Καλάθι αγορών

Ανανεώστε το χώρο σας με μια νέα κουρτίνα

Ανανεώστε το σπίτι σας με μια εντυπωσιακή κουρτίνα. Ιδέες διακόσμησης με αυτό το αντικείμενο που υπάρχει σε κάθε σπίτι.

Ανανεώστε το σπίτι σας με μια εντυπωσιακή κουρτίνα. Ιδέες διακόσμησης με αυτό το αντικείμενο που υπάρχει σε κάθε σπίτι.

Η κουρτίνα είναι ένα αντικείμενο που υπάρχει σε κάθε σπίτι και συνήθως το αγνοούμε γιατί το έχουμε συνηθίσει. Όμως είναι πολύ σημαντικό και αλλάζει τον χώρο μας ολοκληρωτικά.

Ποια είναι η χρήση της κουρτίνας στο σπίτι.

Η κουρτίνα μπορεί να ρυθμίσει το ηλιακό φως και την ποσότητα που εισέρχεται στο σπίτι μας. Παράλληλα αποτελεί ένα υπέροχο διακοσμητικό, και ανάλογα με το βάρος της μονώνει τον χώρο. Τέλος μας προφυλάσσει από διάφορα γειτονικά βλέμματα.

Τι πρέπει να προσέξουμε όταν αγοράζουμε καινούργιες κουρτίνες.

 1.  Το μήκος και το πλάτος των κουρτινών που χρειάζεστε για κάθε παράθυρο. Προσοχή στην ακρίβεια.
 2. Εάν βρείτε κουρτίνες που σας αρέσουν αλλά είναι λίγο μεγάλες για το παράθυρο που θέλετε, τότε προσπαθήστε να τις μεταποιήσετε ώστε να ταιριάζουν στο χώρο σας. Προσοχή θα πρέπει να ταιριάζουν με τον χώρο σας και όχι να τον παραφορτώνουν.
 3. Οι κουρτίνες μοιάζουν απλές αλλά είναι και απαραίτητες. Δυστυχώς, όμως, κάποιες είναι ακριβές. Γι’ αυτό μεγάλη προσοχή στην τιμή.
 4. Το σχέδιο και το στυλ των κουρτινών που επιλέξατε πρέπει να ταιριάζει με την υπόλοιπη διακόσμηση του χώρου σας.

Κόκκινη και μπεζ κουρτίνα.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

Πως να διαλέξετε την σωστή κουρτίνα για τον χώρο σας

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, υφασμάτων και σχεδίων για να διαλέξουμε για την κουρτίνα μας.  Έτσι ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του στυλ και γούστο καθώς και άποψη, επομένως μόνο ο ίδιος μπορεί να καθρεφτίσει στο πως θα τις ήθελε.
Εάν, όμως, δεν έχετε ιδέα τι είδους κουρτίνες θέλετε, κοιτάξτε απλά τα χρώματα του δωματίου στο οποίο θα τις βάλετε. Με αυτό τον τρόπο θα πάρετε μια ιδέα για το ποιες αποχρώσεις θα ταιριάζουν καλύτερα με τις υπόλοιπες χρωματικές σας επιλογές.
Η μεγάλη ποικιλία, βέβαια, ενδέχεται να σας μπερδέψει περισσότερο. Γι’ αυτό καλύτερα να επιλέξετε πρώτα το κουρτινόξυλο σας σύμφωνα με τα έπιπλα που επικρατούν στο δωμάτιο (πχ. χάλκινα, ξύλινα, μαύρο ξύλο, ασημί κλπ). Επίσης η επιλογή του κουρτινόξυλου θα περιορίσει αμέσως και την επιλογή της κουρτίνας.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.