Μοναδικά και δημιουργικά παιδικά φωτάκια νυκτός

Παιδικά φωτάκια νυκτός με πρωτότυπα σχέδια, που θα σας δώσουν έμπνευση και ιδέες για το παιδικό δωμάτιο.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Παιδικά φωτάκια νυκτός με πρωτότυπα σχέδια, που θα σας δώσουν έμπνευση και ιδέες για το παιδικό δωμάτιο.

Το παιδί σας  είναι ο θησαυρός σας, και πρέπει να είστε οι ήρωες του που θα το προστατεούν από τα σκοτεινά τέρατα. Εμείς σας βρήκα το τρόπο με τα πιο πρωτότυπα σχέδια που έχετε δει.
Η ώρα είναι περασμένες 21:00. Μια ώρα που όλοι οι γονείς φοβούνται σε ένα στάδιο της ζωής τους. Η ώρα του ύπνου για τους μικρούς ταραξίες έφτασε. Ακούγεται απλό, αλλά για όσους είναι γονείς ξέρουν ότι δεν είναι. Μπορεί, όμως, να γίνει πολύ εύκολο με το σωστό νυχτερινό φως. Πανέμορφα φωτάκια που θα συντροφεύδουν το ταξίδι του ύπνου.
Γλυκά, φιλόξενα και διαμορφωμένα στη μορφή χαρακτήρων ή ζώων. Εμείς, έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με μοναδικά και δημιουργικά παιδικά φωτάκια νυκτός που θα επιλέγαμε για τα παιδιά μας.
Δείτε τις εκπληκτικές ιδέες, για να διασκεδάσετε τους φιλοξενούμενους στα πιτζάμα πάρτι των παιδιών σας. Τοποθετήστε ένα λαμπερό ελέφαντα δίπλα στο κρεβάτι του παιδιού σας, δώστε του έναν φίλο που μπορεί να το αγκαλιάσει με ασφάλεια. Βοηθήσε τον γιο σου να νικήσει τα τέρατα της νύχτας, με ένα φως Hulk ή Batman.

Γνωρίστε τα όλα αυτά εδώ:

Παιδικό φωτάκι νυκτός που μοιάζει με ανοιχτό βιβλίο. Παιδικό φωτάκι νυκτός. Παιδικό φωτάκι νυκτός με μάτια. Παιδικό φωτάκι νυκτός. Παιδικό φωτάκι νυκτός σε σχήμα αστεριού. Παιδικό φωτάκι νυκτός σε σχήμα φεγγαριού. Παιδικό φωτάκι νυκτός. Παιδικό φωτάκι νυκτός για τους λάτρεις του Batman. Παιδικό φωτάκι νυκτός. Εντυπωσιακό παιδικό φωτάκι νυκτός. Παιδικό φωτάκι νυκτός σε σχήμα ελαφιού. Παιδικό φωτάκι νυκτός σε σχήμα κουκουβάγιας. Παιδικό φωτάκι νυκτός. Λευκό παιδικό φωτάκι νυκτός. Φωτάκι νυκτός παιδικό. Παιδικό φωτάκι νυκτός σκύλου. Παιδικό φωτάκι νυκτός πάντα. Παιδικό φωτάκι νυκτός ελέφαντας. Παιδικό φωτάκι νυκτός σε κλουβί.

Συμβουλές για τον φωτισμό στο παιδικό δωμάτιο

  • Το παιδικό δωμάτιο πρέπει να έχει αρκετό φυσικό φως. Ο τεχνητός φωτισμός δημιουργεί διαφορετικές ατμόσφαιρες αναλόγως την ώρα, δίνοντας στο παιδί τη δυνατότητα να παίξει και να διαβάσει.
  • Σε γενικές γραμμές το παιδικό δωμάτιο χρειάζεται 3 είδη φωτισμού: τον κύριο φωτισμό, τον φωτισμό για το διάβασμα και τον φωτισμό για το… παραμύθι.
  • Επειδή τα παιδιά μεγαλώνουν γρήγορα και τα γούστα τους αλλάζουν πολύ συχνά, σας συνιστούμε ναι μεν ένα φωτισμό που είναι για το παιδικό δωμάτιο, αλλά ο σχεδιασμός του να είναι πιο διαχρονικός και ουδέτερος. Να είναι δηλαδή, κατάλληλος και για μεγαλύτερες ηλικίες.

Κατηγορίες Προιόντων