Πως να καθαρίσετε αποτελεσματικά τα ντουλάπια της κουζίνας σας

Μάθετε ποιος είναι σωστός καθαρισμός για τα ντουλάπια της κουζίνας. Ιδέες και λύσεις για το σπίτι

Μάθετε ποιος είναι σωστός καθαρισμός για τα ντουλάπια της κουζίνας. Ιδέες και λύσεις για το σπίτι σας.

Είμαστε σίγουροι ότι τα ντουλάπια της κουζίνας σας υποφέρουν καθημερινά. Από τι; Όχι μόνο από τη χρήση που εσείς κάνετε, αλλά από τα λίπη, τα υπολείμματα φαγητού και τη σκόνη που μαζεύεται στην επιφάνεια και το εσωτερικό τους. Τα παραπάνω, λοιπόν, είναι δύσκολο να αφαιρεθούν από τα ντουλάπια. όσο περνάει ο καιρός. Αλλά μην αγχώνεστε εμείς σας έχουμε τον τρόπο. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε ποιος είναι ο σωστός καθαρισμός για τα ντουλάπια της κουζίνας με εύκολους και απλούς τρόπους. Ιδέες και λύσεις για το σπίτι για να διατηρείτε τα ντουλάπια σας πάντα καθαρά και αστραφτερά.

Ο απόλυτος οδηγός για την κουζίνα.

#1 Φτιάξτε το σωστό διάλυμα

Διαλύστε 1 φλ. λευκό ξίδι και 1 φλ. νερό. Χρησιμοποιήστε αυτό το ήπιο φυσικό καθαριστικό για να καθαρίσετε τα ντουλάπια της κουζίνας σας. Η σύστασή του συγκεκριμένου φυσικού καθαριστικού είναι τόσο ελαφριά που δεν θα αλλάξει την όψη τους και δεν θα θαμπώσει το βερνίκι τους. Για όσους τους ενοχλεί η μυρωδιά του ξιδιού, αντικαταστήστε το με 1 κ.γ. απορρυπαντικό πιάτων.

#2 Καθαρίστε τα ντουλάπια μετά το μαγείρεμα

Τα λίπη και τα υπολείμματα φαγητού συσσωρεύονται στην επιφάνεια των ντουλαπιών κάθε φορά που μαγειρεύετε. Για να το αποφύγετε καλό θα είναι να καθαρίζετε το καπάκι τους με ένα καθαρό βαμβακερό πανί, το οποίο προηγουμένως έχετε βουτήξει στο διάλυμα λευκού ξιδιού και νερού.

καθαριστικό κουζίνας
Κάθε 2-3 μέρες καλό θα είναι να καθαρίζετε το εσωτερικό των ντουλαπιών.

#3 Στεγνώστε καλά τα ντουλάπια της κουζίνας

Για να το κάνετε αυτό χρησιμοποιήστε ένα καθαρό στεγνό πανί, ειδικά αν είναι από ξύλο. Με αυτόν τον τρόπο, θα αποφύγετε την συσσώρευση της υγρασίας στην επιφάνεια τους.

#4 Περάστε στο εσωτερικό τους

Κάθε 2-3 μέρες καλό θα είναι να καθαρίζετε το εσωτερικό των ντουλαπιών. Με αυτό τον τρόπο θα απομακρύνετε λεκέδες από μπαχαρικά κλπ. Χρησιμοποιήστε το σπιτικό καθαριστικό που σας προτείναμε παραπάνω για να τα λάμψετε. Έπειτα, στεγνώστε το με ένα καθαρό μαλακό πανί. Αν από την άλλη, βαριέστε να τα καθαρίζετε τόσο συχνά καλύψτε το εσωτερικό τους με λίγη ταπετσαρία ή σουπλά.

Εκπληκτικές ιδέες χρωμάτων για τα ντουλάπια της κουζίνας.

Καλέστε μας στο 2103003039 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό