Πως θα κάνετε τους τοίχους σας να αστράφτουν με εύκολο και οικονομικό τρόπο

Ιδέες για το σπίτι με οικονομικούς τρόπους. Μάθετε πως θα κάνετε τους τοίχους να αστράφτουν.

Ιδέες για το σπίτι με οικονομικούς τρόπους. Μάθετε πως θα κάνετε τους τοίχους να αστράφτουν.

Ο καθαρισμός των τοίχων είναι μια απαραίτητα διαδικασία στην περίπτωση που θέλετε να κάνετε ένα βαθύ καθάρισμα στο σπίτι σας. Το ξέρατε ότι οι καλύτερες εποχές για να το κάνετε είναι η άνοιξη και το φθινόπωρο; Μάθετε, λοιπόν, ότι αυτές οι εποχές η θερμοκρασία είναι κατάλληλη για να αφήσετε τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες ανοιχτά ώστε να στεγνώσουν γρήγορα. Διαβάστε, λοιπόν, πως θα κάνετε τους τοίχους να αστράφτουν.

Ίσως χρειαστεί να αφιερώσετε λίγο παραπάνω χρόνο, όμως πρέπει να ξέρετε ότι είναι ένα απαραίτητο κεφάλαιο της καθαριότητας του σπιτιού σας. Καθώς, αν οι τοίχοι σας είναι καθαροί, το σπίτι σας θα φαίνεται κι αυτό καθαρό. Μάλιστα, θα μυρίζει όμορφα και θα παρατείνετε τον χρόνο ζωής του χρώματός του.

Χρώματα: Διώξτε το στρες από το υπνοδωμάτιο με αυτό τον τρόπο.

γυναίκα που καθαρίζει τον τοίχο ενός σπιτιού
Το πλύσιμο των τοίχων είναι απαραίτητο αν θέλετε να κάνετε ένα βαθύ καθάρισμα στο σπίτι.

Τι θα χρειαστείτε:

  • Σκούπα
  • Πετσέτα
  • Ηλεκτρική σκούπα με βουρτσάκι
  • Κουβά με ζεστό νερό και σαπούνι
  • Κουβά με καθαρό νερό
  • Ξεσκονόπανο
  • Πανιά

Διαδικασία

Βήμα 1ο: Ξεκινήστε την διαδικασία με το βγάλσιμο των πινάκων από τους τοίχους και την μεταφορά τον επίπλων στο κέντρο του δωματίου. Καλό θα είναι να αφήσετε αρκετό χώρο, προκειμένου να μπορείτε να δουλέψετε άνετα.

Βήμα 2ο: Ξεσκονίστε του τοίχους και τις βάσεις τους. Ένας εύκολος τρόπος για να το κάνετε είναι να καλύψετε μια σκούπα με πετσέτα και να σκουπίσετε τους τοίχους από πάνω μέχρι κάτω. Αν οι βάσεις τους είναι πολύ βρώμικες, χρησιμοποιήστε ηλεκτρική σκούπα με βουρτσάκι. Μπορείτε επίσης να τις καθαρίσετε χρησιμοποιώντας ένα πινέλο με νερό και σαπούνι.

Βήμα 3oΠροστατεύστε τα πατώματα ρίχνοντας πανιά για να απορροφήσουν το νερό που θα τρέξει από τους τοίχους.

Βήμα 4o:Με ένα απαλό πανί ή ένα σφουγγάρι (χωρίς σύρμα), τρίψτε τους τοίχους με ζεστό νερό και σαπούνι. Μην χρησιμοποιήσετε κάποιο χρωματιστό σφουγγάρι ή χρωματιστό σαπούνι για να αποφύγετε τον κίνδυνο να μείνουν λεκέδες στους τοίχους.

Βήμα 5o: Ξεπλύνετε τους τοίχους με καθαρό νερό. Αν δείτε το νερό στον κουβά να μαυρίζει, αλλάξτε το για να μην ξαναβρωμίσουν οι τοίχοι σας.

Συμβουλή!

Αν δεν έχει ακραίες θερμοκρασίες, αφήστε μερικά παράθυρα ή μπαλκονόπορτες ανοιχτά. Να ξέρετε ότι ο αέρας θα μεταφέρει την φρεσκάδα του σαπουνιού σε ολόκληρο το σπίτι. Επομένως, οι τοίχοι σας θα στεγνώσουν πιο γρήγορα και πιο εύκολα.

TIPS: Οι καλύτεροι τρόποι να μειώσεις την υγρασία στο σπίτι αν δεν έχεις αφυγραντήρα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Καλέστε μας στο 2103003039 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό


[recaptcha]