Διακοσμήστε το σπίτι σας χωρίς…χριστουγεννιάτικο δέντρο

0
301
Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σπιτιού χωρίς ... χριστουγεννιάτικο δέντρο

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σπιτιού χωρίς … χριστουγεννιάτικο δέντρο, μάθετε πως θα το καταφέρετε.

Σίγουρα, δεν αρέσουν σε όλους τα Χριστούγεννα. Τι γίνεται, λοιπόν, με όσους δεν είναι φαν των χριστουγεννιάτικων δέντρων; Μήπως ψάχνετε εναλλακτικούς τρόπους χριστουγεννιάτικης διακόσμησης; Αν αναζητείτε ιδέες για μια διαφορετική διακόσμηση φέτος τα Χριστούγεννα, εμείς είμαστε εδώ. Ψάξαμε και βρήκαμε τις πιο φανταστικές ιδέες διακόσμησης για τα Χριστούγεννα χωρίς… δέντρο.

#1 Κάντε τον τοίχο σας…μαυροπίνακα

μαυροπίνακας

Στην περίπτωση που θέλετε να κάνετε μεγάλες αλλαγές στον χώρο σας προκειμένου να αποφύγετε τον στολισμό του δέντρου, σας βρήκαμε μία φανταστική λύση. Μία προχωρημένη και τέλεια ιδέα είναι να μετατρέψετε τον έναν τοίχο σε μαυροπίνακα και να ζωγραφίσετε εκεί το δέντρο σας και ένα τζάκι. Επιπλέον, μόλις περάσουν οι γιορτές θα μπορείτε επίσης να αξιοποιήσετε τον τοίχο ζωγραφίζοντας κάθε σεζόν κάτι διαφορετικό.

Ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση που λειτουργεί όλο το χρόνο.

#2 Δέντρο στον τοίχο

δέντρο στον τοίχο

Μια όμορφη diy ιδέα είναι να φτιάξετε αυτό το όμορφο ρουστίκ δεντράκι στον τοίχο σας χρησιμοποιώντας μόνο κλαδιά και σχοινί. Κρεμάστε, λοιπόν, πιο χαμηλά τα πιο φαρδιά κλαδιά και στην κορυφή βάλτε το αστέρι. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε ένα εναλλακτικό δέντρο μέσα στο σπίτι και χωρίς να πιάνει χώρο.

#3 Δέντρο σε πίνακα στον τοίχο

δέντρο σε πίνακα

Μια άλλη πρωτότυπη ιδέα είναι να βρείτε ένα ωραίο έλατο σε χιονισμένο τοπίο και να το εκτυπώσετε πάνω σε μεγάλη αφίσα ή ακόμη και σε καμβά. Τοποθετήστε το στον τοίχο σας και διακοσμήστε από πάνω με λαμπάκια για να έχετε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

#4 Διακοσμήστε τα ράφια

χριστουγεννιάτικη διακόσμηση ραφιών
Κρεμάστε μπάλες, τοποθετήστε καδράκια, πρασινάδα και λαμπάκια.

Αν είστε από αυτούς που δεν θέλουν καθόλου δέντρο μέσα στον χώρο τους αλλά θέλουν να διακοσμήσουν για τα Χριστούγεννα, μπορείτε να διακοσμήσετε τα ράφια σας. Βγάλτε ότι διακοσμητικά έχετε πάνω στα ράφια και αποθηκεύστε τα κάπου ώστε να δημιουργήσετε χώρο για τα χριστουγεννιάτικα στολίδια. Κρεμάστε μπάλες, τοποθετήστε καδράκια, πρασινάδα και λαμπάκια.