Διακόσμηση παιδικού δωματίου για δύο αδερφάκια
Αρχική Παιδί Παιδικό δωμάτιο Ιδέες για να οργανώσετε τέλεια το παιδικό δωμάτιο που μένουν δύο παιδιά

Ιδέες για να οργανώσετε τέλεια το παιδικό δωμάτιο που μένουν δύο παιδιά

0
1626
Διακόσμηση παιδικού δωματίου για δύο αδερφάκια.Ιδέες διακόσμησης με οικονομικούς τρόπους.

Διακόσμηση παιδικού δωματίου για δύο αδερφάκια.

Πολλοί από εσάς αναρωτιέστε πως να βάλετε δύο παιδιά να συγκατοικήσουν στο ίδιο υπνοδωμάτιο. Γέλιο, χαρά, κλάματα, παιχνίδια, καυγάδες. Ένα δωμάτιο που φιλοξενεί δύο παιδιά είναι γεμάτο ζωή αλλά και ανάγκες.

Ακολουθήστε, λοιπόν, μερικές χρήσιμες συμβουλές για να φέρετε εις πέρας αυτή την δύσκολη αποστολή, και να να δημιουργήσετε ένα ευχάριστο και λειτουργικό δωμάτιο για τους μικρούς σου συγκάτοικους.

Ιδέες διακόσμησης με έξυπνους, πρακτικούς και οικονομικούς τρόπους.

#1 Βάλτε κάθε πράγμα στον χώρο του.

Τα παιδιά είναι ακατάστατα πλάσματα και αν είναι δύο στο ίδιο δωμάτιο και παίζουν διαφορετικά παιχνίδια, είναι πολύ εύκολο να καταλήξει με αντικείμενα… παντού! Μάθετε στα παιδιά που είναι η θέση του κάθε αντικειμένου ώστε να ξέρουν από πού θα τα βγάζουν και που να τα βάζουν.

#2 Απλή κουκέτα 

Από τις πιο πρακτικές λύσεις που μπορείτε να κάνετε. Υπάρχουν σε διάφορα χρώματα και σχέδια. Επιλέξτε ένα ουδέτερο χρώμα και φροντίστε να ταιριάζει με την υπόλοιπη διακόσμηση του δωματίου.

Άσπρη κουκέτα.

#3 Δύο μονά κρεβάτια

Αν έχετε μεγαλύτερο χώρο αυτή είναι μια ιδανική λύση. Αν τα κρεβάτια είναι παράλληλα τοποθετημένα φροντίστε να υπάρχει ανάμεσα τους ένα κομοδίνο, μία βιβλιοθήκη ή κατασκευάστε ένα διαχωριστικό που θα διακοσμεί το δωμάτιο και θα μπορεί να μετακινείται κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό θα λειτουργεί σαν διαχωριστικό και θα δίνει στο καθένα τον χώρο του.

Παιδικό δωμάτιο που μένουν δύο παιδιά.

#4 Ειδικές κατασκευές

Μια τέτοια κίνηση μπορεί να βγει πολύ εντυπωσιακή και πρακτική γιατί θα εκμεταλλευτείτε κάθε χιλιοστό του χώρου σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Είναι η ιδανική επιλογή για πολύ μικρά δωμάτια. Να θυμάστε πως ότι φτιάξετε πρέπει να μπορεί να ακολουθεί την εξέλιξη της ηλικίας του.

Κατασκευή με δύο κρεβάτια.

Δείτε περισσότερα υπνοδωμάτια για να πάρετε ιδέες: