Σας αρέσει το μπλε; Όμορφες ιδέες για να το βάλετε στο υπνοδωμάτιό σας

Χρώματα για τοίχους: Ιδέες διακόσμησης για μπλε υπνοδωμάτια
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Χρώματα για τοίχους: Ιδέες διακόσμησης για μπλε υπνοδωμάτια.

Αν ρωτήσετε μια ομάδα ανθρώπων ποιο είναι το αγαπημένο τους χρώμα, είναι πολύ πιθανόν ότι θα απαντήσουν το μπλε. Σύμφωνα με έρευνες από όλο τον κόσμο το μπλε είναι το πιο δημοφιλές χρώμα. Γι’ αυτό και εμείς σήμερα σας παρουσιάζουμε τα πιο όμορφα μπλε υπνοδωμάτια. Χρώματα για τοίχους που σίγουρα θα αγαπήσετε. Ιδέες διακόσμησης που αναμφισβήτητα θα λατρέψετε. Ρίξτε μια ματιά παρακάτω για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται.
Χάρη στην χαλαρωτική και ήρεμη ατμόσφαιρα που βγάζει το μπλε βοηθά τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο ήσυχοι και να κοιμούνται πιο εύκολα και γρήγορα. Άλλωστε, ποιος δεν θα ήθελε να κοιμόταν σε έναν τόσο όμορφο χώρο; Εάν, λοιπόν, θέλετε και εσείς να διακοσμήσετε το δικό σας υπνοδωμάτιο με μπλε χρώμα, διαβάστε παρακάτω.
Σας αρέσει το μπλε; Δείτε τις πιο όμορφες μπλε κουζίνες για να πάρετε έμπνευση.

1. Το τέλειο μπλε για τους τοίχους του υπνοδωματίου

μπλε κρεβατοκάμαρα
Ένα ελαφρώς γκρι-μπλε μεσαίου τόνου είναι ακριβώς το πιο χαλαρωτικό χρώμα που μπορείτε να επιλέξετε για την κρεβατοκάμαρα. Προσθέστε μερικές ωραίες πινελιές, όπως έναν καθρέφτη και ένα όμορφο φωτιστικό όπως στο παραπάνω υπνοδωμάτιο από τη Sarah Gallop Design Inc.. Αμέσως θα αποκτήσετε ένα χώρο που είναι ονειρικός ακόμα και όταν είστε ξύπνιοι.
Τα πιο όμορφα και κλασσικά γκρι και λευκά μπάνια.

2. Ταπετσαρία

υπνοδωμάτιο με ταπετσαρία
Το Chinoiserie είναι ένα κλασσικό μοτίβο και πολύ δημοφιλές στη γαλλική χώρα. Είναι ένα μοτίβο που δείχνει διάφορες σκηνές της ζωής στην Κίνα, όπως φαντάστηκαν οι Ευρωπαίοι. Σε αυτό το κομψό υπνοδωμάτιο από το Massucco Warner Miller, η μπλε και λευκή ταπετσαρία chinoiserie είναι το Summer Palace από την Osborne & Little.

3. Διακοσμήστε με μπλε και πράσινο

μπλε και πράσινο υπνοδωμάτιο
Ένα από τα πιο δημοφιλή χρώματα που συνδυάζεται με το μπλε είναι το πράσινο. Και οι δύο είναι δροσερές και γαλήνιες αποχρώσεις, και επειδή κάθονται δίπλα ο ένας στον άλλο στον τροχό χρωμάτων, συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον τέλεια. Οπότε δεν υπάρχει φόβος σύγκρουσης. Εδώ, το μπλε είναι υπέροχο πίσω από ένα πράσινο κρεβάτι. Αυτό το υπέροχο υπνοδωμάτιο είναι από την εσωτερική διακόσμηση της Jennifer Flanders.
Χρώματα: Διώξτε το στρες από το υπνοδωμάτιο με αυτό τον τρόπο.

4. Ταιριάξτε το μπλε με το πορτοκαλί για υψηλή αντίθεση

μπλε κρεβατοκάμαρα
Μερικές φορές, έχετε κουραστεί με την διακόσμησή σας. Πώς να ταιριάξετε τους φωτεινούς τιρκουάζ τοίχους με το συμπλήρωμα ενός μπλε; Το ζωντανό πορτοκαλί προσφέρει ζεστή αντίθεση στη δροσιά του μπλε, προσθέτοντας πολλά δράματα σε αυτό το εντυπωσιακό δωμάτιο από το Kendall Wilkinson Design. Ο πολυέλαιος, ο διακοσμητικός καθρέφτης, η τοιχογραφία και ο πάγκος από ζέβρα αποτελούν τις κορυφαίες πινελιές σε αυτόν τον υπέροχο χώρο.

5. Μπλε floral ταπετσαρία

μπλε φλοράλ ταπετσαρία σε υπνοδωμάτιο
Η floral ταπετσαρία είναι μια κλασσική εμφάνιση, αλλά τα συγκεκριμένα florals δεν έχουν να θυμίζουν τίποτα από τους τοίχους της αγαπημένης σας γιαγιάς. Αυτή η κρεβατοκάμαρα από την Alexandra Kaehler Designs διαθέτει μια απροσδόκητη μπλε floral  ταπετσαρία που είναι το επίκεντρο στο χώρο.
Μια εντυπωσιακή ταπετσαρία που σας «κοιτά» στα μάτια.

Κατηγορίες Προιόντων