Διαχρονικές ιδέες χρωμάτων για τον χώρο της κουζίνας

Στιλάτες και διαχρονικές ιδέες χρωμάτων για την κουζίνα. Προτάσεις για κάθε στυλ διακόσμησης

Στιλάτες και διαχρονικές ιδέες χρωμάτων για την κουζίνα. Προτάσεις για κάθε στυλ διακόσμησης.

Η επιλογή των καλύτερων χρωμάτων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην κουζίνα μπορεί να σας προκαλέσει σύγχυση. Ορισμένοι διακοσμητές λένε ότι όταν πρόκειται για την αξία του σπιτιού θα πρέπει να επιλέξετε ουδέτερες αποχρώσεις. Ενώ άλλοι δηλώνουν ότι αν θέλετε να προσθέσετε προσωπικότητα στο χώρο σας οι εκθαμβωτικές αποχρώσεις είναι οι ιδανικότερες. Εμείς σας προτείνουμε τις πιο διαχρονικές ιδέες χρωμάτων για την κουζίνα που ταιριάζουν με κάθε στυλ διακόσμησης.

Γενικά να μην ξεχνάτε να ακολουθήσετε την καρδιά σας γιατί τελικά είναι η δική σας κουζίνα. Για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το καλύτερο συνδυασμό χρωμάτων για το χώρο μαγειρέματος, δείτε τα παρακάτω ιδανικά χρώματα για τον συγκεκριμένο χώρο και αντλήστε έμπνευση.

Σας αρέσει το μπλε; Δείτε τις πιο όμορφες μπλε κουζίνες για να πάρετε έμπνευση.

#1 Οι ροζ κουζίνες επέστρεψαν

ροζ κουζίνα
Είτε το αγαπάτε, είτε το μισείτε, μάθετε ότι το ροζ χρώμα είναι μια από τις αποχρώσεις της στιγμής.

Είτε το αγαπάτε, είτε το μισείτε, μάθετε ότι το ροζ χρώμα είναι μια από τις αποχρώσεις της στιγμής. Έτσι φυσικά, υπάρχει μια αναβίωση των ροζ κουζινών. Αλλά δεν μιλάμε για χώρους που έχουν υπερφορτωθεί με την συγκεκριμένη σκιά. Αυτός ο χώρος μαγειρέματος από την αρχιτεκτονική Colombo και Serboli έχει δημιουργηθεί σωστά με ένα μοναδικό ροζ τείχος. Το πράσινο προσθέτει μια ποπ αίσθηση με μια πολύχρωμη αντίθεση.

#2 Μονόχρωμη κουζίνα

μονόχρωμη κουζίνα σε κόκκινο χρώμα
Η επιλογή μιας έντονης σκιάς κόκκινου χρώματος δημιούργησε έναν ζωντανό και άρτια σύγχρονο χώρο μαγειρέματος.

Αυτή η μικρή μονοχρωματική κουζίνα από την Gleba και την Stoermer μας χαρίζει χαρούμενα αισθήματα. Η επιλογή μιας έντονης σκιάς κόκκινου χρώματος δημιούργησε έναν ζωντανό και άρτια σύγχρονο χώρο μαγειρέματος.

Δώστε νέα ζωή στην κουζίνα με τα πιο έξυπνα DIY.

#3 Κλασσική λευκή κουζίνα

λευκή κουζίνα
Εάν ανησυχείτε για ένα στυλ με διάρκεια, μια κλασσική λευκή κουζίνα θα σταθεί στη δοκιμασία του χρόνου.

Εάν ανησυχείτε για ένα στυλ με διάρκεια, μια κλασσική λευκή κουζίνα θα σταθεί στη δοκιμασία του χρόνου. Για να προσθέσετε μερικά φυσικά στοιχεία που θα ζεσταίνουν το χώρο, επιλέξτε ξύλινα ράφια τα οποία θα δημιουργήσουν περισσότερο οπτικό ενδιαφέρον. Μια γκρι νησίδα θα φέρει μικρότερο βάθος και θα εξισσοροπήσει τα πράγματα.

#4 Κίτρινοι πάγκοι κουζίνας

κουζίνα με κίτρινους πάγκους
Δεν μπορούμε να σκεφτούμε μια πιο ευτυχισμένη απόχρωση από το κίτρινο.

Δεν μπορούμε να σκεφτούμε μια πιο ευτυχισμένη απόχρωση από το κίτρινο. Εδώ η ομάδα της Alys Designs χρησιμοποιεί μια φρέσκια εκδοχή του κίτρινου για να φωτίσει τα ντουλάπια μιας vintage κουζίνας. Η κάλυψη των τοίχων και των δαπέδων με το σκληρό ξύλο εξισορροπεί αυτό το εντυπωσιακό χρώμα.

Ιδέες για να πετύχεις το vintage στυλ στη διακόσμηση του σπιτιού σου.

#5 Πράσινη κουζίνα

πράσινη κουζίνα
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ερωτευτείτε το πράσινο αυτής της πανέμορφης κουζίνας .

Πραγματικά, δεν υπάρχει περίπτωση να μην ερωτευτείτε το πράσινο αυτής της πανέμορφης κουζίνας από το Black Lacquer Design. Σίγουρα τραβάει όλα τα βλέμματα και την προσοχή. Συνδυάζοντας τη γήινη σκιά με χρυσά φωτιστικά και ένα λευκό backsplash, η εταιρεία διακόσμησης δημιούργησε ένα εκλεπτυσμένο χώρο μαγειρέματος που είναι τόσο ζεστός και φιλόξενος.

Έξυπνα εργαλεία κουζίνας που κάνουν τη ζωή σας πιο απλή και εύκολη.

Καλέστε μας στο 2103003039 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό