Το πιο μικροσκοπικό σπίτι στον κόσμο

0
288
Δείτε το πιο μικροσκοπικό σπίτι που έχει δωμάτιο για σας αλλά και για έναν επισκέπτη.Ιδέες διακόσμησης για μικρούς χώρους.

Δείτε το πιο μικροσκοπικό σπίτι που έχει δωμάτιο για σας αλλά και για έναν επισκέπτη.Ιδέες διακόσμησης για μικρούς χώρους.

Με μια πρώτη ματιά του εξωτερικού αυτού του πράσινου μικροσκοπικού σπιτιού φαίνεται γοητευτικό. Αλλά το εσωτερικό του είναι κυριολεκτικό μοναδικό και εντυπωσιακό. Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού είναι η Jessica Lynch -παραγωγός και εικονογράφος- και ο σύζυγός της Carson Lynch- έχει ένα ξυλουργείο-.

Οι δυό τους επιμελήθηκαν την κατασκευή αυτού του σπιτιού, η οποία είναι πάνω σε τροχούς. Η διακόσμηση είναι από χειροποίητα αντικείμενα, κάτι που κάνει το σπίτι ακόμη πιο ζεστό και όμορφο.

 

Το πράσινο σπίτι είναι μόλις 5,5 στρέμματα γης, στο νησί Guemes. Μια μικρή νησιωτική κοινότητα με πληθυσμό 650 κατοίκους πλήρους απασχόλησης. Το ζευγάρι αποφάσισε να νοικιάζει αυτό το μικροσκοπικό σπίτι για ανθρώπους που θέλουν να επανασυνδεθούν με τη φύση και να ξεφύγουν από τη φασαρία της πόλης.

Όσο μικρό και να σας φαίνεται, ο χώρος χωράει μια κουζίνα, ένα σαλόνι, μια τραπεζαρία, ένα γραφείο, και ένα μπάνιο. Όλα αυτά στο κάτω όροφο. Ναι, καλά διαβάσατε! Μπορεί να είναι μικροσκοπικό, διαθέτει και δεύτερο όροφο. Εκεί βρίσκεται η “κύρια” κρεβατοκάμαρα με ένα στρώμα, και άλλος ένα χώρος για το “δωμάτιο” των φιλοξενούμενων της οικογένειας.

 

Ακόμη και αν αρχίσετε να αισθάνεστε να σας διακατέχει το αίσθημα της κλειστοφοβίας, να ξέρετε ότι υπάρχει εξωτερική αυλή τραπεζάκι. Εκεί μπορείτε άνετε να ανάψετε μια φωτιά και να φτιάξετε ένα ωραιότατο υπάιθριο μπάρμπεκιου.

Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες του χώρους του μικρού σπιτιού. Ένα σπίτι, που παρά το μικρό μεγεθός του, είναι το εκλεπτυσμένο με στυλ και προσωπικότητα.