Αποτελεσματικοί και πρακτικοί τρόποι για να ζεστάνετε ένα υπνοδωμάτιο χωρίς καλοριφέρ

πως θα ζεστάνετε το υπνοδωμάτιο χωρίς καλοριφέρ. Οικονομικές ιδέες και λύσεις για το σπίτι

Μάθετε πως θα ζεστάνετε το υπνοδωμάτιο χωρίς καλοριφέρ. Οικονομικές ιδέες και λύσεις για το σπίτι.

Χειμώνας σημαίνει: κόκκινη μύτη από το κρύο, κρύα δάχτυλα μέσα στα παπούτσια και έξοδα που αυξάνονται λόγω της θέρμανσης. Σίγουρα, το τελευταίο προκαλεί πανικό σε όλους. Μην αγχώνεστε, όμως, γιατί σας έχουμε την λύση. Μάθετε πως θα ζεστάνετε το υπνοδωμάτιο χωρίς καλοριφέρ. Οικονομικές ιδέες και λύσεις για το σπίτι που θα σας λύσουν τα χέρια.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας το μόνο δωμάτιο που χρησιμοποιείτε είναι το υπνοδωμάτιό. Γιατί, λοιπόν, να ανοίγετε θέρμανση για όλο το σπίτι; Με τους παρακάτω αποτελεσματικούς και έξυπνους τρόπους θα μπορέσετε να ζεστάνετε το υπνοδωμάτιό σας χωρίς να ανοίξετε την θέρμανση. Έτσι θα μειώσετε και την κατανάλωση ενέργειας.

παράθυρο με κουρτίνα
Ελέγξτε τα παράθυρα του υπνοδωματίου σας γιατί είναι πολύ πιθανό να…μπάζουν!

#1 Ψάξτε για σημεία που το δωμάτιο μπάζει

Αν τα παράθυρα ή η μπαλκονόπορτα έχουν σημεία από τα οποία περνάει ο αέρας, όπως καταλαβαίνετε, είναι πολύ εύκολο να μετατρέψουν το υπνοδωμάτιο σε… ψυγείο. Γι’αυτό, καλό θα είναι να τα ελέγξετε και να τα επισκευάστε. Να ξέρετε ότι, αυτόματα το υπνοδωμάτιο θα γίνει πολύ πιο ζεστό.

#2 Βρείτε και τοποθετήστε ένα χοντρό χαλί

Μπορεί τα ξύλινα πατώματα να έχουν πολλά πλεονεκτήματα, ωστόσο η ζέστη δεν είναι ένα από αυτά. Αν θέλετε…ζεστά αποτελέσματα κάντε στον εαυτό σας τη χάρη και βάλτε στο πάτωμα ένα χοντρό χαλί. Με αυτό τον τρόπο θα σας βοηθήσει να μονώσετε τον χώρο και θα σας φανεί πολύ χρήσιμο ειδικά το πρωί που ξυπνάτε και ακουμπάτε τα πόδια σας στο πάτωμα.

#3 Δοκιμάστε ένα σώμα θέρμανσης

Οι ειδικοί σε αυτό το θέμα συμφωνούν πως η ιδανική θερμοκρασία για ύπνο είναι οι 18oC. Αν, όμως, η θερμοκρασία του δωματίου σας είναι πολύ χαμηλότερη τότε επιχειρήστε να τοποθετήσετε ένα σώμα θέρμανσης στον χώρο. Φροντίστε να το βάλετε αρκετά μακριά από το κρεβάτι, ώστε να μην ρισκάρετε τα σκεπάσματα να έρθουν σε επαφή.

σώμα θέρμανσης
Αν η θερμοκρασία του δωματίου σας είναι πολύ χαμηλότερη τότε επιχειρήστε να τοποθετήσετε ένα σώμα θέρμανσης στον χώρο.

Καλέστε μας στο 2103003039 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό