Συμβουλές για την επιλογή του τέλειου χριστουγεννιάτικου δέντρου

Tips για να διαλέξετε το τέλειο χριστουγεννιάτικο δέντρο για το σπίτι

Συμβουλές για να επιλέξετε το ιδανικό και τέλειο χριστουγεννιάτικο δέντρο για το σπίτι σας.

Θέλετε να αγοράσετε καινούργιο χριστουγεννιάτικο δέντρο και δεν ξέρετε ποιο είναι το ιδανικό για εσάς; Εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε μια μεγάλη βοήθεια για την επιλογή και την προετοιμασία ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε τις συμβουλές μας για τη μέτρηση και την αγορά του δέντρου.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο

  • Το σημείο που θα τοποθετηθεί: Πριν κάνουμε την αγορά θα πρέπει να σκεφτούμε το σημείο που θα μπει το δέντρο. Από γωνίες στο σαλόνι μέχρι και μπροστά από παράθυρα ή τζαμαρίες. Αν ο χώρος σας είναι μεγάλος και ανοικτός τότε το δέντρο μπορεί να μπει κοντά στη σκάλα ή στην είσοδο. Αν έχετε τζάκι, καλό θα είναι να βάλετε το δέντρο σε απόσταση ασφαλείας από αυτό.
  •  Το μέγεθος:  Το πρώτο πράγμα που πρέπει να λάβουμε υπόψη μας, όταν έρθει η ώρα να διαλέξουμε ένα χριστουγεννιάτκο δέντρο, είναι το μέγεθος. Οι περιγραφές των περισσότερων Χριστουγεννιάτικων δέντρων αναφέρουν το ύψος συμπεριλαμβανόμενης και της βάσης. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε να υπολογίζουμε στο συνολικό ύψος και το μέγεθος της κορυφής που θα χρησιμοποιήσουμε για το στολισμό του. Μερικές φορές ο μεγάλος αριθμός χριστουγεννιάτικων δέντρων που βλέπουμε μας κάνει να μην μπορούμε να αποφασίσουμε τι ακριβώς θέλουμε. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να εστιάσουμε σε 3 πράγματα: σχήμα του δέντρου, τύπο βελόνας και πυκνότητα.
  • Λαμπάκια και χρώμα: Σκεφτείτε τι χρώμα και πόσα λαμπάκια θέλετε για το δέντρο σας. Το θέλετε πολύ φωτεινό ή με πιο χαμηλό και ρομαντικό φωτισμό;  Προτιμήστε LED λαμπάκια που έχουν 6 φορές μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τα συμβατικά και καταναλώνουν πολύ λιγότερο ρεύμα.Γενικά αποφασίστε από πριν το budget που θα ξοδέψετε σε δέντρο, φωτάκια και στολίδια. Καλό θα είναι να αγοράσετε όσο το δυνατό καλύτερης ποιότητας δέντρο, το οποίο θα αντέξει πολλά χρόνι. Με αποτέλεσμα να μην χαλάτε κάθε χρόνο άλλα λεφτά για την αγορά δέντρου. Τέλος, αν θα πρέπει να αγοράσετε για πρώτη φορά όλο το σετ (δέντρο, λαμπάκια, στολίδια κλπ.) προτιμήστε να διαθέσετε περισσότερα χρήματα για το δέντρο και να προσθέτετε και άλλα στολίδια τις επόμενες χρονιές. Άλλωστε το δέντρο είναι που θα μείνει.

Φέτος τα Χριστούγεννα δοκιμάστε κάτι…διαφορετικό: Μίνιμαλ χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

 

Καλέστε μας στο 2103003039 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό