Καλάθι αγορών

Yπηρεσίες REAL ESTATE απο τη RECONS

logo recons

RECONS | Υπηρεσίες real estate | Πώληση ακινήτων: Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα ολοκληρωμένες υπηρεσίες ακινήτων.

Η εταιρία μας, καταξιωμένη σε όλους τους τομείς ανακαίνισης, ενεργειακής αναβάθμισης και αναπαλαίωσης, έχει εδώ και καιρό επεκτείνει με μεγάλη επιτυχία τηδραστηριότητά της στο κλάδο του REAL ESTATE. Οι κτηματομεσιτικές της εργασίας και προσφορές, αφορούν όλους αυτούς που έχουν ένα διαμέρισμα, σπίτι, εξοχικό, ή θέλουν να χτίσουν.

Σας διευκολύνουμε αναλαμβάνοντας όχι μόνο το χτίσιμο ή την ανακαίνιση του χώρου σας, αλλά σας βρίσκουμε ενοικιαστές και αγοραστές. Όλες οι εργασίας που έχετε ανάγκη για το ακίνητο σας, με μόνο μία συμβουλευτική εταιρία στο πλευρό σας.

Η RECONS REAL ESTATE, ως εταιρεία αναλαμβάνει υπεύθυνα την πώληση ενοικίαση και εκτίμηση  του ακινήτου σας, σε όλη την Ελλάδα, καθώς διαθέτουμε ένα χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνε: μονοκατοικίες, διαμερίσματα, εξοχικές κατοικίες, διατηρητέα κτίσματα, οικόπεδα, καταστήματα, γραφεία. Ότι έχετε εσείς ανάγκη να δημιουργήσετε και να προωθήσετε.
Το έμπειρο προσωπικό μας, και οι καταξιωμένες ομάδες μηχανικών και ειδικών της εταιρίας μας, σας προσφέρουν συμβουλές για το ακίνητο σας αλλά και εγγυημένες υπηρεσίες όπως:

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

 • Εύρεση παντός είδους ακινήτων για αγορά ή ενοικίαση
 • Αντιπαροχή οικοπέδων
 • Αγοραπωλησίες εξοχικών κατοικιών σε όλη την Ελλάδα
 • Τακτοποίηση ημιυπαιθρίων χώρων και αυθαιρέτων
 • Έκδοση πιστοποιητικών ενεργειακής απόδοσης
 • Εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων
 • Συμβουλές προώθησης και προβολής της ακίνητης περιουσίας
 • Υποστήριξη κατά την διαπραγμάτευση αγοραπωλησίας ή μίσθωσης ακινήτων
 • Νομικές συμβουλές σε συνεργασία με έμπειρους δικηγόρους και συμβολαιογράφους
 • Τεχνικές συμβουλές από αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, τοπογράφους, διακοσμητές
 • Ανακαίνιση διαμερισμάτων ή μονοκατοικιών από τη RECONS Contractor με έμπειρους τεχνίτες και με άριστη ποιότητα υλικών στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
 • Ειδικές μελέτες και τρόπος κατασκευής για αναπαλαίωση σπιτιών
Γιατί όλα είναι καλύτερα με έναν σωστό και έμπιστο συνεργάτη στο πλευρό σας.
Τα πάντα για εσάς και το σπίτι σας, τώρα και στον τομέα των κτηματομεσιτικών.
Γνωρίστε μας, www.recons.gr για την εμπειρία μας, και www.reconsblog.gr για τις εμπνεύσεις σας.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.