Καλάθι αγορών

Εύκολες ιδέες για να διακοσμήσετε τον τοίχο της κουζίνας

εύκολες ιδέες διακόσμησης κουζίνας: Διακόσμηση τοίχου

Πέντε εύκολες ιδέες διακόσμησης κουζίνας: Διακόσμηση τοίχου.

Σας αρέσει να ψάχνετε στα πιο πρόσφατα περιοδικά σχεδιασμού ιδέες για την διακόσμηση της κουζίνας; Δεν έχετε το χρόνο ή τον προϋπολογισμό για μία μεγάλη αναδιαμόρφωση; Μην αγχώνσετε, εμείς σας έχουμε κάποιες γρήγορες και εύκολες συμβουλές διακόσμησης σχετικά με το πώς να δώσετε στην κουζίνα μια ανανέωση που είναι αντάξια ενός περιοδικού.
Το καλό είναι ότι αυτές οι ιδέες διακόσμησης μπορούν να συνδυαστούν και να ταιριάξουν όμορφα είτε τις χρησιμοποιήσετε μαζί είτε ξεχωριστά. Είναι γνωστό ότι έχουμε την τάση να βλέπουμε τα πράγματα στο επίπεδο των ματιών πρώτα. Επομένως μερικές από τις πιο αισθητές αλλαγές που μπορείτε να κάνετε σε μια κουζίνα περιλαμβάνουν τους τοίχους.
Οι περισσότερες προσπάθειες διακόσμησης κουζίνας τοποθετούνται στις συσκευές, τα countertops και τα gadgets μαγειρικής. Με αποτέλεσμα οι τοίχοι να είναι δυστυχώς αφημένοι. Ρίξτε, λοιπόν, μια ματιά παρακάτω και αντλήστε έμπνευση από τις εκπληκτικές ιδέες διακόσμησης για τους τοίχους της κουζίνας.
Εκπληκτικά ντουλάπια και πάγκοι κουζίνας για μια ξεχωριστή διακόσμηση.

1. Χρώμα

κουζίνα
Το χρώμα είναι ένας από τους ταχύτερους και πιο φθηνούς τρόπους για να ανανεώσετε ένα δωμάτιο. Ωστόσο, οι μεγάλες, πολύχρωμες κουζίνες δεν συμβαίνουν τυχαία. Το μυστικό είναι στην τριπλή παλέτα χρωμάτων:
Χρώμα Νο1: Υπάρχον χρώμα κουζίνας που δεν μπορεί να αλλάξει. Αυτό μπορεί να είναι το χρώμα του πάγκου ή ντουλάπια.
Χρώμα Νο2: Ουδέτερο της επιλογής σας. Χρησιμοποιήστε το για το νέο χρώμα τοίχου που συμπληρώνει το χρώμα Νο1. Θα χρησιμεύσει ως φόντο της κουζίνας.
Χρώμα Νο3: Το χρώμα που κάνει την κουζίνα σας μοναδική. Είναι συχνά ένα τολμηρό και απρόσμενο χρώμα που λειτουργεί με την παλέτα σας. Το χρώμα Νο3 προσθέτει ένα pop ύφος στην κουζίνα. Χρησιμοποιήστε το για τα αξεσουάρ, όπως σκαμπό, σκεύη του μπαρ ή μαγειρικά σκεύη.
Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε την τέλεια τριών χρωμάτων παλέτα είναι να αρπάξει δείγματα χρωμάτων στις αποχρώσεις που σας αρέσει και να τα ανακατέψετε μέχρι να είστε ευχαριστημένοι με το συνδυασμό. Μόλις βρείτε την υπογραφή σας τρεις παλέτες χρωμάτων, διατηρήστε ένα σύνολο πρακτικό για αγορές αξεσουάρ.
Με αυτό τον τρόπο θα βάψετε τα ντουλάπια της κουζίνας σαν επαγγελματίας.

2. Εστιακό σημείο

εστιακός τοίχος με ταπετσαρία Παρισίου
Προσπαθήστε να δείτε την κουζίνα όπως ο επισκέπτης που θα ερχόταν πρώτη φορά στο σπίτι σας. Περπατήστε στην κουζίνα και σκεφτείτε τι παρατηρείτε. Είναι το πρώτο πράγμα που βλέπετε κάτι που σας αρέσει; Εάν όχι, τι θα προτιμούσατε να παρατηρήσετε πρώτα; Κάντε αυτό το σημείο και τον πλησιέστερο τοίχο το εστιακό κέντρο του χώρου.
Σε σύγκριση με την υπόλοιπη κουζίνα, το εστιακό σημείο είναι πιο τολμηρό και μοναδικό. Για να δημιουργήσετε έναν εστιακό τοίχο, δοκιμάστε μία από αυτές τις τεχνικές:

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

 • Βάψτε τον εστιακό τοίχο με την τολμηρή σκιά που επιλέξατε για την τρίτη παλέτα χρωμάτων
 • Κρεμάστε ένα μεγάλο κομμάτι τέχνης στον εστιακό τοίχο
 • Χρησιμοποιήστε ταπετσαρία με υφή ή με σχέδια.

