Καλάθι αγορών

Με αυτό τον τρόπο θα διατηρήσετε τα χαλιά σας καθαρά και φρεσκότατα

Tips για να διατηρήσετε τα χαλιά σας καθαρά. Ιδέες και λύσεις για το σπίτι

Tips για να διατηρήσετε τα χαλιά σας καθαρά. Ιδέες και λύσεις για το σπίτι που θα σας λύσουν τα χέρια.

Αναμφισβήτητα, τα χαλιά είναι ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος για να μεταμορφώσετε ένα δωμάτιο. Ωστόσο δεν εξυπηρετούν μόνο την διακόσμηση του χώρου, αλλά έχουν και πρακτικούς σκοπούς. Για παράδειγμα να ζεσταίνουν το δωμάτιο και να μειώνουν τον θόρυβο. Γι’αυτό εμείς σας έχουμε έξυπνα tips για να διατηρήσετε τα χαλιά σας καθαρά. Ιδέες και λύσεις για το σπίτι που όχι μόνο θα σας λύσουν τα χέρια αλλά θα απαλλαχτείτε μια και καλή από αυτό το ζήτημα.
Όταν επιλέγετε ένα χαλί για το σπίτι σας θα πρέπει να γνωρίζετε τις ιδιότητές του. Γιατί, όπως, καταλαβαίνετε οι διαφορετικές ιδιότητες απαιτούν διαφορετικές μεθόδους καθαρισμού. Γενικά, τα χαλιά φτιάχνονται από συνθετικές, φυσικές ή μάλλινες ίνες. Μπορεί ο κανόνας του «βγάζω τα παπούτσια» στο σπίτι να είναι ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσετε μακριά την σκόνη, ωστόσο όλα τα χαλιά θα χρειαστούν κάποια στιγμή έναν καλύτερο καθαρισμό.
Αυτό είναι το καλύτερο χαλί για το βρεφικό δωμάτιο.

1. Συνθετικά χαλιά

Για να καθαρίσετε τα συνθετικά χαλιά καλό θα είναι να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρική σκούπα σκουπίζοντας προς διάφορες κατευθύνσεις. Αν πέσουν υγρά φροντίστε να καθαρίσετε γρήγορα με μια καθαρή πετσέτα ή λίγο χαρτί κουζίνας πιέζοντας ελαφρώς τον λεκέ. Επαναλάβετε την διαδικασία μέχρι ο λεκές να απορροφηθεί πλήρως και στη συνέχεια καθαρίστε με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα απαλό καθαριστικό χαλιών.

2. Μάλλινα χαλιά

Και σε αυτό το υλικό καθαρίστε με την ηλεκτρική σκούπα αποφεύγοντας εξαρτήματα, όπως το περιστρεφόμενο βουρτσάκι, καθώς μπορεί να δημιουργήσει χνούδια. Για τους υγρούς λεκέδες χρησιμοποιήστε μόνο ζεστό νερό ή ένα απαλό καθαριστικό χαλιών. Πολλά καθαριστικά είναι ιδιαίτερα αλκαλικά, αυτά τα συγκεκριμένα θα πρέπει να τα αποφύγετε γιατί μπορούν να χαλάσουν τις μάλλινες ίνες.

μάλλινο χαλί
Στα μάλλινα χαλιά χρησιμοποιήστε μόνο ζεστό νερό ή ένα απαλό καθαριστικό χαλιών.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

3. Χαλιά με φυσικές ίνες

Στις φυσικές ίνες ανήκουν το βαμβάκι, η βισκόζη, το σιζάλ κ.α.. Αυτές έχουν μικρότερη αντίσταση στους λεκέδες από ότι οι συνθετικές ή οι μάλλινες. Καλό θα είναι να βάζετε συχνά ηλεκτρική σκούπα και αν πέσει κάποιο υγρό να χρησιμοποιήσετε γρήγορα ένα πανί η χαρτί κουζίνας για να το απορροφήσετε. Έπειτα χρησιμοποιήστε το πιστολάκι για να στεγνώσετε την περιοχή. Για χαλιά από γιούτα ή σίζαλ χρησιμοποιήστε ένα απαλό βουρτσάκι και λίγο νερό για να καθαρίσουν.

4. Έχετε κατοικίδια; Σας έχουμε την λύση

Αν στο σπίτι έχετε κατοικίδιο τότε σίγουρα τα χαλιά σας ταλαιπωρούνται λίγο περισσότερο. Για να απομακρύνετε τις μυρωδιές και τους λεκέδες χρησιμοποιήστε κάποιο ενζυματικό καθαριστικό. Η μαγειρική σόδα είναι ένας φυσικός τρόπος για να απομακρύνετε τις μυρωδιές, οπότε χρησιμοποιήστε την ρίχνοντας 1-2 κουταλάκια του γλυκού στο σημείο που έχει λερωθεί και αφήστε για λίγη ώρα μέχρι να φύγει ο λεκές.

Σκέφτεστε να προβείτε σε ανακαίνιση του σπιτιού – κατοικίας σας και αναζητάτε μία εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει; Eνημερωθείτε για τα οφέλη της ανακαίνισης καθώς και για τις υπηρεσίες της recons στη σελίδα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ και ΤΙΜΕΣ

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.