Τι πρέπει να έχουμε στο κομοδίνο μας

Τα πράγματα που πρέπει να έχουμε στο κομοδίνο μας.Το κομοδίνο είναι το δεύτερο σημαντικό έπιπλο μέσα σε μια κρεβατοκάμαρα.

Τα πράγματα που πρέπει να έχουμε στο κομοδίνο μας.Το κομοδίνο είναι το δεύτερο σημαντικό έπιπλο μέσα σε μια κρεβατοκάμαρα.

Όταν πρόκειται για την κρεβατοκάμαρά μας, το καταφύγιό μας, τότε πρέπει να έχουμε τα πάντα στην εντέλεια. Ειδικά αν πρόκειται για τον στυλοβάτη του δωματίου. Ναι, εντάξει το κρεβάτι είναι πιο απαραίτητο, το καταλαβαίνουμε όλοι για ευνόητους λόγους.

Αλλά μετά το κρεβάτι ποιο είναι το μέρος που έχουμε ανάγκη δίπλα μας για να μας στηρίζει μέσα στη μέρα και στη νύχτα; Το κομοδίνο μας. Ποια είναι όμως τα βασικά αντικείμενα που πρέπει να έχει το κομοδίνο μας επάνω του;

Εμείς συγκεντρώσαμε όλα τα «απαραίτητα» που πρέπει να έχει το τέλειο κομοδίνο και όλα όσα μπορεί να χρειαστείτε λίγο πριν πέσετε για ύπνο ή και κατά τη διάρκεια της νύχτας. Διαβάστε παρακάτω και αντλήστε ιδέες για το δικό σας δωμάτιο.

#1 Προσωπικές πινελιές

Προσωπικά πράγματα που σημαίνουν κάτι για εσάς, τα στοιχεία που συλλέγονται από τα ταξίδια ή τα πράγματα που έχουν αναμνήσεις. Ή ακόμη και μια φωτογραφία ενός αγαπημένου σας.

#2 Μια κανάτα μερό

Το να έχετε ένα πλαστικό μπουκάλι καλό είναι να γνωρίζετε ότι δεν είναι ούτε οικολογικό ούτε καλαίσθητο. Ναι δεν λέμε, και ένα ποτήρι αδειάζει πολύ γρήγορα και τρέχετε στην κουζίνα για να το γεμίσετε. Γι’ αυτό η καλύτερη λύση είναι να έχετε πάντα μια κανάτα με νερό και ένα ποτήρι.

#3 Ένα λουλούδι

Ένα λουλούδι στο υπνοδωμάτιο δίνει αμέσως στο χώρο άλλο αέρα. Ένα στοιχείο της φύσης αλλάζει την αντίληψη που έχουμε για το δωμάτιο.

Άσπρο κομοδίνο.

#4 Ένα σημειωματάριο

Καλό θα είναι να έχετε ένα σημειωματάριο στο κομοδίνο σας για τις φορές που μια σκέψη έρχεται ενώ βρίσκεστε στο κρεβάτι. Οπότε, είναι μια πολύ καλή λύση για να θυμάστε ακριβώς αυτό που δεν θέλετε να ξεχάσετε την επόμενη μέρα.

#5 Μια λάμπα

Ο φωτισμός σε ένα κομοδίνο είναι πολύ σημαντικός. Είναι , λοιπόν, ο νυχτερινός μας οδηγός που μας καθοδηγεί. Είναι το φως που χρειαζόμαστε για να διαβάσουμε, ή πολύ απλά ένα ζεστό και ήπιο φως που συνοδεύει τη νύχτα μας.

#6  Ξυπνητήρι

Είναι ένα αντικείμενο που δεν είναι καθόλου αγαπητό απο κανέναν μας, αλλά καλό είναι να υπάρχει στο δωμάτιο όταν προσπαθούμε να ξυπνήσουμε. Βέβαια, προτιμήστε ένα αναλογικό και όχι το κινητό σας, για να αποφύγετε τη ραδιενέργεια.

Καλέστε μας στο 2103003039 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό