Φτιάξτε μόνοι σας το τέλειο diy καθαριστικό για το σπίτι
Αρχική Περισσότερα Tips Με μόλις δύο υλικά μπορείτε να φτιάξετε το τέλειο καθαριστικό για το...

Με μόλις δύο υλικά μπορείτε να φτιάξετε το τέλειο καθαριστικό για το σπίτι

0
181
Φτιάξτε μόνοι σας το τέλειο diy καθαριστικό για το σπίτι με μόνο 2 υλικά. Ιδέες και λύσεις για το σπίτι

Φτιάξτε μόνοι σας το τέλειο diy καθαριστικό για το σπίτι με μόνο δύο υλικά. Ιδέες και λύσεις για το σπίτι σας.

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ήδη ξεκινήσει. Γι’αυτό και όσο πλησιάζουμε προς τις γιορτές όλο και περισσότερο αγχώνεστε για να είναι πεντακάθαρο το σπίτι σας. Τα καθαριστικά θα σας χρειαστούν προκειμένου να τα χρησιμοποιήσετε σε κάθε σημείο του σπιτιού. Μάθετε, λοιπόν, πως μπορείτε να φτιάξετε το τέλειο diy καθαριστικό με δύο μόνο συστατικά που θα λάμψουν το σπίτι σας σε χρόνο ντε-τε. Παρακάτω θα βρείτε τρεις συνταγές που μπορείτε να τις φτιάξετε μόνοι σας εύκολα και οικονομικά.

Μάθετε πως θα φτιάξετε το πιο εύκολο καθαριστικό για τα κοσμήματά σας.

Συνταγή Νο1: Υγρό πιάτων και μαγειρική σόδα

Δύο υλικά που όλοι έχετε στο σπίτι σας και μπορείτε να τα αξιοποιήσετε στο έπακρο. Η διαδικασία είναι απλή. Αρχικά, αναμείξτε το υγρό πιάτων με λίγη μαγειρική σόδα προκειμένου να κάνετε το καθαριστικό σας ακόμη πιο δυνατό. Με αυτό το καθαριστικό μπορείτε να καθαρίσετε ένα σωρό επιφάνειες μέσα στο σπίτι και κυρίως τις επιφάνειες που έχουν λεκέδες οι οποίες δεν φεύγουν πολύ εύκολα.

καθαριστικό για τζάμια
Με αυτό το καθαριστικό μπορείτε να λάμψετε ένα σωρό επιφάνειες μέσα στο σπίτι σας.

Συνταγή Νο2: Κέτσαπ και αλάτι

Άλλα δύο υλικά που αναμφισβήτητα υπάρχουν σε κάθε σπίτι. Η συγκεκριμένη ανάμειξη υλικών είναι ιδανική για μεταλλικές επιφάνειες που θέλετε τόσο να καθαριστούν όσο και να γυαλίσουν. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε σε ένα μπολάκι λίγη κέτσαπ και να πασπαλίσετε από πάνω με 1 κ.γλ. αλάτι. Έπειτα, ανακατέψτε και το καθαριστικό σας είναι έτοιμο για χρήση. Με το συγκεκριμένο μείγμα μπορείτε να καθαρίσετε όλες τις μεταλλικές επιφάνειες στο σπίτι σας.

Μάθετε ποια είναι τα μέρη όπου ξεχνάτε κάθε φορά να καθαρίσετε.

Συνταγή Νο3: Ξύδι και μαγειρική σόδα

Μπορεί αυτά τα δύο υλικά να μην συνδυάζονται και πολύ εύκολα μεταξύ τους, ωστόσο όταν γίνει μπορεί να κάνουν θαύματα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αναμείξετε 1/2 φλ. ξύδι με 1/2 φλ. μαγειρική σόδα και απλά να ρίξετε το μείγμα σε όλες τις σωληνώσεις του σπιτιού. Αφήστε το για λίγα λεπτά και ρίξτε ζεστό νερό.