Τα πιο εντυπωσιακά μπλε μπάνια για να πάρετε ιδέες διακόσμησης

Πάρτε μερικές εντυπωσιακές ιδέες διακόσμησης από τα πιο όμορφα μπλε μπάνια
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Αντλήστε μερικές εντυπωσιακές ιδέες διακόσμησης από τα πιο όμορφα μπλε μπάνια.

Μπλε: ένα κλασικό χρώμα στο μπάνιο, που θυμίζει τον ουρανό και το νερό. Το
μπλε χαλαρώνει και εμπνέει εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση. Ένα παραδοσιακό χρώμα για μπάνια, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως έμφαση με πολλά άλλα χρώματα, ή ως κύριο χρώμα. Γι’αυτό συλλέξαμε τα πιο όμορφα μπλε μπάνια για να αντλήστε μερικές εντυπωσιακές ιδέες διακόσμησης.
Στον χρωματικό τροχό, το μπλε κινείται από μωβ σε aqua, δίνοντάς σας ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων. Το ανοιχτό μπλε επεκτείνει το χώρο και έχει μια ηρεμιστική αίσθηση και ένα ευάερο αποτέλεσμα. Το σκούρο μπλε είναι πιο αρσενικό, ισχυρό και άνετο. Προσθέστε φωτεινούς κίτρινους τόνους για ένα τροπικό εφέ ή χρησιμοποιήστε πράσινο για ένα πιο βιολογικό, λουλουδένιο στυλ.
Ανεξάρτητα από το πώς χρησιμοποιείτε το μπλε, θα βρείτε ένα στυλ μπάνιου για αυτό. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά εμπνευσμένα παραδείγματα για να πάρετε ιδέες διακόσμησης για το σπίτι σας.

#1 Μπλε και άσπρο μεσαιωνικό μπάνιο

μπλε και άσπρο μπάνιο

Αυτό το μπάνιο είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα του αρμονικού συνδυασμού του μπλε και του λευκού.


Διαχειριστείτε τη νοσταλγική πλευρά σας με αυτό το μοντέρνο μπάνιο midcentury από το Urbanism Design, με ένα πανέμορφο γαλάζιο γεωμετρικό δάπεδο από πλακάκι. Οι αιχμηρές γωνίες του δαπέδου και του ματαιοδοξία εξισορροπούνται από τις στρογγυλεμένες γωνίες του καθρέφτη και της τουαλέτας. Αυτό το μπάνιο είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα του αρμονικού συνδυασμού του μπλε και του λευκού.

#2 Γαλλικό μπάνιο με μπλε ταπετσαρία 

λευκή μπανιέρα

Τα ρωμαϊκά χρώματα και τα κουφωμένα παράθυρα δημιουργούν μια εντυπωσιακή γαλλική αρχοντιά.


Μια λεπτή μπλε floral ταπετσαρία δίνει σε αυτό το μπάνιο μια κομψή αίσθηση που είναι ταυτόχρονα μετριοπαθής και πολυτελή. Τα ρωμαϊκά χρώματα και τα κουφωμένα παράθυρα δημιουργούν μια εντυπωσιακή γαλλική αρχοντιά. Φυσικά, σε έναν τέτοιο χώρο καθίσταται απαραίτητη μια μπανιέρα spa. Εάν αυτό το floral μοτίβο δεν είναι ακριβώς αυτό που σας αρέσει, δοκιμάστε να εξετάσετε διάφορες άλλες επιλογές για να φτιάξετε το δικό σας γαλλικό μπάνιο.

#3 Μπάνιο με γκρι-μπλε τοίχους

μπάνιο

Αυτό το πανέμορφο γκρι-μπλε μπάνιο μετατρέπει ένα κοινό μπάνιο σε όαση βουνού.


Αυτό το πανέμορφο γκρι-μπλε μπάνιο από τον Sherwin Williams, μετατρέπει ένα κοινό μπάνιο σε όαση βουνού. Συνδυάζεται με σκούρο ξύλο, λευκά και ουδέτερα πράσινα, ενώ η σκιά που κάνει κλέβει πραγματικά την παράσταση.

#4 Μικρό μπάνιο με μπλε τούβλο και χρυσές λεπτομέρειες

μπάνιο με μπλε τούβλο

Το χρωματισμένο τούβλο προσθέτει ένα άγγιγμα πρωτοτυπίας σε ένα κλασσικό χώρο.


Σίγουρα, δεν βλέπετε χρωματιστό τούβλο συχνά, αλλά όταν το βλέπετε είναι πάντα εκπληκτικό, όπως το παραπάνω μπάνιο από τους Peter Pennoyer Architects. Το χρωματισμένο τούβλο προσθέτει ένα άγγιγμα πρωτοτυπίας σε ένα κλασσικό χώρο, και σε αυτή την περίπτωση το απαλό μπλε φωτίζει έναν πολύ πιο σκοτεινό χώρο. Για επιπλέον φωτισμό προσθέστε χρυσούς τόνους.

#5 Χαριτωμένο μπλε μπάνιο

μπάνιο

Αυτό το μπλε μπάνιο είναι τόσο χαριτωμένο, θηλυκό, και κλασσικό.


Αυτό το μπλε μπάνιο είναι τόσο χαριτωμένο, θηλυκό, και κλασσικό. Η Mona Ross Berman ταίριαξε το γαλάζιο με το μαρμάρινο πάτωμα για περισσότερη υφή. Επιπλέον, ο πανέμορφος σφαιρικός πολυέλαιος δίνει στο χώρο μια αίσθηση δράματος και εστίασης.
Πανέμορφα δωμάτια σε μπλε αποχρώσεις.

Κατηγορίες Προιόντων