Καλάθι αγορών

Πώς να κρεμάσετε τα υπαίθρια χριστουγεννιάτικα φωτάκια

Πως θα κρεμάσετε τα υπαίθρια χριστουγεννιάτικα φωτάκια για μια εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Πως θα κρεμάσετε τα υπαίθρια χριστουγεννιάτικα φωτάκια για μια εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

Πρόκειται να κρεμάσετε τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια και δεν ξέρετε πως να το κάνετε; Σε αντίθεση με την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση θα αντισταθείτε στην επιθυμία να είστε παρορμητικοί και να αγοράζετε πάρα πολλά φώτα. Πολλοί από εσάς δεν ακολουθείτε τις οδηγίες που αναγράφονται,  εγκαθιστάτε τα φωτάκια κατά τη διάρκεια καταιγίδας ή στέκεστε στην κορυφή της σκάλας χωρίς να έχετε κάποιος βοηθό.
Αν, λοιπόν, αυτή είναι η πρώτη σας φορά ακολουθήστε τις συμβουλές μας και δεν θα χάσετε. Πριν ξεκινήσετε σκεφτείτε πως θέλετε να διακοσμήσετε το εξωτερικό του σπιτιού, που θα μπουν τα φωτάκια (πχ. γύρω από δέντρα ή κλαδιά). Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε μια αίσθηση για το τι λειτουργεί, τι όχι, τι σας αρέσει και τι να κάνετε. Ξέρετε τον ασφαλή τρόπο να χρησιμοποιήσετε μια σκάλα; Ότι και να κάνετε να το κάνετε πάντα με μεγάλη προσοχή και ασφάλεια.

#1 Βγάλτε φωτογραφία το σπίτι από την απέναντι πλευρά του δρόμου

εξωτερική όψη σπιτιού
Δείτε το σπίτι σας από την οπτική γωνία ενός περαστικού ή ενός οδηγού. Έτσι θα διακοσμήσετε και θα τοποθετήσετε αναλόγως τα φωτάκια σας . Η απόσπαση και η θέα στο σπίτι θα σας επιτρέψουν να το δείτε στο σύνολό του. Με το να τραβήξετε μια φωτογραφία θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε ένα σκίτσο όπου θα δείχνει που θέλετε και που μπορείτε να κρεμάσετε τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια.
Συμβουλές για την επιλογή του τέλειου χριστουγεννιάτικου δέντρου.

#2 Συλλέξτε τα απαραίτητα εργαλεία και εφόδια

σκάλα
Κάθε τοπική εφημερίδα έχει μια ιστορία στα αρχεία της σχετικά με έναν άνθρωπο που έπεσε ενώ κρέμαγε τα φωτάκια των Χριστουγέννων. Ακριβώς επειδή κάνετε κάτι που μπορείτε να θεωρήσετε εορταστικό ή ακόμα και ιερό δεν σημαίνει ότι ένα υψηλότερο ον θα σας προστατεύσει κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Γι’αυτό ήρθε η ώρα να συγκεντρωθούν οι προμήθειες και τα εργαλεία για να κρεμάσετε τα υπαίθρια φωτάκια και να κάνετε τη δουλειά σας  πιο γρήγορη και ασφαλή.
Τι χρειάζεστε ή θα χρειαστείτε:

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

 • Μια σκάλα επέκτασης
 • Πτυσσόμενη σκάλα
 • Πλαστικά κλιπ
 • Ταινία μέτρησης
 • Εξωτερικά καλώδια επέκτασης

#3 Μετρήστε την περιοχή που θα κρεμάσετε τα φωτάκια

μέτρηση
Με ένα αξιόπιστο αναδιπλούμενο μέτρο υπολογίστε το πλάτος ή το ύψος της περιοχής στην οποία θέλετε να κρεμάσετε τα φωτάκια. Κρατήστε σημειώσεις κατά την εκτύπωση φωτογραφιών του σπιτιού σας, ώστε να γνωρίζετε πόσα μέτρα από τα φωτάκια χρειάζονται για κάθε τμήμα.
Όταν ξεκινάτε, είναι καλύτερο να κρεμάσετε τα φωτάκια σε μια περιοχή του σπιτιού σας, όπως η γραμμή οροφής, ή να περιγράψετε την μπροστινή πόρτα ή τα παράθυρα. Ένας άλλος τρόπος εκτίμησης του πλάτους ή του μήκους της περιοχής που θέλετε να κρεμάσετε τα λαμπάκια είναι να μετρήσετε το πλάτος του σπιτιού στο κάτω μέρος.

#4 Βεβαιωθείτε ότι τα φώτα είναι για εσωτερική / εξωτερική χρήση

πακέτο με φωτάκια
Όταν αγοράζετε τα φωτάκια για το σπίτι ψάξτε πρώτα το κουτί για να δείτε αν είναι για εσωτερική / εξωτερική χρήση. Γιατί; Επειδή, είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν περισσότερο. Σίγουρα, κανείς δεν θέλει τα πιο εύθραυστα φώτα εσωτερικών δέντρων να διακοσμούν το εξωτερικό μέρος του σπιτιού. Αν κάνετε κάτι τέτοιο, θα δείτε ότι θα σταματήσουν να λειτουργούν σε μια ή δύο εβδομάδες. Χρησιμοποιήστε επίσης φώτα που είναι καταχωρημένα σε UL (Underwriters Laboratories).

Σκέφτεστε να προβείτε σε ανακαίνιση του σπιτιού – κατοικίας σας και αναζητάτε μία εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει; Eνημερωθείτε για τα οφέλη της ανακαίνισης καθώς και για τις υπηρεσίες της recons στη σελίδα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ και ΤΙΜΕΣ

#5 Προτού τα κρεμάσετε, δοκιμάστε τα

μπλε φωτάκια
Κατά την αποσυσκευασία, αναζητήστε τυχόν σπασμένους λαμπτήρες. Ελέγξτε επίσης το καλώδιο για φθαρμένες ή κομμένες καλωδιώσεις. Ξεμπλοκάρετε τα νήματα και τα σχοινιά. Συνδέστε το νήμα σε μια ηλεκτρική πρίζα για να βεβαιωθείτε ότι λειτουργούν όλα τα φώτα. Όπως καταλαβαίνετε τα παλαιότερα φωτάκια είναι πιο πιθανό να σταματήσουν να λειτουργούν. Τα φώτα LED, από την άλλη πλευρά, δεν τείνουν να έχουν το ίδιο πρόβλημα γι’αυτό διαρκούν περισσότερο και είναι πιο ενεργειακά αποδοτικά.
Βάλτε το σπίτι σας στο πνεύμα των Χριστουγέννων με τους πιο οικονομικούς τρόπους.
 
 

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.