Πέντε λάθη που δεν πρέπει να κάνεις στην ανακαίνιση της κουζίνας.

3. Προσθέστε την τελευταία τάση

ράφια κουζίνας
Η τελευταία τάση στο σχεδιασμό της κουζίνας είναι το ανοιχτό ράφι. Η εμφάνιση του ανοιχτού ραφιού φωτίζει την κουζίνα δημιουργώντας οπτικό χώρο. Ωστόσο θα χρειαστεί να κρύψετε όλα τα tupperware και τα ακατάλληλα ποτήρια. Δοκιμάστε να ανανεώσετε τη διακόσμηση του τοίχου της κουζίνας τοποθετώντας ένα ή δύο πλωτά ράφια σε έναν ανοιχτό τοίχο. Τα κυλιόμενα ράφια υπάρχουν σε πολλά στυλ και είναι εύκολο να εγκατασταθούν.
Για μια μεγαλύτερη αλλαγή, αφαιρέστε τις επιλεγμένες πόρτες του επάνω τοίχου και την βαφή ή την ταπετσαρία στο πίσω μέρος του ντουλαπιού. Αν θέλετε να του δώσετε “ζωή” προσθέστε φωτισμό LED κάτω από το ντουλάπι για να επισημάνετε τα στοιχεία. Τα φώτα που τροφοδοτούνται με μπαταρία είναι διαθέσιμα εάν η καλωδίωση του ντουλαπιού είναι ένα πρόβλημα.

Σκέφτεστε να προβείτε σε ανακαίνιση του σπιτιού – κατοικίας σας και αναζητάτε μία εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει; Eνημερωθείτε για τα οφέλη της ανακαίνισης καθώς και για τις υπηρεσίες της recons στη σελίδα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ και ΤΙΜΕΣ

4. Ο επιμελώς καθαρισμένος τοίχος

κουζίνα με κάδρα
Δώστε προσωπικότητα στην κουζίνα τοποθετώντας διάφορες συλλογές από κάδρα στους τοίχους της. Αυτή η επιλογή είναι ιδιαίτερα δημοφιλης, με τους σχεδιαστές και τα περιοδικά να την λατρεύουν. Συγκεντρώστε αγαπημένα αντικείμενα και χρησιμοποιήστε τα ως διακοσμητικά αξεσουάρ για τους τοίχους της κουζίνας.
Ορισμένες ιδέες διακόσμησης κουζίνας για συλλογή τοίχων γκαλερί περιλαμβάνουν:

 • Κορνίζες με εξώφυλλο άλμπουμ
 • Καλάθια
 • Κορνίζες ταπετσαρίας ή υφάσματος
 • Vintage πιάτα
 • Antique, κενές κορνίζες διαφορετικών σχημάτων και μεγεθών
 • Μια ποικιλία καθρεφτών

Δεν υπάρχουν απόλυτοι κανόνες για τη δημιουργία ενός τοίχου γκαλερί. Η συμμετρική τοποθέτηση, η τοποθέτηση με μοτίβο ή η τοποθέτηση σε freestyle είναι όλες καλές προσεγγίσεις. Για να εξοικονομήσετε χρόνο (και επιπλέον τρύπες στον τοίχο), οργανώστε τη συλλογή σας στο πάτωμα πριν τα κρεμάσετε προκειμένου να υπολογίσετε την απόσταση.
Μπείτε σε 5 εντυπωσιακές κουζίνες διάσημων σταρ.

5. Δώστε προσωπικότητα στην κουζίνα χρησιμοποιώντας μπογιά μαυροπίνακα

μαυροπίνακας
Ένα κουτί με μαύρη βαφή είναι ένας φθηνός και πολύ καλός τρόπος για να ντύσετε έναν τοίχο. Το μαύρο είναι ένα τολμηρό και εντυπωσιακό χρώμα για να δημιουργήσει το τέλειο σκηνικό για τον χώρο της κουζίνας.
Αν δεν έχετε πολύ χώρο στον τοίχο, επιλέξτε μια πόρτα ή μια επιφάνεια του ντουλαπιού για να τοποθετήσετε τον μαυροπίνακα. Ένα ράφι ή μία συλλογή γκαλερί στον τοίχο του μαυροπίνακα προσθέτει προσωπικότητα και στυλ στον χώρο.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.