Ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση που λειτουργεί όλο το χρόνο

0
265
Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση που λειτουργεί όλο το χρόνο, είτε είναι άνοιξη είτε φθινόπωρο

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση που λειτουργεί όλο το χρόνο, είτε είναι άνοιξη είτε φθινόπωρο.

Ξέρετε τι λένε: Τα Χριστούγεννα είναι η πιο υπέροχη εποχή του χρόνου. Σίγουρα, τουλάχιστον για όσους γιορτάζουν τα Χριστούγεννα, είναι δύσκολο να αρνηθεί κανείς την ελκυστικότητα των φώτων που αναβοσβήνουν, των υπέροχων διακοσμήσεων και των εορταστικών χρωμάτων που υπάρχουν σε όλο το σπίτι. Για μερικούς, στην πραγματικότητα, η μαγεία της εποχής είναι τόσο ισχυρή που τους προκαλεί μια μετα-Χριστουγεννιάτικη κατάθλιψη όταν χρειαστεί να βγάλουμε τα χριστουγεννιάτικα από τον χώρο.

Πράγματι, το μάζεμα του χριστουγεννιάτικου ντεκόρ αμέσως μετά το νέο έτος είναι μια αγγαρεία. Μερικοί προσπαθούν να παρατείνουν τη διαδικασία διατηρώντας τα δέντρα τους πολύ μακρυά από την άκρη τους ή αφήνοντας τα εξωτερικά φώτα τους ενεργοποιημένα μέχρι τον Φεβρουάριο. Η ομορφιά των Χριστουγεννιάτικων διακοσμήσεων που απομένουν όλο το χρόνο, ωστόσο, είναι αμφισβητήσιμη.

Ευτυχώς, υπάρχουν μερικοί έξυπνοι τρόποι να χρησιμοποιείτε την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση όλο το χρόνο. Εμείς βρήκαμε μερικούς όμορφους τρόπους για να χρησιμοποιήσετε την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και τους υπόλοιπους 11 μήνες. Ρίξτε, λοιπόν, μια ματιά παρακάτω και αντλήστε έμπνευση για το σπίτι σας.

Βάλτε το σπίτι σας στο πνεύμα των Χριστουγέννων με τους πιο οικονομικούς τρόπους.

#1 Χριστουγεννιάτικα στοιχεία που λειτουργούν μέσω του χειμώνα

χαρτόνια

Αποφύγετε τις πιο συνηθισμένες ερμηνείες της σεζόν, όπως σκηνές για γέννηση, οτιδήποτε έχει σχέση με τον Άγιο Βασίλη, κάλτσες, γκι κλπ. Μπορείτε να επιλέξετε χιονάνθρωπους, νιφάδες χιονιού και ταράνδους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και τους χειμερινούς μήνες. Μάλιστα, μπορείτε να τα κατασκευάσετε μόνοι σας, διαφορετικά θα τα βρείτε σε καταστήματα με είδη εποχής.

#2 Διακοσμήστε με ουδέτερα και μεταλλικά στοιχεία

μεταλλικό διακοσμητικό

Διακοσμήστε με ουδέτερα και μεταλλικά στοιχεία το σπίτι σας για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές. Το μπλε και το ασημί – ένας άλλος συνδυασμός χρωμάτων που χρησιμοποιείται τα Χριστούγεννα – θα μπορούσε επίσης να λειτουργήσει καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους.

#3 Ξεχωρίστε το πράσινο και το κόκκινο

φανάρι

Οι περισσότεροι άνθρωποι συνδέουν άμεσα το κόκκινο και το πράσινο με τα Χριστούγεννα. Για μια ματιά που λειτουργεί όλο το χρόνο, προσπαθήστε να διαχωρίσετε αυτή την παραδοσιακή χρωματική παλέτα Χριστουγέννων μετά τις γιορτινές μέρες.

#4 Χρησιμοποιήστε ευέλικτα κομμάτια

διακοσμητικό

Ψάξτε για χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις που δεν αφορούν τα Χριστούγεννα. Για παράδειγμα, τα γυάλινα αγγεία των υαλοπινάκων μπορούν να είναι σε λειτουργία όλο το χρόνο με λίγες μόνο αλλαγές. Γεμίστε τους με πολύχρωμους λαμπτήρες για τις διακοπές, την άμμο και τα κεριά για το καλοκαίρι και με βελανίδια και πεύκα για το φθινόπωρο.

#5 Φωτάκια

φωτάκια

Δεν χρειάζεται να συσκευάζετε τα φώτα των Χριστουγεννιάτικων δέντρων, αν απολαύσετε τη μαλακή, ζεστή λάμψη τους. Υπάρχουν διάφορα DIY έργα χρησιμοποιώντας μερικά φώτα που είναι έξυπνα και καλαίσθητα. Μπορείτε να τα τοποθετήσετε τόσο στον εσωτερικό χώρο όσο και στον εξωτερικό, όπως στην παραπάνω φωτογραφία.

Μάθετε τι μπορείτε να κάνετε με τα Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια.