Με αυτούς τους τρόπους θα ανακαινίσετε το σπίτι σας οικονομικά και καλά

Ανακαίνιση σπιτιού, Ανακαίνιση, Ιδέες και λύσεις για το σπίτι, οικονομικές ιδέες, Ιδέες και λύσεις

Συμβουλές για μια οικονομική ανακαίνιση σπιτιού. Ιδέες και λύσεις για το σπίτι που θα σας λύσουν τα χέρια.

Πόσες φορές σκεφτήκατε ότι το μπάνιο σας χρειάζεται ανανέωση; Αλλά, λόγω των οικονομικών δυσκολιών που διανύουμε τον τελευταίο καιρό, κάνατε πίσω; Είναι λογικό να το σκεφτήκατε αρκετές φορές. Γι’αυτό σας δίνουμε μερικές συμβουλές για μια οικονομική ανακαίνιση σπιτιού. Ιδέες και λύσεις για το σπίτι που θα σας λύσουν, πραγματικά, τα χέρια.

Όμως, εμείς, από τη RECONS, σας λέμε πως τα όλα μπορούν να γίνουν. Αρκεί να έχετε υπομονή, οικονομία και ασφάλεια, και να επιλέγετε τους καλύτερους συνεργάτες. «Μια οικονομική ανακαίνιση σπιτιού θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και στις οικονομικές δυνατότητες, καθώς και στις αισθητική του κάθε ενδιαφερόμενου», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πολιτικός μηχανικός.

Σε περίοδο οικονομικής κρίσης, επισημαίνει ο Δημήτρης Γκιώκας, υπάρχουν πολλές επιμέρους εργασίες που θα μπορούσαν να γίνουν στο εσωτερικό ενός χώρου. Καθιστώντας τον έτσι πιο μοντέρνο και με οικονομικό πάντα τρόπο.

Ανακαίνιση σπιτιού
Μια εξαιρετικά διαδεδομένη κίνηση είναι η ανακαίνιση του μπάνιου και της κουζίνας.

Γι’ αυτό το λόγο ακολουθούν μερικές συμβουλές του:

Μια εξαιρετικά διαδεδομένη κίνηση είναι η ανακαίνιση του μπάνιου και της κουζίνας. Αυτό θα μπορούσε να περιοριστεί στην απλή αντικατάσταση πλακιδίων με μοντέρνα και σύγχρονα σχέδια. Επίσης, το βάψιμο του σπιτιού, με τη χρήση απλά της οθόνης του υπολογιστή σας για την επιλογή της κατάλληλης απόχρωσης για κάθε γούστο,  αλλάζει ριζικά την όψη του χώρου αποφεύγοντας περιττά έξοδα για δειγματισμό. Μια πιο ριζική μορφή ανακαίνισης είναι η αλλαγή και αναδιαμόρφωση των χώρων. Καταργώντας, δηλαδή, διαχωριστικά και δημιουργώντας ένα open plan μοντέρνο σχεδιασμό.
Με αυτό τον τρόπο δημιουργείται η αίσθηση μεγαλύτερου χώρου και εξυπηρετούνται ιδιαίτερα οι οικογένειες με παιδιά ή πολλά μέλη. Ακόμα η αλλαγή κουφωμάτων θα κάνει το χώρο σας πιο φιλικό στο περιβάλλον εξοικονομώντας ενέργεια. Επίσης, κάνοντας περισσότερα και μεγαλύτερα ανοίγματα στην πρόσοψη του χώρου σας δημιουργείτε διαφορετικές και πιο καλές συνθήκες φωτισμού.
Για μια πιο ριζική και οικονομική ανακαίνιση, με πολύ οικονομικές, πλέον, λύσεις είναι η αλλαγή πατώματος. Η οποία μπορεί να αλλάξει τελείως τη μορφή του εσωτερικού σας χώρου. Στους εξωτερικούς χώρους τα κατάλληλα στέγαστρα ε��τε στο μπαλκ��νι, είτε σε ακάλυπτους και αυλές θα προσφέρουν μια αίσθηση προστασίας και ιδιωτικότητας.
Η ανακαίνιση σπιτιού θα πρέπει να ανατίθεται πάντα σε εξειδικευμένες εταιρείες αλλιώς θα αποβεί ασύμφορη οικονομικά. Η κατάλληλη εταιρεία για την αναδιαμόρφωση του χώρου σας θα πρέπει να στελεχώνεται από νέους και εξειδικευμένους ανθρώπους. Οι οποίοι διαθέτουν καλή γνώση της αγοράς και καινοτόμες ιδέες. Για να σας προσφέρουν ένα σύγχρονο αποτέλεσμα προσαρμοσμένο στην αισθητική σας.
Μια εταιρεία που θα αποτελείται από ομάδα μηχανικών και συνεργείων υψηλής ποιότητας, η οποία θα υλοποιήσει μια ολοκληρωμένη πρόταση από την αρχή μέχρι το τέλος, είναι η πιο οικονομική λύση. Απευθυνόμενος σε μια και μόνο εταιρεία για όλα τα στάδια της ανακαίνισης αλλά και για οτιδήποτε προκύψει μετά από μελλοντική χρήση του χώρου γλυτώνει κανείς χρήμα και χρόνο. Δεν συνιστώνται αναχρονιστικές μέθοδοι με κατακερματισμό των εργασιών σε επιμέρους εργολάβους ή μηχανικούς.

Θέλετε να διακοσμήσετε ή να ανακαινίσετε;

Καλέστε μας στο 2103003039 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό


[recaptcha]