Τα πιο υπέροχα παιδικά δωμάτια για το δικό σας παιδί

0
509
παραμυθένιο παιδικό δωμάτιο

Ιδέες διακόσμησης για ένα κουλ και χαριτωμένο παιδικό δωμάτιο.

Όλοι όσοι έχουν παιδιά θέλουν ένα ιδιαίτερο και εντυπωσιακό παιδικό δωμάτιο. Να θυμάστε πάντα ότι ένα παιδικό δωμάτιο χρειάζεται δύο πράγματα. Πρώτον, πολύ χώρο για να παίζει και δεύτερον, τον ιδανικό χώρο για να μπορεί να διαβάζει.

Υπέροχα παιδικά δωμάτια με εντυπωσιακή διακόσμηση για να αντλήσετε ιδέες.

#1 Ουράνιο τόξο

Το συγκεκριμένο παιδικό δωμάτιο έχει ως βασικό θέμα του το ουράνιο τόξο. Με αυτή την ιδέα διακόσμησης  το παιδικό δωμάτιο θα αποκτήσει χρώμα και ένταση. Στο κέντρο του δωματίου υπάρχει ένα κρεβάτι σε ένα πολύ ιδιαίτερο κυματιστό σχέδιο. Ενώ, γύρω από αυτό υπάρχει αρκετός χώρος για να παίζει το παιδί.

Υπέροχα παιδικά δωμάτια με εντυπωσιακή διακόσμηση.Ιδέες διακόσμησης για ένα κουλ και χαριτωμένο παιδικό δωμάτιο.

#2 Για τα παιδιά που αγαπούν τη φύση

Αν στο παιδί σας αρέσει η εξερεύνηση και η περιπέτεια,τότε χαρίστε του ένα δωμάτιο με στοιχεία από τη φύση. Όπως θα δείτε και εσείς, στο συγκεκριμένο δωμάτιο επικρατεί το πράσινο και το μπεζ χρώμα της ταπετσαρίας, η οποία απεικονίζει δέντρα. Βέβαια, στη μέση του δωματίου υπάρχει μια σκάλα η οποία είναι επικίνδυνη για παιδιά κάτω τον  12 ετών.

Ταπετσαρία με θέμα την φύση.

#3 Δωμάτιο με θέα…τα αστέρια

Αυτό το δωμάτιο βρίσκεται στο Παρίσι και η οροφή του είναι γυάλινη, ώστε να μπορεί το παιδί να βλέπει τον Παριζιάνικο ουρανό. Το κρεβάτι είναι ημίδιπλο, ενώ υπάρχει άφθονος χώρος για παιχνίδι. Όπως θα παρατηρήσετε και εσείς, υπάρχει ένα πολύ ωραίο τηλεσκόπιο. Το δωμάτιο είναι διακοσμημένο με κυρίως μίνιμαλ γραμμές και έχει το κίτρινο σαν κυρίαρχο χρώμα.

Παιδικό δωμάτιο με ανοιχτή οροφή.

#4 Δωμάτιο με προσωπικότητα

Σίγουρα όλοι έχουμε δει παιδικά δωμάτια που μπορεί να είναι γεμάτα με πράγματα, δεν έχουν, όμως, τη δική του προσωπικότητα. Σε αντίθεση, με άλλα που έχουν μερικά βασικά και ιδιαίτερα έπιπλα, τα οποία αποκτούν αμέσως χαρακτήρα. Έτσι συμβαίνει και με το παρακάτω δωμάτιο. Το οποίο θα μπορούσε πολύ εύκολα να είναι το δωμάτιο ενός πολύ μικρού παιδιού αλλά και το δωμάτιο ενός εφήβου.

Κίτρινο παιδικό δωμάτιο.

#5 Το απόλυτο κοριτσίστικο δωμάτιο

Αν έχετε κοριτσάκι τότε το παρακάτω δωμάτιο είναι το ιδανικό για να πάρετε όμορφες ιδέες. Ο συνδυασμός του λευκού με το ροζ μας δημιουργεί την αίσθηση ενός πριγκιπικού δωματίου. Ωστόσο, αν θέλετε να φτιάξετε ένα δωμάτιο που θα “κρατήσει” για τα επόμενα χρόνια (δημοτικό ή γυμνάσιο) προτιμήστε τα μονόχρωμα έπιπλα.

Κοριτσίστικο παιδικό δωμάτιο.

#6 Ιντιάνα Τζόουνς

Κάθε παιδί θέλει το δικό του δωμάτιο αλλά αν ο χώρος δεν σας το επιτρέπει, το παρακάτω δωμάτιο θα σας δώσει όμορφες ιδέες διακόσμησης. Δημιουργήστε, λοιπόν, μια υπερπαραγωγή όπως το συγκεκριμένο δωμάτιο. Και να είστε σίγουροι ότι  δεν υπάρχει παιδί σε αυτό τον πλανήτη που να μην ήθελε να μοιράζεται με τα αδερφάκια του αυτό το δωμάτιο.

Παιδικό δωμάτιο στυλ Ιντιάνα Τζόουνς.

#7 Το οικολογικό παιδικό δωμάτιο

Αν στο παιδί σας αρέσει η φύση, και εσείς θέλετε να του περάσετε κάποια μηνύματα για τον πλανήτη και την οικολογία, τότε αυτό το δωμάτιο είναι ότι πρέπει για εσάς. Η βιβλιοθήκη-δέντρο και το κρεβάτι-θερμοκήπιο είναι πολύ καλές αφορμές για να μιλήσετε στο παιδί σας για μερικά σημαντικά θέματα.

Οικολογικό παιδικό δωμάτιο.

#8 Για παιδιά με καλλιτεχνική φλέβα

Αν το παιδί σας έχει δείξει από νωρίς την καλλιτεχνική του φλέβα, τότε δημιουργήστε του τις κατάλληλες συνθήκες για να αναδείξει το ταλέντο του. Μερικά έργα τέχνης στους τοίχους, ένα εντυπωσιακός πολυέλαιος, μια όμορφη γλάστρα, και αρκετός χώρος για δημιουργία είναι ότι πρέπει για ένα παιδί-καλλιτέχνης.

Παιδικό δωμάτιο με κουκέτα.

#9 Το απόλυτο ποδοσφαιρικό δωμάτιο

Δεν υπάρχει αγοράκι που να μην λατρεύει το ποδόσφαιρο. Οπότε γιατί δεν του χαρίζεται ένα πανέμορφο ποδοσφαιρικό δωμάτιο; Δεν θα χρειαστείτε πολλά. Μια ταπετσαρία, ένα πάπλωμα και ένα φωτιστικό με μπάλα ποδοσφαίρου, είναι ότι πρέπει για να χαρίσετε στον μικρό σας το δωμάτιο των ονείρων του.

Ποδοσφαιρικό παιδικό δωμάτιο.

#10 Αυτονομία

Με το παρακάτω δωμάτιο θα κάνετε το κοριτσάκι σας τρισευτυχισμένο, καθώς θα έχει τη δυνατότητα να παίζει να έναν άνετο. Αλλά, επίσης θα μπορεί να μπει στο δικό της σπιτάκι, νιώθοντας έτσι ότι έχει τον δικό της προσωπικό χώρο που κανείς δεν θα την ενοχλεί.

Κοριτσίστικο παιδικό δωμάτιο.
Τα παιδιά από μικρή ηλικία πρέπει να μαθαίνουν να στηρίζονται σιγά-σιγά στον εαυτό τους και να αποκτούν αυτόνομη προσωπικότητα