Καλάθι αγορών

Γεμίστε τους τοίχους σας με πίνακες

Εντυπωσιακοί πίνακες για μια πρωτότυπη διακόσμηση σπιτιού.

Διακόσμηση σπιτιού με εντυπωσιακούς πίνακες.Ιδέες διακόσμησης για τους τοίχους για κάθε γούστο.

Ένας διακοσμητικός κανόνας πού υπερισχύει στην επιλογή ενός πίνακα, είναι ότι το μέγεθος τού πίνακα πού σκοπεύουμε να τοποθετήσουμε πάνω από ένα έπιπλο. Ο οποίος δεν πρέπει να ξεπερνά ποτέ σε  πλάτος το μισό  έως και τα δύο τρίτα τού επίπλου.
Έτσι το αποτέλεσμα βγαίνει ισορροπημένο, δεδομένου ότι το έργο τέχνης δεν υπερισχύει τού όγκου τού επίπλου. Αντίστοιχα, αν ο πίνακας πάνω από το έπιπλο είναι μικρότερος σε πλάτος από το μισό τού επίπλου, τότε πάλι χάνεται η ισορροπία. Διότι η έμφαση δίνεται εξ’ ολοκλήρου στο έπιπλο.
Παρ’ όλα αυτά, καλό είναι να θυμόμαστε πως κάθε κανόνας έχει τις εξαιρέσεις του. Ειδικά αν είμαστε ανήσυχοι και ψαγμένοι διακοσμητικά είναι σίγουρο ότι θα δημιουργήσουμε πολλές εξαιρέσεις.
Στα πιο μοντέρνα σπίτια παρατηρούμε όλο και πιο συχνά, πολύ μεγάλους έως τεράστιους πίνακες πού καλύπτουν ολόκληρους τοίχους. Το αισθητικό αποτέλεσμα είναι και πάλι εξαιρετικό.

Αυτό γίνεται για δύο λόγους:

 • Πρώτον, διότι σε αυτή την περίπτωση το έργο τέχνης λειτουργεί σαν ταπετσαρία στον χώρο δίνοντας έμφαση στον ένα τοίχο (focal point).
 • Δεύτερον καί κυριότερο, διότι είναι έργα διαλεγμένα με την ψυχή μας, έργα πού μας αρέσουν πραγματικά γιατί μας αντιπροσωπεύουν τόσο, ώστε ξέρουμε πως να τα αναδείξουμε χωρίς να φορτώνουμε τον υπόλοιπο χώρο μας με φλύαρα μικροαντικείμενα.

Ιδέες διακόσμησης για τους τοίχους με πίνακες.
Η Τέχνη, έχει να κάνει με την εσωτερική μας ομορφιά. Γι’ αυτό το μόνο πού πρέπει να εξετάζουμε είναι αν οι πίνακες πού αγοράζουμε έχουν κάτι να μας πούνε. Δεν έχει σημασία αν ο χώρος είναι μικρός ή μεγάλος για να αποφασίσουμε να ενσωματώσουμε ένα μεγάλο έργο τέχνης, αρκεί να το αφήσουμε  να αναπνέει.

Δείτε παρακάτω μερικούς όμορφους πίνακες και αντλήστε έμπνευση για το δικό σας σπίτι.

Διακόσμηση σπιτιού με πίνακες.
Θα μπορούσατε να επιλέξετε το έργο τέχνης με βάση το χρώμα των επίπλων στο σαλόνι. Ώστε να υπάρχει μια αρμονία και ένα δέσιμο μεταξύ τους.

Σαλόνι με πίνακα.
Αν είστε ο τύπος που αλλάζει την εσωτερική διακόσμηση συχνά τότε θα μπορούσατε να επιλέξετε κάτι που θα ήταν οικονομικά πιο αποδοτικό. Καθώς μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν σε κάποιο άλλο μέρος του σπιτιού.

Καθιστικό με πίνακες.
Το είδος της τέχνης που θα επιλέξετε αντανακλά στην προσωπικότητα σας. Γι’ αυτό διαλέξτε τα καλύτερα κομμάτια που ταιριάζουν στο χαρακτήρα αλλά και στους τοίχους του καθιστικού σας.

Πίνακες για το σαλόνι.
Μια άλλη καλή ιδέα θα ήταν να επιλέξετε ένα συνδυασμό έργων τέχνης για να κρεμάσετε στους τοίχους του καθιστικού σας.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.