Μενού
Μενού

Φθινοπωρινή διακόσμηση με όμορφα και εύκολα φθινοπωρινά diy

φθινοπωρινά DIY για μια όμορφη φθινοπωρινή διακόσμηση. Κατασκευές για το σπίτι
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Εύκολα φθινοπωρινά DIY για μια όμορφη φθινοπωρινή διακόσμηση. Κατασκευές για το σπίτι με φθηνά υλικά.

Ήρθε η ώρα να επαναφέρετε τη ζεστασιά στο σπίτι σας. Δημιουργήστε μια όμορφη φθινοπωρινή διακόσμηση που αρμόζει για την παρούσα σεζόν. Μάθετε πώς μπορείτε να φέρετε την ομορφιά του φθινοπώρου στο σπίτι σας χρησιμοποιώντας αυτά τα δημιουργικά και απλά έργα do-it-yourself.
Δείτε, λοιπόν, πως μπορείτε να προσθέστε μια μικρή εποχιακή αίσθηση στο σπίτι σας αυτό το φθινόπωρο με αυτές τις υπέροχες DIY ιδέες διακόσμησης. Με αυτό τον τρόπο όχι μόνο εξοικονομείτε χρήματα αλλά δημιουργείτε μια διακόσμηση…από τα χεράκια σας.

#1 Χρυσή… λάμψη

κεράκι

Αυτό το πανεύκολο διακοσμητικό είναι άκρως οικονομικό και φθινοπωρινό.

Το χρυσό είναι ένα από τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν τόσο το φθινόπωρο όσο και το χειμώνα. Γι’αυτό είναι μια πάρα πολύ ωραία ιδέα για να διακοσμήσετε με αυτό κάποιο τραπέζι σας. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα γυάλινο μπολ (είτε τετράγωνο είτε στρογγυλό), λίγο καλαμπόκι και ένα κερί σε χρυσό χρώμα. Γεμίστε το μπολ μέχρι τη μέση με καλαμπόκι, βάλτε στη μέση το κερί και μόλις ετοιμάσατε ένα όμορφο φθινοπωρινό διακοσμητικό.

#2 Βάζα

βάζα από καλοκύθες

Είχατε σκεφτεί ποτέ ότι μερικές άδειες κολοκύθες μπορούν να γίνουν τα πιο τέλεια διακοσμητικά; Κι όμως, μπορούν.


Φτιάξτε τα πιο όμορφα βάζα από κολοκύθα. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μια κολοκύθα (ή και περισσότερες σε διάφορα μεγέθη) την οποία θα κόψετε στη μέση ή και πιο ψηλά, ανάλογα με το πόσο ψηλό βάζο θέλετε να δημιουργήσετε. Στη συνέχεια, αφήστε την να στεγνώσει και να ξεραθεί στον ήλιο. Αν θέλετε μπορείτε να την βάψετε χρυσό ή και σε κάποιο άλλο χρώμα της αρεσκείας σας.
Πανεύκολες φθινοπωρινές κατασκευές που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας.

#3 Φύλλα

φύλλα

Τα χρωματιστά φύλλα είναι ότι πρέπει για να βάλετε το φθινόπωρο στο σπίτι σας.


Ο πιο εύκολος τρόπος για να καλωσορίσετε το φθινόπωρο στο σπίτι σας είναι να προσθέσετε την ομορφιά των φύλλων στη διακόσμησή σας. Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι μερικά φύλλα σε κόκκινες, κίτρινες και πρασινοκόκκινες αποχρώσεις και μικρά βαζάκια. Αν θέλετε τα φύλλα να μην δείχνουν φρέσκα μπορείτε να τα βάλετε για 1-2 μέρες μέσα σε κάποιο βιβλίο. Με αυτό τον τρόπο θα πατηθούν και θα ξεραθούν λίγο. Αν δεν θέλετε κάγτι τέτοιο βάλτε κανονικά, φρέσκα φύλλα μέσα στα βαζάκια σας. Απλά καλό θα είναι να αντικαθιστάτε τα φύλλα σας όποτε μαραίνονται.

Main Menu