Μενού
Μενού

Κρεβατοκάμαρα: Δημιούργησε το ναυτικό στυλ με μικρές αλλαγές

Διακόσμηση κρεβατοκάμαρας με ναυτικό στυλ.Χρώματα για κρεβατοκάμαρα που σου φέρνουν την θάλασσα στο δωμάτιο.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Χρώματα για κρεβατοκάμαρα που φέρνουν την θάλασσα στο δωμάτιο.

Τώρα που είναι καλοκαίρι αυτό το στυλ έχει αγαπηθεί από πολλούς, ιδιαίτερα σε όσους έχουν αδυναμία στη θάλασσα. Αν θέλετε να κάνετε καλοκαιρινό το δωμάτιό σας, ένας έξυπνος και υπέροχος τρόπος είναι να του δώσετε ναυτική νότα.
Μπορείτε να το κάνετε πανεύκολα και χωρίς μεγάλες αλλαγές. Προσθέσετε στο κρεβάτι σας 2-3 διακοσμητικά μαξιλαράκια ναυτικού στυλ και ένα ρυχτάρι σε σκούρο μπλε χρώμα. Όσο μικρή και να σας φαίνεται αυτή η αλλαγή, σίγουρα θα δώσει ένα πιο θαλασσινό αέρα στην ατμόσφαιρα. Στην αγορά θα βρείτε διάφορα μαξιλάρια που έχουν ως στοιχείο στην θάλασσα.

Διακόσμηση κρεβατοκάμαρας με ναυτικό στυλ.

Προτιμήστε μαξιλάρια σε χρώμα blue navy, ριγέ αλλά και με καλοκαιρινά σχέδια όπως άγκυρες ή κοχύλια.


Μπορείτε να τοποθετήσετε μια ταπετσαρία με χρώματα που σχετίζονται με την θάλασσα. Μια ριγέ μπλε – άσπρη ταπετσαρία είναι ότι πρέπει, μιας και η ρίγα είναι πάντα στη μόδα.
Ριγέ ταπετσαρία κρεβατοκάμαρας.

Μια ριγέ ταπετσαρία θα φέρει σίγουρα τα επιθυμητά αποτελέσματα.


Αν δεν θέλετε ταπετσαρία, μπορείτε να βάψετε έναν ή δύο από τους τοίχους της κρεβατοκάμαρας σε navy blue. Αν θέλετε μάλιστα το δωμάτιο να μοιάζει με καμπίνα πλοίου, τοποθετήστε έναν στρογγυλό καθρέφτη. Αν θέλετε έναν ακόμη πιο καλοκαιρινό χαρακτήρα επιλέξτε μπλε και λευκά σεντόνια, και προσθέστε κοχύλια σε διάφορα σημεία της κρεβατοκάμαρας. Μην ξεχάσετε οι κουρτίνες της κρεβατοκάμαρας να είναι μπλε-λευκές ώστε να ολοκληρώνουν τον καλοκαιρινό αέρα στο δωμάτιο.
Κρεβατοκάμαρα με ναυτικό στυλ.
Τέλος, αν και το καλοκαίρι δεν συνηθίζουμε να αφήνουμε χαλιά προτιμήστε ένα ριγέ σε μπλε και λευκό χρώμα και τοποθετήστε το κάτω από το κρεβάτι. Συνδυάστε το χαλί με ένα ριγέ σεντόνι και αμέσως η κρεβατοκάμαρα θα ανανεωθεί.
Διακόσμηση κρεβατοκάμαρας με ναυτικό στυλ.Χρώματα για κρεβατοκάμαρα.

Extra tips!

Αν έχετε την οικονομική δυνατότητα και είστε αρκετά τολμηροί, αλλάξτε το παλιό σας κρεβάτι και πάρτε ένα κρεβάτι – βάρκα, όπου αμέσως θα σας δώσει την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε πλοίο.

Κρεβάτι-βάρκα.

Πάρτε ένα κρεβάτι-βάρκα και νιώστε σαν να κοιμάστε πάνω στα κύματα!

Main Menu