Πρωτότυπα ρολόγια τοίχου για την διακόσμηση σπιτιού
Αρχική Περισσότερα Tips Μήπως ήρθε η “ώρα” για διακόσμηση;

Μήπως ήρθε η “ώρα” για διακόσμηση;

0
274
Πρωτότυπα ρολόγια τοίχου για μια εντυπωσιακή διακόσμηση σπιτιού.Ιδέες για το σπίτι για ένα πιο sophisticated ύφος.

Πρωτότυπα ρολόγια τοίχου για μια εντυπωσιακή διακόσμηση σπιτιού. Ιδέες για το σπίτι για ένα πιο sophisticated ύφος.

Για άλλους είναι αγχωτικό, για άλλους απαραίτητο, άλλοι το βλέπουν σαν κόσμημα κι άλλοι σαν διακοσμητικό. Όπως κι αν έχετε το μυαλό σας το ρολόι, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορείτε να το αποφύγετε.

Η διακόσμηση σπιτιού είναι μια μεγάλη υπόθεση, η οποία μας βασανίζει όλους. Καθώς δεν ξέρεις τι να κάνεις. Να αλλάξεις χρώματα στους τοίχους ή υφάσματα στους καναπέδες; Να πάρεις καινούρια έπιπλα ή να φτιάξεις κάτι μόνη σου;

Ότι και αν σκεφτείς, σίγουρα, το πιο εύκολο και οικονομικό για την ανακαίνιση σπιτιού είναι το να πάρεις κάποιο εντυπωσιακό και διαφορετικό διακοσμητικό αντικείμενο τοίχου.

Τα ρολόγια τοίχου εκτός από εντυπωσιακά είναι και πολύ χρήσιμα. Με μία ματιά στη αγορά θα βρείτε διάφορα ρολόγια σε πολλά μεγέθη και σχέδια. Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στην αισθητική του χώρου σας κι αναλόγως συνδυάστε το με άλλα ρολόγια, κάδρα ή πίνακες. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε αμέτρητα κομμάτια, από μοντέρνο έως και κλασικό-παραδοσιακό στυλ, για διακόσμηση σαλονιού ή παιδικού δωματίου.

Ρολόγια τοίχου.

Οι τιμές τους ποικίλουν ανάλογα φυσικά με την ποιότητα τους. Όσο πιο εντυπωσιακά είναι εξάλλου, τόσο πιο ακριβά να περιμένετε ότι είναι.

Τα ρολόγια τοίχου χωρίζονται σε αρκετές κατηγορίες:

  • Είναι τα ρολόγια τοίχου για κουζίνα, τα οποία μπορεί να αποτελούνται από πιρούνια και μαχαίρια
  • Τα vintage ρολόγια τα οποία ταιριάζουν απόλυτα με ένα κομψό και προσεγμένο σπίτι, το οποίο δίνει έμφαση στην αισθητική.
  • Τα παιδικά ρολόγια με cartoon και κάποια περίεργα κομμάτια, τα οποία μπορεί να αναπαριστούν από ένα pick up έως και έναν μαυροπίνακα σχολείου.

Διάλεξε τι ταιριάζει πραγματικά στον χώρο σου και θα δεις ότι θα δώσει μια νέα πνοή αισθητικής σε όλο σου το σπίτι.

Εντυπωσιακό ρολόι τοίχου. Ρολόι τοίχου. Ξύλινο ρολόι τοίχου. Ρολόι τοίχου με φωτογραφίες. Πρωτότυπο ρολόι τοίχου.