χρώματα, καθώς το παιδί σας θα περνάει πολλές ώρες εκεί και πρέπει να αισθάνεται τέλεια.
Δείτε μερικές έξυπνες ιδέες για να δημιουργήσετε το τέλειο εφηβικό δωμάτιο και πάρτε ιδέες για το δικό σας σπίτι.

#1 Δημιουργήστε όμορφους αποθηκευτικούς χώρους

Για να φτιάξετε ένα μοντέρνο εφηβικό δωμάτιο θα πρέπει να βάλετε τη φαντασία σας να δουλέψει. Η προσθήκη μιας επιφάνειας με διακεκομμένες σειρές μπορεί να βοηθήσει πολύ στη δημιουργία αποθηκευτικών χώρων. Σε μια τέτοια επιφάνεια μπορείτε να κρεμάσετε όσα ράφια επιθυμείτε αλλά και ποδήλατα, skateboards, rollers και ότι άλλο χρησιμοποιεί το παιδί σας καθημερινά.
Άσπρος καναπές.

#2 Αφίσες

Οι αφίσες είναι η καλύτερη επιλογή για τα εφηβικά υπνοδωμάτια, και έχουν ένα θετικό: μπορείτε να τις αντικαταστήσετε εύκολα. Οι έφηβοι συνηθίζουν να αλλάζουν γνώμη για το τι τους αρέσει και τι όχι. Έτσι μπορεί αυτόν τον μήνα να είναι φαν ενός συγκροτήματος και σε 2-3 μήνες να ασχολούνται μόνο με την ομάδα τους. Γι’ αυτό τον λόγο οι αφίσες είναι ότι πρέπει.

Εφηβικό δωμάτιο με αφίσα.

Οι αφίσες δίνουν χρώμα σε ένα εφηβικό δωμάτιο και προσθέτουν στοιχεία από την προσωπικότητα του παιδιού.

#3 Η επιλογή του γραφείου

Ένα ελκυστικό γραφείο είναι ιδανικό στο εφηβικό δωμάτιο για να μπορεί να διαβάζει το παιδί πιο ευχάριστα. Μια πολύχρωμη καρέκλα και μια όμορφη λάμπα είναι ότι πρέπει για να κάνουν τον χώρο πιο ευχάριστο και όμορφο.

Γραφείο με κίτρινο φωτιστικό.

Το διάβασμα δεν είναι η αγαπημένη απασχόληση των παιδιών, ειδικά στην εφηβεία. Γι’ αυτό θα πρέπει να το βοηθάτε να το αγαπήσει όσο γίνεται περισσότερο.

#4 Δώστε την ανεξαρτησία που χρειάζεται

Οι έφηβοι λατρεύουν την ανεξαρτησία, γι αυτό αν είναι εφικτό δημιουργήστε διαφορετικούς χώρους στο δωμάτιό για να νιώθει πως μένει σε ένα μικρό δικό του σπίτι.
Εφηβικό δωμάτιο με δύο χώρους.

#5 Αφήστε το να δημιουργήσει τα δικά του διακοσμητικά

Αν το παιδί σας θέλει να κρεμάσει στον τοίχο φωτογραφίες ή κάποιον πίνακα που έφτιαξε μην το εμποδίσετε. Αφήστε το παιδί σας να εκφραστεί. Συζητήστε μαζί του, επιλέξτε μαζί τα έπιπλα και δώστε του τη δυνατότητα να τον διαμορφώσει όπως αυτό θέλει.
Φωτογραφίες σε τοίχο.

Δείτε παρακάτω μερικά εντυπωσιακά εφηβικά υπνοδωμάτια και πάρτε έμπνευση:

Εφηβικό δωμάτιο με λαμπάκια. Εφηβικά δωμάτιο σε παστέλ αποχρώσεις. Κρεβάτι που έχει και γραφείο. Ροζ κουρτίνα για το εφηβικό δωμάτιο.  Κολάζ από φωτογραφίες με λαμπάκια. Εφηβικό δωμάτιο με ριγέ χαλί. Εφηβικό δωμάτιο. Εφηβικό δωμάτιο με ταπετσαρία και καναπέ. Εφηβικό δωμάτιο με ανοιχτή ντουλάπα. Γραφείο. Κρεβάτι-γραφείο. Καναπές-κρεβάτι. Μπλε εφηβικό δωμάτιο. Εφηβικό δωμάτιο με συνδυασμούς χρωμάτων. Κουκέτα. Λευκό εφηβικό δωμάτιο με πίνακες. Εφηβικό δωμάτιο στις αποχρώσεις του μωβ. Διπλό κρεβάτι εφηβικού δωματίου. Κρεβάτι-γραφείο.
 

Main Menu