Όμορφες ιδέες για να διακοσμήσετε το σπίτι σας το Πάσχα

0
361
Έξυπνες και οικονομικές ιδέες για μια εντυπωσιακή πασχαλινή διακόσμηση σπιτιού.Ιδέες για το σπίτι για όλα τα γούστα και στυλ..

Οικονομικές ιδέες για μια εντυπωσιακή πασχαλινή διακόσμηση σπιτιού.Ιδέες για το σπίτι για όλα τα γούστα και στυλ.

Μπορεί να έχουμε ακόμα κάποιες μέρες πριν το Πάσχα μας πλησιάσει, και πριν έρθει η ώρα να βάψουμε αυγά και να γεμίσουμε το σπίτι μας με μυρωδιές από τσουρέκια. Παρόλα αυτά μπορούμε να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε πως θα διακοσμήσουμε το σπίτι μας για να γιορτάσουμε το Πάσχα.

Όπως όλοι γνωρίζουμε κεντρικό διακοσμητικό στοιχείο της πασχαλινής διακόσμησης είναι τα αβγά. Ευτυχώς οι ιδέες πλέον είναι πάρα πολλές και από το παραδοσιακό κόκκινο χρώμα – που είναι διαχρονικό και ωραίο – με τα αυτοκόλλητα σε σχήμα λαγουδάκια, έχουμε πλέον περάσει σε πρωτότυπες συνθέσεις.

Εμείς εδώ στη Recons ψάξαμε και βρήκαμε τις πιο εκπληκτικές διακοσμητικές ιδέες για το σπίτι σας. Πασχαλινές ιδέες με χρώματα, τουλίπες, κορδέλες και πολλά ακόμη.

#1 Διχρωμία

Αρχικά αποφασίστε ποιο θα είναι το κυρίαρχο χρώμα, για παράδειγμα στην παρακάτω εικόνα έχουμε το μπλε-λουλακί. Έπειτα αγοράστε μια αυτοκόλλητη χαρτοταινία, όσο πιο λεπτή βρείτε τόσο το καλύτερο αποτέλεσμα θα έχετε. Αν, όμως έχετε στο σπίτι φαρδιά ταινία και δεν θέλετε να αγοράσετε άλλη, απλά κόψτε τη σε στενές λωρίδες. Τις οποίες θα τις τυλίξετε γύρω από τα αυγά.

Πασχαλινά αυγά.

#2 Πασχαλινά διακοσμητικά

Συγκεντρώστε οτιδήποτε θυμίζει Πάσχα, όπως λαγουδάκια, κεριά, σοκολατένια αυγά, πουλάκια. Και καθετί το έχετε συνδέσει εσείς με το Πάσχα, όπως το φαναράκι που κουβαλάτε το άγιο φως, και δημιουργήστε όμορφες συνθέσεις με αυτά τα αντικείμενα.

Πασχαλινά διακοσμητικά.

#3 Προσθέστε λάμψη στο χώρο σας

Τα λαμπερά αυγά δίνουν άλλο στυλ και αέρα στο χώρο σας. Προτιμήστε παστέλ αποχρώσεις και βάλτε πάνω γκλίτερ για να τους δώσετε λάμψη. Μόλις στεγνώσει η βαφή, εφαρμόστε ταινίες κόλλας με ένα τυχαίο μοτίβο και στη συνέχεια πασπαλίστε με glitter πάνω από τα αυγά για ένα αποτέλεσμα polka dot.

Αυγά πασχαλινά με glitter.

#4 Προσθέστε λουλούδια στο χώρο σας

Μιας και το Πάσχα είναι πάντα την Άνοιξη, γεμίστε το χώρο σας με λουλούδια και φυτά. Βάλτε λουλούδια ακόμη και στο τραπέζι του φαγητού για μια ονειρική ατμόσφαιρα.

Λουλούδια σε τραπέζι.

#5 Στεφάνι

Ενισχύστε την είσοδο του σπιτιού σας με ένα πολύχρωμο στεφάνι του Πάσχα. Χρησιμοποιήστε ζεστή κόλλα για να προσαρτήσετε για να φτιάξετε τα κλαδιά σε μορφή στεφανιού.Τα καρότα και οι φωλιές με τα αυγά προσθέτουν την τέλεια τελική αφή.

Πασχαλινό στεφάνι.