Το Ντουμπάι είναι έτοιμο να αποκαλύψει πλωτό διαμέρισμα με υποβρύχια δωμάτια!

0
86
Δείτε το ένα πλωτό διαμέρισμα με υποβρύχια δωμάτια στο Ντουμπάι

Το πλωτό διαμέρισμα με 42 υποβρύχια δωμάτια-βίλες  στο Ντουμπάι.

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, και ειδικά το Ντουμπάι, παράγουν μεγαλοπρεπή και επιβλητικά έργα γνωστά για την καινοτόμο προσέγγισή τους. Τη χρονιά που πρόσφατα μας άφησε, ένα από τα πιο φιλόδοξα αναπτυσσόμενα πρότζεκτ -Floating Seahorse -έκανε την εμφάνιση του. Με πολυτελείς πλωτές βίλες, μερικώς κρυμμένες κάτω από το νερό.

Σε όλους μας αρέσει αυτή η ιδέα και προκαλέι πραγματικά δέος.  Αυτό το υπέροχο συγκρότημα διαμερισμάτων θα αποτελείται από 42 πλοία / βίλες. Η κάθε βίλα προσφέρει ευρύχωρα περίπου 157 τ.μ., και έχει τρία επίπεδα, με δύο επίπεδα να είναι πάνω από το νερό.

Ένα πλωτό διαμέρισμα στο Ντουμπάι.
Το Ντουμπάι έχει γίνει γνωστό για την καινοτόμο αρχιτεκτονική και τα μεγαλοπρεπή έργα τα τελευταία χρόνια.

Οι πρώτες πλωτές βίλες θα κάνουν το ντεμπούτο τους μέχρι το τέλος του 2016. Το ανώτερο επίπεδο θα διαθέτει ντους, ημι-ιδιωτική κουζίνα και μίνι μπαρ μαζί με τζακούζι και γυάλινο πάτωμα.

Εντυπωσιακό πλωτό διαμέρισμα στο Ντουμπάι.

Το κεντρικό επίπεδο θα διαθέτει ένα ευρύχωρο καθιστικό, που θα περιβάλλεται από μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και τραπεζαρία.

Τζακούζι με θέα.

Ο Josef Kleindienst, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Kleindienst, εξήγησε ότι το όνομα του έργου ήταν ως φόρος τιμής στα απειλούμενα θαλάσσια πλάσματα. Για να βοηθήσει στην προστασία των θαλάσσιων ζώων, κάθε βίλα θα διαθέτει από κάτω της έναν τεχνητό κοραλλιογενή ύφαλο. Επιτρέποντας με αυτό τον τρόπο στους  ιππόκαμπους και σε άλλα ζώα να μπορούν να ζήσουν εκεί.

Εξωτερικό καθιστικό.

Το master υπνοδωμάτιο και το μπάνιο θα βρίσκονται στα βάθη του νερού. Δηλαδή, στο χαμηλότερο επίπεδο του πλωτού διαμερίσματος, το οποίο θα βρίσκεται κάτω από τη θάλασσα.

Μπάνιο με θέμα το βυθό της θάλασσας.

Όλα τα επίπεδα έχουν παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή, προσφέροντας εκπληκτική θέα στη θαλάσσια ζωή. Θα είναι σαν να ζείτε σε ένα ιδιωτικό ενυδρείο.