Έπιπλα σπιτιού, σαλόνια, σύνθετα, κρεβάτι, γραφεία

Εδώ θα βρεις τη μεγαλύτερη γκάμα επίπλων για το σπίτι!

reconsblog/shop

Τι μπορείς να κάνεις με τα Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια

Ιδέες διακόσμησης σπιτιού με τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια.

Μπορεί τα Χριστούγεννα να τελείωσαν όμως το σπίτι ποτέ ξεμπερδεύει από τα χριστουγεννιάτικα στολίδια. Μήπως, υπάρχουν ακόμη φωτάκια μέσα στο σπίτι που κρέμονται στα παράθυρα; Ή στέκονται μέσα σε βάζα με κουκουνάρια; Ή απλώς υπάρχουν σε μια κούτα στο πάτωμα η οποία ανοίκει στο πατάρι;
Μην αγχώνεστε που είναι τέλη Ιανουαρίου, καθώς εμείς βρήκαμε ιδέες για να κρατήσετε τα λαμπάκια σας ανεξαρτήτως εποχής. Κρατήστε τα λαμπάκια σας όλο το χρόνο ως διακοσμητικά, χωρίς να σκέφτεστε πότε θα τα κρύψετε για να κάνουν συνταρακτική εμφάνιση τα Χριστούγεννα.

#1 Τοποθετήστε τα γύρω από το κρεβάτι σου

Είτε είναι λευκά, είτε γαλάζια, είτε πολύχρωμα δίνουν τον τέλειο φωτεινό τόνο στην κρεβατοκάμαρα.

#2 Μετατρέψτε τα σε φωτιστικά

Τοποθετήστε τα λαμπάκια των χριστουγέννων μέσα σε βάζα. Στη συνέχεια στολίστε τα βάζα με όμορφες κορδέλες ή εντυπωσιακά αυτοκόλλητα.

#3 Τοποθετήστε τα γύρω από την κάσα της πόρτας

Aν θέλετε μια φωτεινή και εντυπωσιακή είσοδο στο δωμάτιο, τότε βάλτε τα λαμπάκια γύρω από την κάσα της πόρτας.

#4 Άφησε τα κρεμασμένα στο παράθυρό σου

Είναι ένας μαγικός και γλυκός φωτισμός για μία τέλεια διακόσμηση. Διαλέξτε είτε τα λεπτά μονού χρώματος, είτε τα σχέδια σαν αστεράκια.

#5 Στόλισε μερικά κλαδιά

Αν έχετε κλαδιά και κλάρες βάλτε τα λαμπάκια σας κατά μήκος των κλαδιών. Και τοποθετήστε τα είτε στις άκρες τις κρεβατοκάμαράς σας, είτε σε γωνίες στο σαλόνι.

#6 Τοποθετήστε τα γύρω από κάδρα και καθρέφτες

Για μια πιο ρομαντική ατμόσφαιρα, προτιμήστε τα περιμετρικά γύρω απο καθρέφτες τοίχου ή πατώματος, ή ακόμη και κάδρα.

#7 Φτιάξτε ένα πορτατίφ

Πάρτε διάφορα είδη μεγεθών βάζα, διαφανή, και γεμίστε τα γεμίζεις με λαμπάκια. Αντί να έχετε δίπλα στο κρεβάτι σας πορτατίφ, μπορείτε να έχετε αυτή την πανδεσία. Το φως πάντως είναι το ίδιο φωτεινό.

#8 Αφήστε τα απλώς να κρέμονται

Σε τοίχο με ταπετσαρία ή χωρίς, τοποθετήστε τα λαμπάκια σας κάθετα, δηλαδή κρεμαστά. Μόλις διακόσμησες έναν τοίχο με έναν υπέροχο γλυκό και ζεστό τρόπο.

#9 Βάλτε τα απλά στη σκάλα σας

Τυλίξτε τα φωτάκια γύρω από την σκάλα σας, και κρατήστε τα εκεί όλη την χρονιά. Ίσως το λιγοστό αυτό φως διευκολύνει τις βραδινές κυκλοφορίες.