Έξυπνοι και δημιουργικοί τρόποι για να αποθηκεύσετε τις κουβέρτες σας

Έξυπνες ιδέες για την αποθήκευση των κουβερτών. Πρακτικές ιδέες οργάνωσης

Έξυπνες ιδέες για την αποθήκευση των κουβερτών. Πρακτικές ιδέες οργάνωσης που θα σας λύσουν τα χέρια.

Ο χειμώνας έχει κάνει την εμφάνισή του και οι κουβέρτες έχουν βγει. Εκτός, όμως, από τις κουβέρτες που χρησιμοποιείτε για να σκεπάζεστε το βράδυ, ενδεχομένως να έχετε και μερικές επιπλέον για ιδιαίτερες περιστάσεις. Δηλαδή: για να τις χρησιμοποιείτε όταν χαλαρώνετε στον καναπέ ή να για να τις χρησιμοποιούν καλεσμένοι τους οποίους φιλοξενείτε. Γι’αυτό σας έχουμε μερικές έξυπνες ιδέες για την αποθήκευση των κουβερτών. Πρακτικές ιδέες οργάνωσης για το σπίτι που θα σας λύσουν τα χέρια.

Για να αποφύγετε, λοιπόν, την ακαταστασία και την περίπτωση να βρεθούν οι έξτρα κουβέρτες διπλωμένες η μία πάνω στην άλλη εμείς σας προτείνουμε πανέξυπνους τρόπους για να τις αποθηκεύσετε. Ιδέες αποθήκευσης που είναι τόσο λειτουργικοί και ταυτόχρονα πολύ chic.

Οι πιο έξυπνες DIY ιδέες αποθήκευσης και οργάνωσης για το σπίτι σας.

#1 Μπαούλο πολλαπλών χρήσεων

Μπαούλο πολλαπλών χρήσεων
Ένα μπαούλο που μοιάζει με «αντίκα» είναι πολύ πρακτικό.

Ένα μπαούλο που μοιάζει με «αντίκα» είναι πολύ πρακτικό για δύο λόγους. Αφενός μπορείτε να αποθηκεύσετε πολλά πράγματα μέσα του και αφετέρου μπορεί να γίνει ένα εξαιρετικό coffee table. Μπορείτε να τοποθετήσετε μέσα τόσο τις κουβέρτες όσο και τα μαξιλάρια και τα παπλώματά σας.

#2 Διακοσμητικό καλάθι

πλεκτό καλάθι
Τα πλεκτά καλάθια είναι από τις πιο ιδανικές λύσεις για να αποθηκεύσετε μερικές επιπλέον κουβέρτες.

Τα πλεκτά καλάθια είναι από τις πιο ιδανικές λύσεις για να αποθηκεύσετε μερικές επιπλέον κουβέρτες και να τα τοποθετήσετε δίπλα στον καναπέ. Τοποθετήστε τις, λοιπόν, μέσα διπλωμένες ή σε ρολό και όποτε θέλετε να χαλαρώσετε στον καναπέ κάτω από μία κουβέρτα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξτε απλά το καλάθι που βρίσκεται ακριβώς δίπλα σας. Τέλειο;

#3 Χάρτινα κουτιά

xartina-koutia
Τα χάρτινα αποθηκευτικά κουτιά είναι η πιο κλασσική λύση αποθήκευσης.

Τα χάρτινα αποθηκευτικά κουτιά είναι η πιο κλασσική λύση αποθήκευσης. Γι’αυτό το λόγο και θα βρείτε σε πολλά σχέδια στο εμπόριο. Μάλιστα, κάποια από αυτά είναι αρκετά μεγάλα προκειμένου να χωράνε τις κουβέρτες σας. Διαλέξτε, λοιπόν, κάποιο που είναι κομψό, έχει ενδιαφέροντα μοτίβα και χρώματα και ταιριάζει με τη διακόσμηση του σπιτιού σας.

Καλέστε μας στο 2103003039 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό