Έξυπνοι τρόποι για να αποθηκεύσετε το χαρτί υγείας στο μπάνιο σας

Έξυπνοι τρόποι αποθήκευσης για το χαρτί υγείας στο μπάνιο. "Chic" ιδέες και λύσεις για το σπίτι
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Έξυπνοι τρόποι αποθήκευσης για το χαρτί υγείας στο μπάνιο. “Chic” ιδέες και λύσεις για το σπίτι σας.

Το μπάνιο είναι από τα πιο πολυσύχναστα μέρη στο σπίτι, γι αυτό το χαρτί υγείας πρέπει να φυλάσσεται κάπου κομψά. Μπορεί, βέβαια να υπάρχει σε όλα τα σπίτια, λίγοι είναι όμως αυτοί που του δίνουν σημασία.Ωστόσο, το χαρτί υγείας και τα μέσα αποθήκευσής του, μπορούν να αποτελέσουν πολύ όμορφα διακοσμητικά στοιχεία του μπάνιου σας.
Ρίξτε μια ματιά παρακάτω και πάρτε όμορφες ιδέες που θα σας εμπνεύσουν για το δικό σας σπίτι.
#1 Ένα πανέμορφο σταντ σαν αυτό τις παρακάτω φωτογραφία είναι ένα εξαιρετικό διακοσμητικό στοιχείο για το μπάνιο. Επίσης, επειδή δεν είναι σταθερό στον τοίχο, μπορείτε να το τοποθετήσετε εκεί που θέλετε εσείς ανάλογα και με τον ελεύθερο χώρο που διαθέτετε.

Σταντ για να βάλετε το χαρτί υγείας

Επειδή δεν είναι σταθερό στον τοίχο, μπορείτε να το τοποθετήσετε εκεί που θέλετε εσείς ανάλογα και με τον ελεύθερο χώρο που διαθέτετε.


#2 Μια μπάρα πάνω από την τουαλέτα σας είναι ιδανική για να δημιουργήσετε μια όμορφη διακοσμητική γωνιά. Ένα κρεμαστό καλαθάκι χρησιμεύει για να αποθηκεύσετε το χαρτί υγείας, ενώ δίπλα μπορείτε πολύ εύκολα να τοποθετήσετε ένα πανέμορφο γλαστράκι.
Τρόποι για να αποθηκεύσετε το χαρτί υγείας στο μπάνιο

Ένα κρεμαστό καλαθάκι χρησιμεύει για να αποθηκεύσετε το χαρτί υγείας.

#3 Ένα υπέροχο καλάθι μπορεί να χρησιμεύσει για να κρεμάσετε το χαρτί υγείας, αλλά και να αποθηκεύσετε και αρκετά ρολά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το ακουμπήσετε στο πάτωμα, σε ένα σημείο δίπλα στην τουαλέτα σας.

Ψάθινο καλάθι για να βάλετε το χαρτί υγείας.

Ένα ψάθινο καλάθι μπορεί να χρησιμεύσει για να κρεμάσετε το χαρτί υγείας.


#4 Άλλο ένα πανέμορφο σταντ. Είναι μεταλλικό και ιδιαίτερα εκλεπτυσμένο και θα μπορείτε να κρεμάσετε το χαρτί υγείας, αλλά και να αποθηκεύσετε αρκετά ρολά.
Μεταλλικό σταντ για να βάλετε το χαρτί υγείας

Άλλο ένα πανέμορφο σταντ.


#5  Μια ιδιαίτερη και έξυπνη κατασκευή που στερεώνεται στον τοίχο και μπορούν να τοποθετηθούν αρκετά ρολά. Όχι μόνο θα κερδίσετε χώρο, αλλά αποτελεί και ένα πολύ όμορφο διακοσμητικό στοιχείο για τον τοίχο σας.
Τρόποι για να αποθηκεύσω το χαρτί υγείας στο μπάνιο

Μια ιδιαίτερη και έξυπνη κατασκευή που στερεώνεται στον τοίχο και μπορούν να τοποθετηθούν αρκετά ρολά.


#6 Ένα μίνιμαλ και πολύ ιδιαίτερο σταντ. Από μόνο του, μπορεί να «ανεβάσει» αρκετά την αισθητική του μπάνιου σας. Αφού η βάση και ο σκελετός του δίνουν μια αίσθηση γλυπτού.
Μίνιμαλ σταντ για να βάλετε το χαρτί υγείας

Ένα μίνιμαλ και πολύ ιδιαίτερο σταντ.


#7 Αν έχετε ένα μικρό μπάνιο και δεν έχετε που να κρεμάσετε το χαρτί υγείας, το μόνο που χρειάζεστε είναι δύο κομμάτια ξύλο και λίγο σχοινί. Αυτά, για να φτιάξετε αυτό το υπέροχο και ταυτόχρονα πολύ λειτουργικό DIY, που θα φιλοξενήσει το χαρτί υγείας και θα ανανεώσει τη διακόσμηση του μπάνιου σας.
Έξυπνοι τρόποι για να αποθηκεύσετε το χαρτί υγείας

Αν έχετε ένα μικρό μπάνιο και δεν έχετε που να κρεμάσετε το χαρτί υγείας, το μόνο που χρειάζεστε είναι δύο κομμάτια ξύλο και λίγο σχοινί.


 
 

Κατηγορίες Προιόντων