Μενού

Αυτοί είναι οι λόγοι που το σπίτι σας έχει πάντα σκόνη

Μάθετε γιατί το σπίτι σας έχει πάντα σκόνη. Ιδέες για το σπίτι για να είναι πάντα καθαρό και οργανωμένο.

Τη μία μέρα το σπίτι σας είναι καθαρό και αστράφτει και την επόμενη είναι γεμάτο σκόνη; Αναρωτιέστε πως είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο, αφού την προηγούμενη μέρα ήταν στην εντέλεια; Μάθετε γιατί το σπίτι σας έχει πάντα σκόνη. Ιδέες για το σπίτι για να το έχετε πάντα οργανωμένο, περιποιημένο και καθαρό.

Σίγουρα, δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό από το να προσπαθείτε να καθαρίσετε το σπίτι σας και αυτό συνεχίζει να είναι γεμάτο σκόνη. Προτού απογοητευτείτε ρίξτε μια ματιά παρακάτω για να καταλάβετε γιατί τα σπίτια παραμένουν σκονισμένα παρά το καθάρισμα. Διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε προκειμένου να αντιμετωπίσετε αυτό το ενοχλητικό και σοβαρό πρόβλημα.

Τα λάθη που κάνετε στην καθαριότητα και σαν κάνουν να χάνετε χρόνο.

Λάθος Νο1: Αφήνετε τα παράθυρα ανοιχτά

Ναι, ξέρουμε τα ανοίγετε για να μπει καθαρός αέρος, ωστόσο (δυστυχώς) ο αέρας δεν είναι το μόνο πράγμα που μπαίνει σε ένα σπίτι. Στην περίπτωση που ζείτε σε κάποιο αστικό κέντρο ή πάνω σε έναν πολυάσχολο δρόμο, τότε αυξάνονται πολύ οι πιθανότητες να εισχωρήσει σκόνη στο σπίτι σας.

Λάθος Νο2: Έχετε πολλά συνθετικά έπιπλα

Μάθετε ότι τα συνθετικά υλικά ελκύουν περισσότερη σκόνη απ’ ότι οι επιφάνειες από φυσικά υλικά όπως το ξύλο και η πέτρα. Χρησιμοποιήστε, λοιπόν, την ηλεκτρική σκούπα για να την απομακρύνετε από τον καναπέ ή τις πολυθρόνες σας. Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε μια στο τόσο έναν ατμοκαθαριστή.

Με αυτό τον τρόπο θα εξαφανίσετε την μυρωδιά του τσιγάρου από το σπίτι.

μεγάλο χαλί σε σαλόνι

Λάθος Νο3: Τα χαλιά καλύπτουν ολόκληρο το πάτωμα

Αν τα χαλιά που έχετε στο σπίτι ξεκινάνε από τον ένα τοίχο και τελειώνουν στον άλλο τότε πιθανώς να είναι αυτό το πρόβλημά σας. Ξέρατε ότι τα χαλιά παγιδεύουν πολλή σκόνη την οποία δεν βλέπετε; Ναι, καλά διαβάσατε. Για να το αποφύγετε αυτό χρειάζεστε μια πολύ καλή ηλεκτρική σκούπα για να τα καθαρίζετε τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.

Με αυτό τον τρόπο θα διατηρήσετε τα χαλιά σας καθαρά και φρεσκότατα.

Λάθος Νο4: Το φίλτρο του κλιματιστικού είναι λερωμένο

Κανονικά το φίλτρο πρέπει να μπορεί να παγιδεύει τα σωματίδια σκόνης από τον αέρα που μπαίνει μέσα. Όμως, όταν το φίλτρο δεν είναι καθαρό να ξέρετε ότι δεν είναι ούτε η ποιότητα του αέρα καθαρή. Γι’αυτό να ελέγχετε το φίλτρο του κλιματιστικού τουλάχιστον 2 φορές τον χρόνο.

Επισκευή, τοποθέτηση και service του κλιματιστικού.

Περισσότερα άρθρα

Same Category

Stay in touch!

7,116ΥποστηρικτέςΚάντε Like
190ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,240ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής