Καλάθι αγορών

Μετέτρεψε το λεωφορείο του σε ένα εντυπωσιακό σπίτι! (ΦΩΤΟ)

Μετέτρεψαν ένα λεωφορείο σε ένα εντυπωσιακό σπίτι. Πάρτε όμορφες ιδέες διακόσμησης για το σπίτι

Μετέτρεψαν ένα λεωφορείο σε ένα εντυπωσιακό σπίτι. Πάρτε όμορφες ιδέες διακόσμησης για το σπίτι σας.

Μια αύξηση ενοικίου ήταν η αιτία που ένα ζευγάρι αποφάσισε να αποχωριστεί το σπίτι του και να ζήσει σε…λεωφορείο. Ναι, καλά ακούσατε! Δείτε παρακάτω πως κατάφεραν να μετατρέψουν ένα λεωφορείο σε ένα εντυπωσιακό σπίτι και αντλήστε ιδέες διακόσμησης για το σπίτι σας.
Πως θα σας φαινόταν αν ζούσατε σε λεωφορείο 23 ετών που κοστίζει κάπου στα 1.300 ευρώ και μπορείτε να πάτε μαζί του ταξίδια; Σίγουρα όχι έτσι! Αυτό το ζευγάρι έκανε μεγάλο deal. Αγόρασε στο eBay αυτό το παλιό όχημα και ξοδεύοντας λιγότερα από 11.400 ευρώ το μετέτρεψε σ’ ένα απίστευτο σπίτι.
Κι όλα άρχισαν από ένα: «Γιατί όχι;». Το ζευγάρι, λοιπόν, αποφάσισε να προχωρήσει στην αγορά ενός παλιού σχολικού λεωφορείου, το οποίο μετέτρεψαν σε σπίτι και το τοποθέτησαν σε ένα δάσος στο Stone Mountain της Georgia στις ΗΠΑ. Το motto τους είναι «Minimal, Mobile, Modern», δηλαδή μινιμαλιστικό, κινητό, μοντέρνο.
Το ζευγάρι μαζί με τα τρία παιδιά τους ταξίδεψαν με το σπίτι τους σε περιοχές του Βελγίου, της Γαλλίας και της Μεγάλης Βρετανίας.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ:

αποθηκευτικοί χώροι
Πάντα μπορείς να δημιουργήσεις αποθηκευτικούς χώρους σε μικρά δωμάτια.

κρεβάτι
Το motto τους είναι «Minimal, Mobile, Modern», δηλαδή μινιμαλιστικό, κινητό, μοντέρνο.

λεωφορείο σε σπίτι
Το ζευγάρι αποφάσισε να προχωρήσει στην αγορά ενός παλιού σχολικού λεωφορείου, το οποίο μετέτρεψαν σε σπίτι και το τοποθέτησαν σε ένα δάσος στο Stone Mountain της Georgia στις ΗΠΑ.

μπάνιο
Το μπάνιο. Αν και μικρό είναι τόσο όμορφο.

πίνακας
Αυτό το ζευγάρι έκανε μεγάλο deal. Αγόρασε στο eBay αυτό το παλιό όχημα και ξοδεύοντας λιγότερα από 11.400 ευρώ το μετέτρεψε σ’ ένα απίστευτο σπίτι.

καθιστικό με αποθηκευτικό χώρο
Ο καναπές έχει αποθηκευτικό χώρο για έξτρα εξοικονόμηση χώρου.

λεωφορείο σε σπίτι
Δεν είναι απίστευτο;

καναπές
Ο μπες καναπές σε συνδυασμό με τα μαξιλάρια με σχέδια συμπληρώνουν την συνολική διακόσμηση.

koyzina
Η κουζίνα. Όσο μικρή είναι άλλο τόσο λειτουργική είναι.

λεωφορείο - σπίτι
Ο συνολικός χώρος.

σκυλί
Πήραν μαζί τους και το σκυλάκι τους.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.