Καλάθι αγορών

Οι πιο έξυπνες DIY ιδέες αποθήκευσης και οργάνωσης για το σπίτι σας

DIY ιδέες αποθήκευσης και οργάνωσης για το σπίτι. Ιδέες με εύκολες κατασκευές για το σπίτι

DIY ιδέες αποθήκευσης και οργάνωσης για το σπίτι. Ιδέες με εύκολες κατασκευές για το σπίτι.

Αναμφισβήτητα, το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι νοικοκυρές έχει να κάνει με την έλλειψη αποθηκευτικών χώρων στο σπίτι. Αν, λοιπόν, θέλετε να οργανώσετε καλύτερα το σπίτι σας τα έχουμε τις πιο έξυπνες DIY ιδέες αποθήκευσης και οργάνωσης για το σπίτι. Ιδέες με πρακτικές, οικονομικές και εύκολες κατασκευές για το σπίτι.
DIY: Πως θα φτιάξετε ένα οικονομικό και εύκολο αρωματικό για την ντουλάπα σας
Δείτε τις παρακάτω εικόνες και αντλήστε έμπνευση για το δικό σας σπίτι. Τι περιμένετε, λοιπόν; Σηκώστε τα μανίκια και πιάστε αμέσως δουλειά.

ράφι με ποτήρια
Χρησιμοποιώντας έναν δίσκο μπορείτε να τοποθετήσετε δύο στρώσεις από ποτήρια σε κάθε ράφι.

καφάσια με πράγματα
Πάρτε μερικά καφάσια, καρφώστε τους ροδάκια και χρησιμοποιήστε τα ως έξτρα αποθηκευτικούς χώρους κάτω από το κρεβάτι.

θήκες για την ντουλάπα
Κόβωντας το πλαινό κομμάτι σε ένα καφάσι μπορείτε να κατασκευάσετε θήκες για το εσωτερικό της ντουλάπας σας.

παιχνίδια
Οργανώστε τα παιχνίδια του παιδιού σας μέσα σε καφάσια τα οποία μπορείτε να «ντύσετε» με ύφασμα.

κατασκευή τοίχου
Φτιάξτε μια όμορφη κατασκευή για τον τοίχο σας ώστε να κρεμάτε εκεί τα κλειδιά και τους λογαριασμούς και προσθέστε γατζάκια για να κρεμάτε τις τσάντες.

σωλήνες ως παπουτσοθήκη
Με μερικούς σωλήνες μπορείτε να φτιάξετε την πιο ιδιαίτερη και χρήσιμη παπουτσοθήκη για τον τοίχο σας.

μεταλλικά κουτιά
Χρησιμοποιώντας τα μεταλλικά κουτάκια από σάλτσες, κονσέρβες και μπογιές μπορείτε να φτιάξετε θήκες για το γραφείο σας. Με λίγο χρυσό και λευκό σπρέι και αυτοκόλλητη ταινία μπορείτε να φτιάξετε ό,τι σχήματα θέλετε.

φούρνος
Δημιουργήστε μεταλλικές ράγες πάνω από τον φούρνο σας και με γατζάκια θα μπορείτε να κρεμάτε ότι θέλετε.

καλλυντικά
Οργανώστε τα καλλυντικά σας πάνω σε έναν παλιό πίνακα. Κολλήστε ένα φύλλο μαγνήτη πάνω στην επιφάνεια του πίνακα και καλύψτε τον με μια όμορφη ταπετσαρία. Με αυτό το κόλπο ο πίνακάς σας γίνεται μαγνητικός και πάνω του μπορείτε να τοποθετείτε όλα σας τα καλλυντικά.

diy για τις πετσέτες
Φτιάξτε γάτζους για τις πετσέτες με το αρχικό του ονόματός σας. με αυτόν τον τρόπο κανένα μέλος της οικογένειας δεν θα μπερδέψει τις πετσέτες του.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.