Έτσι θα διακοσμήσετε το σπίτι σας με τα Χριστουγεννιάτικα φωτάκια

0
458
Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σπιτιού με φωτάκια

Ιδέες για την Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σπιτιού με φωτάκια.

Τα Χριστούγεννα δεν είναι μόνο η αγαπημένη εποχή των παιδιών, αλλά και πολλών ενήλικων, και πλέον βρίσκονται μόνο μια…ανάσα μακριά. Είναι γεγονός ότι μαζί με τα Χριστούγεννα έρχονται και οι νέες αλλαγές για την διακόσμηση του σπιτιού. Ποιοι νομίζετε ότι είναι οι πρωταγωνιστές σε αυτή την διακοσμητική αλλαγή; Φυσικά, δεν είναι άλλοι από αυτοί που φαντάζεστε: τα φωτάκια.

Ψεύτικο ή αληθινό χριστουγεννιάτικο δέντρο; Όλη η αλήθεια για τα δέντρα.

Είτε επιλέξετε να κρέμονται από κάποιο σημείο του σπιτιού σας, είτε θέλετε να αναβοσβήνουν πάνω στα κλαδιά του δέντρου σας, ένα είναι σίγουρο: μπορούν να φέρουν ζεστασιά και  φιλοξενία σε κάθε σπίτι.
Ωστόσο, δεν υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να διακοσμήσετε το σπίτι σας με φωτάκια. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τις πιο εντυπωσιακές ιδέες για να αντλήστε έμπνευση για το δικό σας σπίτι. Δείτε την gallery μας και επιλέξετε την αγαπημένη σας.

Ιδέες χριστουγεννιάτικης διακόσμησης για το χολ και την πόρτα.

διακοσμητικά φωτάκια
Επενδύστε τα κλαδιά ενός δέντρου με φωτάκια και θα δημιουργήσετε ένα πολύ όμορφο «σκηνικό».
διακοσμητικά φωτάκια
Πάρτε 2-3 γυάλινα βάζα και βάλτε μέσα κουκουνάρια και χριστουγεννιάτικα φωτάκια. Θα δημιουργήσετε ένα πολύ όμορφο διακοσμητικό που μπορείτε να τοποθετήσετε οπουδήποτε στο σπίτι σας.
διακοσμητικά φωτάκια
Κρεμάστε φωτάκια που πέφτουν από το ταβάνι στον διάδρομο του σπιτιού σας. Με αυτό τον τρόπο θα φωτίζουν τον δρόμο σας κάθε φορά που αλλάζετε δωμάτιο.
διακοσμητικά φωτάκια
Αν έχετε ένα κουρτινόξυλο πάνω από το κρεβάτι σας τότε μπορείτε πολύ εύκολα να τοποθετήσετε πολλά μικρά φωτάκια τα οποία θα σας κρατάνε συντροφιά λίγο πριν κοιμηθείτε.
διακοσμητικά φωτάκια
Αν έχετε ένα έπιπλο με χαμηλό ράφι τότε μπορείτε να τοποθετήσετε τα φωτάκια σας. Είναι πανέμορφα και θα δημιουργήσουν έναν «επιδαπέδιο» φωτισμό, καθώς το πάτωμά σας θα φωτίζεται.
διακοσμητικά φωτάκια
Οι καθρέπτες είναι πάντα μια πολύ καλή λύση για να αναδείξετε τα φωτάκια σας. Ο καθρέπτης σας θα αναδειχθεί καθώς φωτίζεται περιμετρικά.
διακοσμητικά φωτάκια
Μπορείτε πάντα να βάλετε τα φωτάκια σας απευθείας στον τοίχο δημιουργώντας όμορφα σχήματα.
διακοσμητικά φωτάκια
Βάλτε φωτάκια μαζί με μερικά κλαδιά στα σημεία που τέμνονται οι τοίχοι σας ή και γύρω από την εξώπορτά. Θα δείτε ότι θα φωτίσουν ολόκληρο το σπίτι σας.
διακοσμητικά φωτάκια
Προμηθευτείτε 4-5 λωρίδες με φωτάκια και κρεμάστε τις κάθετα σε κάποιο παράθυρο. Εσείς θα τα απολαμβάνετε από μέσα και οι γείτονες… απ’ έξω.
διακοσμητικά φωτάκια
Μια διακοσμητική σκάλα που στέκεται σε κάποιον τοίχο είναι ιδανική για να βάλετε τα φωτάκια σας μαζί με άλλα διακοσμητικά.